Wkunl

Hoe te vertragen dance

De langzame dans: je hebt waarschijnlijk hield het of gehaat het sinds de middelbare school. Geen dans kan zo romantisch, en toch veel mensen die geen moeite hebben schudden hun laarsjes hele nacht beginnen te kruipen in de richting van de zijlijn wanneer de muziek vertraagt. Niet om te zetten in een muurbloempje aan het eind van de avond. Ook u kunt leren om een ​​langzame dans houden.

Stappen

Hoe te vertragen dance. Vraag iemand om te dansen.
Hoe te vertragen dance. Vraag iemand om te dansen.
 1. 1
  Vraag iemand om te dansen. Je kunt niet vertragen dans alleen, althans niet zonder te kijken, goed, vertragen. Als je een date gebracht, zult u waarschijnlijk willen om hem te vragen of haar te dansen. Zo niet, zoek een partner. Stel de stemming door te kijken die persoon in de ogen als je hem of haar vragen om te dansen. Een glimlach of zelfs een speelse grijns zal een lange weg te gaan in het zetten van jullie beiden op hun gemak. Als je nerveus bent, niet laten zien - en te begrijpen als hij of zij niet wil dansen.
 2. 2
  Escort je partner op de dansvloer langzaam en vloeiend. De meest vloeiende manier om dit te doen is om de handen / armen te sluiten als u samen te lopen op de vloer. Jongens, greep uw partner rechterhand met je linker, til deze iets, en begeleiden haar op de vloer. Meisjes, als uw partner niet automatisch u begeleiden op de vloer, geef hem je rechterhand of boef je elleboog in zijn en lopen op de vloer.
  • Als je al op de dansvloer, kan de sleutel hier is om jezelf en je partner te houden op de dansvloer - geen gemakkelijke taak als een van jullie of beide is nerveus over trage dansen. Als uw partner is nerveus, lachen en vertel hem of haar dat er niets aan de hand.
 3. 3
  Krijgen in slow-dance houding. Het gezicht van je partner, staan ​​zodat je hoofd is over een voet of twee weg van zijn of hare. Staande teen-tot-teen kan de optimale positie niet. Sommige koppels staan ​​offset, met elke persoon rechtervoet in de andere personen paar; sommige partners kunnen de voeten van de vrouw moet de binnenkant van de man. Als je een tiener kan je altijd plaats beide handen op het meisje heup (als je een man bent.) En als je een meisje plaats beide armen om zijn nek.
 4. 4
  Maak een passend niveau van intimiteit. Je moet weten waar je je handen en hoe dicht te dansen. Dit hoeft niet lastig. Om veilig te zijn, moet de man zijn rechterhand op linkerheup zijde van zijn partner, en zijn linkerhand moet voorzichtig begrijpen zijn partner's rechterhand en houd het op ongeveer schouder-niveau (van de hogere partner) zodat de armen van beide partners omhoog worden gebogen vanaf de elleboog. Linkerarm van de vrouw zal in het algemeen op de schouder van haar partner worden geplaatst. Dit is een traditionele stijldansen positie (als een veilige junior high dansen positie), en je moet stil te staan ​​over een voet van je partner.
  • Als de twee van je in een romantische relatie en het is toegestaan, kunt u zelfs in een knuffel houding met de armen van de man rond het meisje taille en het meisje de armen om de schouders van de man. (Een paar van gelijk geslacht kunnen bepalen wie welke positie of zelfs om de beurt neemt.) In het algemeen, moet je niet laten uw handen dwalen. Zelfs in het geval dat je partner het niet erg, het is storend voor de andere dansers.
 5. 5
  Lood / laat je lood te zijn. Traditioneel is de man leidt de dans en de vrouw volgt zijn beweging. (Als je een paar van hetzelfde geslacht, een van jullie misschien een natuurlijke leider en een van een volgeling te zijn, of je kan gewoon de beurt.)
  • Jongens, dit kan niet genoeg worden benadrukt: als u leiden, begeleiden je partner. Dit betekent niet dat je moet haar rond de dansvloer als een push bezem verplaatsen, betekent dit dat je moet genoeg vertrouwen in je bewegingen om lichamelijk te brengen aan haar wat je wilt doen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door in de richting waarin u wilt gaan subtiel duwen of trekken van haar rechterhand (ervan uitgaande dat je houdt het in je linkerhand). Echter, zorg ervoor dat je niet doet al uw leidende met alleen je handen, als je lichaam doet een ding en je armen zijn een ander doet, kom je over als opdringerig / als je niet weet wat je doet. In plaats daarvan, leiden met je hele lichaam: houd uw schouders en ellebogen stevig maar veerkrachtig (u niet wilt verplaatsen als een automaat) en dan stap in de richting waarin u wilt uw partner leiden. Doe dit recht en ze zal de afgunst van al de meisjes zweven rond de dansvloer met hun partners als verloren amaranten zijn.
  • Dames, helaas, die lood vaak betekent dat aan de genade van een partner met alle leiders vermogen van een dode kwal. Zo ongeïnspireerd als dit is, doe je best niet over te nemen of hij zal het nooit leren. (In feite zou je zelfs proberen gaat het passief agressieve benadering door wuivende zijn plaats totdat hij de hint.) Als, aan de andere kant, je het geluk hebt om een ​​partner die leidt krijgen - zelfs als onhandig - niet doen bestrijden. In feite, doe je best om mee te volgen, hoe duidelijker je het maakt, dat hij de baas is, het waarschijnlijker dat hij is om te proberen om beter te leiden. Als uw partner beweegt zijn voet, moet u zijn actie compliment: als de leider beweegt zijn rechtervoet achteruit, bijvoorbeeld, moet je je linkervoet vooruit.
 6. 6
  Beweeg langzaam en eenvoudig. Gelukkig voor u niet-dansers, slow dansen is ongeveer net zo eenvoudig als het wordt. Bewegingen moeten langzaam en glad zijn, en je hoeft niet te bewegen heel veel. (Heen en weer zwaaien als je beweegt in een cirkel is perfect aanvaardbaar.) Zelfs als je deskundig genoeg om een ​​set dansvorm, zoals een wals of foxtrot volgen bent, is de kans groot dat uw partner zal niet weten hoe dit te doen. Gewoon de overdracht van uw gewicht heen en weer, echter, is een taal spreekt iedereen. Te variëren, verplaatsen of draaien, til de voet uw gewicht niet op en schuif die voet een beetje naar voren, rug, of zijwaarts.
 7. 7
  Bewegen op de beat. Je stappen moet ongeveer verplaatsen in de tijd naar de beat van de muziek, zodat je een stap elke beat of zo. Dit is niet zo moeilijk als het klinkt misschien omdat de muziek het meest waarschijnlijk traag zal zijn tijdens een langzame dans.
 8. 8
  Communiceer met je partner. Voor de meesten van ons, een langzame dans is meer over het feit dat dicht bij je partner en het krijgen van elkaar te leren kennen dan het is over het verplaatsen. Voel je vrij om je partner te praten, te kijken naar zijn of haar ogen en, als de situatie geschikt is, om een ​​kus of twee stelen.
 9. 9
  Dank je partner voor de dans. Of je nu danst met je vrouw van 60 jaar of iemand die je nog nooit hebt ontmoet, dank je partner. Je zal niet iemand leidt op met een eenvoudige "Bedankt voor de dans."
 10. 10
  Doorgaan naar de volgende dans of terugtrekken sierlijk. Zodra u vertrouwd bent met langzame dansen bent, zou u niet wilt dat de vloer zo snel mogelijk te ontvluchten: een dans is nog maar het begin. Maar als je had genoeg dansen voor het moment, terugtrekken uit de dansvloer. Dames, als je moet gaan zoeken je vriendinnen en piepen over de leuke jongen je net danste met, ga het doen. Jongens, als je moet gaan opscheppen over het schattige meisje dat je net danste met, doe het. Aanbieden om uw partner te begeleiden naar zijn of haar tafel of waar ze willen gaan, of vraag hem of haar als ze zou willen terugtrekken als je wilt om dit te doen. Houd er echter rekening mee, dat de terugtrekkende kan ook worden gebruikt om een ​​plaats van verlichting te vinden van iemand die wil weer met je dansen, maar met wie je niet wilt dat een andere dans.

Tips

 • Jongens, zoet zijn. Meisjes het leuk vinden en het is aantrekkelijk.
 • Probeer glijden met je voeten in plaats van ze op te pakken. Op deze manier heb je minder kans om stap op je partners voeten.
 • Zorg ervoor dat uw dansen houding is comfortabel. De positie van uw voeten, zodat je niet hoeft in te spannen of strekken als je danst.
 • Laat gesprek te gebeuren. Veel mensen zal vertragen dans alleen maar om de kans om te praten met u. Als het gesprek stroomt, laat het. Als je het laat stromen, zijn oprecht geïnteresseerd in het gesprek, of zijn oprecht geïnteresseerd in je partner.
 • Wees respectvol.
 • Maken veel oogcontact met je partner, omdat dit de relatie sterker en dansen comfortabeler zal maken.
 • Zorg ervoor dat u niet staren je partner creepily.
 • Als je weet hoe om te dansen, ofwel vloeiend of op een beginners niveau, in plaats van iets over je partner aannemen, vraag hen of probeer ze uit. Dames, voel je vrij om je partner te vragen of hij weet hoe te dansen. Als hij dat doet en je dat niet doet, om hem te vragen om je te leren misschien krijg je een paar dansen de hele nacht, en een datum in de toekomst als u dat wilt.
 • Probeer uw partner meer weten-is het misschien minder lastig geworden.
 • Probeer niet om hem / haar recht te kussen weg. Toen de dans voorbij is, langzaam verplaatsen inch Als ze een stap terug, stoppen. Als ze leunen in of sluiten hun ogen, kus weg.
 • Meisjes, als je echt niet tegen de man dat je dansen met, zeg je voeten pijn doen en zachtjes breken.

Waarschuwingen

 • Als u stap op iemands voeten, excuses, en in 's hemelsnaam probeer niet om het opnieuw te doen. Als iemand stappen op je voeten en verontschuldigt zich, zijn vergevingsgezind. De kans is groot dat het een ongeluk was.
 • Praat met en kijken naar je partner, niet partner van je vriend! Kijken over de schouder van je partner bij iemand anders is niet van plan om goed te eindigen.
 • Mannen, niet ooit eens overwegen het leiden van een vrouw in een andere dan zachtjes weg. Het kan een stevige zacht zijn, maar het had beter voorzichtig. Verschillende redenen:
  • Als je haar pijn, ze is niet waarschijnlijk weer met je dansen, en ze zal waarschijnlijk vertellen haar vrienden, die niet zal ofwel. Slechtste geval zal ze zekerheid vertellen en dan ben je in de problemen.
  • Deze mooie vrouw die je danst met misschien niet betrekking op dezelfde manier de jongens doen, wat betekent dat een plotselinge ruk aan haar arm zou kunnen vermorzelen, niet maken haar het gevoel alsof ze het hebben van een goede lach.
  • Praktijk maakt inderdaad perfect. Misschien zal men niet meer met je dansen, ooit - maar misschien de Cutie in de cocktail jurk zag net hoe je deze dans behandeld als een gentleman zou... en ze is op zoek naar de volgende keer dat je vrij bent.