Wkunl

Hoe kunt u uw favoriete band of zanger te ontmoeten

Is er een band of zanger je bent zo geobsedeerd dat u waarschijnlijk zou flauwvalt als je echt om hen te ontmoeten? Hier zijn een aantal dingen die je kunt doen om uw semi-stalkerish droom die uitkomt.

Stappen

Hoe kunt u uw favoriete band of zanger te ontmoeten. Zoek uit welke platenmaatschappij de band of zanger is op.
Hoe kunt u uw favoriete band of zanger te ontmoeten. Zoek uit welke platenmaatschappij de band of zanger is op.
 1. 1
  Zoek uit welke platenmaatschappij de band of zanger is op. Veel platenmaatschappijen hebben promotieteams bekend als straat Teams. Als je bij een van deze en helpen met dingen als het uitdelen van flyers voor concerten, kunnen zij geven u een backstage pass of nodigen u uit om promotionele partijen in uw regio.
  • Ga naar het label website te kijken voor Street Teams kansen en meld je aan.
 2. 2
  Ga naar zoveel concerten als je kunt, en indien mogelijk, vroeg aankomen of laat blijven of beide. Soms zul je de muzikanten gaan in en uit van de locatie te zien en in staat om ze te leren kennen, zoals dat zal zijn. Soms bands zullen blijven hangen na de show en hangen met fans.
  • Kleinere bands zullen vaak herkennen fans die regelmatig opgedoken. Proberen om iets dat maakt je opvallen dragen, en draag dat elke keer, dus je bent goed herkenbaar.
  • Veel grote arena's gebruiken Straat teams te helpen bevorderen producties en shows lokaal. Als ze spelen meestal uw arena Dit is een geweldige manier om op een lijst.
 3. 3
  Probeer te praten met de roadies (meestal grote jongens die apparatuur rond), band beveiligingspersoneel of anderen die lijken te worden geassocieerd met de band. Als je bent vriendelijk en enthousiast (maar niet gek), kunnen zij in staat om u krijgen inch
 4. 4
  Check out band forums en ontdek waar de band rondhangt met name steden, wat hotels blijven ze in, en waar ze zijn gezien opknoping uit.
  • Overwegen het boeken van een hotelkamer waar de band vaak blijft. Sommige bands zijn loyaal aan bepaalde hotels in bepaalde steden en hun gedrag is voorspelbaar. Check out de bar in het hotel na de show of het zwembad de dag van als het een leuke plek.
  • Als u weet waar u bars of clubs de band bezoek voor of na hun shows, ga er heen en probeer te krijgen in de VIP-ruimtes. Mensen die plezier lijken (en gezond) hebben meer kans te krijgen in de populaire band hang-outs en worden uitgenodigd in de VIP-ruimtes. Het kan nodig zijn om toegang te kopen in een VIP-ruimte.
   • Wees vriendelijk en stuur dan een rondje / shots als je in een bar. Vraag het bedienend personeel of band wat ze drinken voordat je dat doet. Zij waarderen vaak het gebaar en zal met u chatten en bieden een fotomoment.
 5. 5
  Zien als een fanclub of fansite biedt VIP-arrangementen voor concerten en fondsenwervers. Deze bevatten vaak kaartjes voor een show, uitnodiging voor een meet and greet, gereserveerde zitplaatsen en soms een geschenk of gesigneerde stuk memorabilia.
  • Deze kunnen meer kosten, maar vaak als je betaalt voor een dergelijke privileges krijgt u de gelegenheid om de band te ontmoeten en ze bieden pakket kopers aantal een op een gesprek tijdens een groep meet and greet met andere pakket kopers hebben.
  • Ze hebben meer kans om u te spreken op deze dan alleen hen ontmoeten terwijl ze uit met vrienden.
 6. 6
  Krijgen die betrokken zijn bij het ​​schrijven van reviews van concerten en platen, misschien voor een website of een plaatselijke krant. Dit moet u toelaten om op de gastenlijst, of beter nog, een perskaart, die u meer toegang tot de band mogelijk maakt.
 7. 7
  Wees beleefd.
  • Probeer nooit om hun persoonlijke ruimte binnen te vallen zonder toestemming.
  • Vraag voordat je knuffel, een foto of onderbreken een persoonlijk moment.
  • Als ze met vrienden of familie je ze moet erkennen, zijn vriendelijk en misschien excuus de inbraak als ze openstaan ​​voor uw onderbreking.
  • Nooit huilen, hyperventileren of zijn iets anders dan een vriendelijke persoon.
  • Verwar nooit "ontmoeting" iemand met hen agressief benaderen, lopen na hen, schreeuwen naar hen, springen ze of grijpen ze. Een vergadering is een civiele introductie en soms zal leiden tot een gesprek.
 8. 8
  Neem contact op met de plaatselijke muziekinstrument winkels voor muzikant klinieken.
  • Sommige grotere muziekwinkels (zoals Guitar Center) zal periodiek moeten educatieve clinics. Er is meestal veel interactie met de mensen die de klinieken bij te wonen en de menigte maten zijn meestal beperkt.
 9. 9
  Gebruik maken van sociale netwerken (zoals Twitter, Facebook, etc.) En dat je kan helpen van een soort.
 10. 10
  Doe mee aan wedstrijden om je band of muzikant het maakt je meer in aanmerking komt om hen te ontmoeten ontmoeten.

Tips

 • Niet gek wanneer je voldoet aan de muzikant / s kunnen zij het een beetje vinden dan overweldigende.
 • Als je dicht genoeg bij de bewaker of band werker en je begint met een gesprek met hen over apparatuur en of verschillende onderwerpen over de band ze kunnen je laten back stage vanwege uw vriendelijkheid of om je te tonen "apparatuur."
 • De meeste kunstenaars zijn gewone mensen zoals u en ik. Als je dat in gedachten houden het maakt het makkelijker om te houden van wordt ster geslagen. De meeste beroemde mensen zijn nerveus rond aanbiddende fans, maar ontspannen als ze eenmaal weten dat je jezelf kunt zijn om hen heen.
 • Als je succesvol bent in het krijgen backstage zijn, niet duwen uw geluk. Probeer niet te Starstruck zijn of doen alsof ze iemand die je niet bent. Vergeet niet, mensen hebben meer kans om te zijn geïnteresseerd in je als je oprecht bent.
 • Vergeet niet, de mensen die je probeert zo hard om te kunnen voldoen beroemde muzikanten, maar zijn zelden zo interessant of leuk om met dan je eigen vrienden voor u klaar op de bar.
 • Zeg niet dat je bent 'hun nummer een fan. " Vanuit hun oogpunt, het is een cliche.
 • Als de band die u probeert te ontmoeten speelt een festival (Mayhem Festival, Ozzfest, Family Values, enz.) in de omgeving, is de kans van het zijn de band zou een ondertekening doen aan hun tafel of ze zullen rond te lopen.
 • Als de band is up and coming, probeer ze te vangen in een kleinere zaal waar ze worden geopend voor een grotere band. Heel vaak zul je in staat zijn om de band te ontmoeten bij de merchandise tafel tijdens set de headliner is. Iets kopen rechtstreeks van de band - ze zullen zeer enthousiast over het te ondertekenen.
 • Neem niet elk stukje memorabilia kunt u zich te krijgen ondertekend door de band. Zij over het algemeen niet waarderen. Neem een ​​item dat groot genoeg is om te tekenen en een werkende Sharpie pen.
 • Solliciteer voor een baan bij een lokale muziekinstrument winkel - lokale bands zullen vaak gebruik maken van deze en zijn een geweldige manier om contacten te krijgen.
 • Vergeet niet dat concert ontmoeten en greets worden vaak genoemd Vee gesprekken met professionals uit de industrie. Dit is eigenlijk wat de meeste back toegang podium is geworden en de dagen van de fans feesten in de kleedkamer is zeldzaam bij grote acts. De bands zijn meestal er voor een paar minuten, terwijl mensen worden gehoed voor hen. Meestal gebeuren voordat de show. Je kan wel of niet worden toegestaan ​​om foto's te nemen en ze misschien een vlakke aanmelden voor de aanwezigen. Deze zijn meestal gericht op het indruk radio of andere bewoners in de industrie en niet zozeer voor de fans.

Waarschuwingen

 • Niet vertellen hoeveel je bent geobsedeerd met hen, gewoon vriendelijk, en ze zullen waarschijnlijk ook zijn.
 • Ook, wees niet snobistisch om andere grote fans van de groep, omdat, voor een, het is gewoon onbeschoft en irritant, en voor een ander, bands vinden het heerlijk als hun fans opschieten bij hun concerten.
 • Iedereen heeft slechte dagen. Als een band (of een van hun leden) verschijnt snobistisch / u betekenen (AKA, Axl Rose van Guns n 'Roses), het maakt hen een "slechte" band niet maken... ze kunnen worden benadrukt, of gewoon met een slechte dag. Neem het niet te serieus.
 • Zelfs in grotere zalen, hebben de bemanning en de band nauw samen met het personeel van de locatie.