Wkunl

Hoe om te paaldansen leren


Paaldansen klassen zijn opduiken in fitness centra in Europa, Australië en het Verenigd Koninkrijk, want het is een leuke, fysiek veeleisende vorm van oefening die kan je fit en sexy tegelijk voelen. Of je nu 6-inch of uw frumpiest T-shirt dragen, zolang u toegang tot een paal hebt, kunt u genieten van de gezondheidsvoordelen van paaldansen, te beginnen met de basis-wrap-around bewegen hieronder beschreven.


Stappen

Hoe om te paaldansen leren. Draag comfortabele kleding die uw armen en benen bloot.
Hoe om te paaldansen leren. Draag comfortabele kleding die uw armen en benen bloot.
 1. 1
  Claim je paal. Steeds meer sportscholen bieden paaldansen klassen als een creatieve manier om fit te worden. Bel jou om te zien of ze bieden een (en, als ze dat niet, vraag hen dan om). U kunt ook zien of fitnesscentrum ketens die bekend zijn om paaldansen lessen aanbieden zijn in uw regio. Veel onafhankelijke docenten bieden paaldansen klassen in de lokale sportscholen en zalen ook, dus het is de moeite waard om te zien of iemand biedt lessen in uw buurt. Als je iemand om je te leren deze uitdagende activiteit niet kunt vinden, dan kun je zelfs kopen een paal te installeren thuis (zie Tips).
 2. 2
  Draag comfortabele kleding die uw armen en benen bloot. Sexiness is optioneel. Baring uw huid zal u toelaten om een ​​veel betere grip op de paal met je armen en benen te krijgen, zodat u kunt deze moves veilig uit te voeren. Voor nog betere voetjes, probeer dan op blote voeten gaan. Of zelfs (als je thuis bent) krijgen op de paal naakt, dus je hebt niets om u te vertragen.
 3. 3
  Pak de paal. Ga naar de achterkant van de paal met de binnenkant voet dichtbij de basis. Gebruik je sterke hand (dit zal je rechterhand te zijn, als je rechtshandig bent, of je links, als je linkshandig bent links) om de stok te pakken op ongeveer hoofdhoogte. Laat je arm te strekken, zodat je gewicht is opknoping uit de buurt van de paal.
 4. 4
  Stap rond. Houd je buiten been recht, draai het naar de zijkant en stap helemaal rond de paal, draaien op je binnenkant voet op hetzelfde moment. Laat je knie lichtjes buigen als je draaien.
 5. 5
  Haak met je been. Plaats uw buitenkant voet naar beneden, net achter de andere voet. Breng uw gewicht op de achterste voet en haak je binnenbeen rond de voorkant van de paal, het krijgen van een goede grip vlak achter de knie.
 6. 6
  Boog je lichaam. Om af te maken, boog je lichaam naar achteren, het verlagen van uw hand om te zorgen voor een diepere boog. Dit is waar flexibiliteit komt inch Arch je rug alleen zo ver als je comfortabel voelt en zorg ervoor dat je een goede grip met je been en je hand.
 7. 7
  Rechtop en slinger je been naar beneden van de paal, klaar om de stap naar de volgende zet.

Tips

 • Tenzij je super comfortabel (en stabiel genoeg) beginnen op blote voeten in plaats van te beginnen met stripper orany andere soort hakken.
 • Altijd warm-up en cooling-down goed als je bent paaldansen.
 • Met de komst van afneembare palen die u in de privacy van uw huis, je debuut kan installeren (en discreet te verwijderen) als paaldanseres kan net zo exclusief als u het wilt zijn. Maar om je debuut te voorkomen dat verandert in een ramp, zorg ervoor dat uw paal is stevig gemonteerd overeenkomstig de instructies van de fabrikant. Geef jezelf veel ruimte en zorgen dat er niets belemmeren je bewegingen.
 • Neem contact op met een arts dat u fit en gezond genoeg om deze fysiek zware oefening te starten zijn.

Waarschuwingen

 • Nooit paaldansen dragen oliën of lotions als deze maken de paal glad en gevaarlijk. Het kan nodig zijn om te vegen van de paal voordat u begint met alle vet te verwijderen en geven u maximale grip.
 • Als u dansen in een club, gebruik Lysol doekjes voor uw set. Je weet nooit waar de andere dansers zijn geweest.
 • Probeer niet paaldansen met "speelgoed" polen die zijn alleen voor poseren. Ze zijn niet gebouwd om daadwerkelijk te houden uw gewicht en elke poging om te dansen op hen kan leiden tot ernstige verwondingen.