Wkunl

Hoe correct te ademen om je zangstem te beschermen

Juiste ademhaling kan u helpen om de beste zanger die je kunt zijn. Niet alleen zal het u helpen te zingen, maar ademhaling correct helpen ontspannen voor die spannende momenten toen de schijnwerpers is op jou!

Stappen

Hoe correct te ademen om je zangstem te beschermen. Het belangrijkste onderdeel over het leren om vrij te ademen is om te oefenen merken hoe het is dat je ademt.
Hoe correct te ademen om je zangstem te beschermen. Het belangrijkste onderdeel over het leren om vrij te ademen is om te oefenen merken hoe het is dat je ademt.
 1. 1
  Het belangrijkste onderdeel over het leren om vrij te ademen is om te oefenen merken hoe het is dat je ademt. Hoe meer je weet over je eigen gewoontes, hoe makkelijker het zal zijn om spanningen los te laten en te bereiken free-flow tijdens het ademen.
 2. 2
  Eerst moet je rechtop staan ​​los met je voeten over een voet en je schouders ontspannen.
 3. 3
  Adem in, zodat je romp breidt uit in alle richtingen (naar beneden in je darmen, voorwaarts in je buik en ribbenkast, achteruit in je onderrug en ribbenkast en tot in je schouders [zeker niet om je schouders te trekken, echter]). Je mag niets op zijn plaats, wat betekent, laat het lichaam doet wat het doet. Laat je adem naar de bodem van je romp te raken, adem zo diep mogelijk als je kunt. Als je meer in de techniek, zal je rug en zijkanten gaan met je ademhaling.
 4. 4
  Zonder dat de aanbestedende uw buikspieren, beweeg je navel naar binnen in de richting van de wervelkolom. Wanneer u uw vinger voor de mond, moet je adem voelt warm en sensueel. Het moet ook stil. Hoe meer lawaai maakte terwijl ademhaling, hoe meer spanning er is.
 5. 5
  Oefen het opmerken van de adem met alles wat je doet, zingen (of spelen van een ander instrument), praten, sporten of het doen van niets in het bijzonder. Let op wat er gebeurt met de adem terwijl het doen van verschillende activiteiten.
 6. 6
  Doe ademhalingsoefeningen om de mate van controle die je hebt met je middenrif te verhogen. Te helpen bouwen uithoudingsvermogen en kracht, adem gedurende vier seconden, houdt gedurende vier seconden, dan uitademen gedurende vier seconden. Nadat u deze onder de knie hebt, verhuizen naar 6-6-6, dan 8-8-8, helemaal tot 20-20-20, maar ga niet voorbij 20.
 7. 7
  Probeer niet te denken in termen van het beheersen van adem. De beste manier om het te benaderen, is een voortdurende student te zijn. Het moment dat je denkt dat je iets onder de knie hebt, stop je het leren.
 8. 8
  Tijdens het zingen, moet je het gevoel alsof er een band rond je middenrif (niet als je inademt). Ademhaling correct is het allerbelangrijkste bij het zingen, het helpt uw ​​stem zijn de beste kan worden.

Tips

 • Praktijk nemen in diep adem en langzaam uitademen voor zo lang als je kunt.
 • Bij het uitademen, alsof er een brandende kaars recht voor je, en je moet voorkomen dat het uitblazen.
 • Doe alsof je middenrif gebied is een ballon, steeds groter wanneer lucht wordt gebracht in, en steeds kleiner wanneer je uitademt.
 • De sleutel tot een goede ademhaling is de positionering van uw middenrif correct. Als je zingt, moet je middenrif altijd in een "klaar"-stand.
  • Adem diep nu en vasthouden.
  • Plaats uw vingers op het vlezige gedeelte tussen je rib kooien waar ze elkaar ontmoeten (rechts onder het midden van je beha als je een meisje bent)
  • Als je uitademt, probeer het onderdeel dat u aanraken klaar en plakken uit te houden, maar niet duwen tegen. Dit is een verschrikkelijk moeilijk ding om te doen en het zal waarschijnlijk niet de eerste paar keer dat je het doet het werk. Echter, dit is hoe het diafragma moet ten alle tijden tijdens het produceren van geluid. Het maakt zingen een stuk makkelijker.
 • Bij het ademhalen in, alsof je ruiken een roos.
 • Probeer niet te denken in termen van het beheersen van adem.

Waarschuwingen

 • Als je zingen zonder ademhaling correct kon je je stembanden beschadigen