Wkunl

Hoe te doen alsof ze flauw

Of je moet een afleiding veroorzaken, krijgen uit een netelige situatie, of u handelt in een toneelstuk dat vraagt ​​om flauwvallen, kan deze vaardigheid verrassend overtuigend.

Stappen

Hoe te doen alsof ze flauw. Kies een geschikt moment.
Hoe te doen alsof ze flauw. Kies een geschikt moment.
 1. 1
  Kies een geschikt moment. Dit zou niet in het midden van een overvolle zaal, tenzij je een beetje een scene eerste, en krijgt de aandacht van mensen. Je doel is om mensen te laten denken dat je flauwgevallen, niet krijgen stapte op en eigenlijk gedood.
 2. 2
  Beginnen vertragen als u tijdens het wandelen, en houd uw hoofd een beetje, als je hoofdpijn hebt, scheel je ogen en zucht een beetje, maar doe dit niet te overdrijven.
 3. 3
  Stop met praten. Niet plotseling hoewel, gewoon geleidelijk vertragen totdat je stopt. Blink en scheel je ogen een paar keer alsof je probeert te concentreren.
 4. 4
  Doe niet zo energiek. Om het geloofwaardig te maken, moet je zwak en licht in het hoofd voor een tijdje voordat je naar beneden. Geleidelijk verliest focus op wat je doet en worden zwakker en zwakker. Neem langzaam adem, ook, zoals je krijgt zwak.
 5. 5
  Zeggen dat je het gevoel een beetje raar en dat je denkt dat je een glas water of wat frisse lucht nodig. Misschien vraagt ​​iemand om een ​​raam te openen. Als je ramen zijn of hebben geen water rond gewoon zeggen dat je denkt dat je nodig hebt om te gaan zitten, of ga buiten voor frisse lucht. Zitten voor een beetje en langzaam opstaan. Struikelen dan een beetje en vallen naar voren. Voordat je dat doet iets als "Ik..." zeggen. Zorg ervoor dat u niet uw zin niet af, tenzij het kort.
 6. 6
  Zorg ervoor dat je veilig vallen. U wilt niet naar je hoofd raken en jezelf pijn doet. Als je staat, gesp je knieën en laat ze de grond raken voordat u probeert om je romp laten vallen. Zorg ervoor dat je snel genoeg zonder dat het eruit ziet als een 5000 volt sterke stijging van de bliksem heeft overhaast al heb je, of het zal nep lijken. Als je zit, ontspannen en stel je eigenlijk bent flauwvallen. Laat u vallen buiten de stoel, want het is onwaarschijnlijk dat u zou blijven er als je eigenlijk deed flauwvallen. Proberen te landen op de achterkant van uw dij, niet je heup of staartbeen. Dan snel laten vallen je romp.
 7. 7
  Kortom, gewoon je ogen dicht en laat al je spieren helemaal verzwakken; gewoon relaxen. Letterlijk, net doen alsof je geen botten en vallen op de vloer in een verfrommeld hoopje. Dit zal echt lijken.
 8. 8
  Liggen op de grond. Zorg ervoor dat u niet stijf, en als iemand probeert een arm optillen en schud, laat het gewoon helemaal ontspannen en als ze vallen, laat het vallen, als hij zou. Dit is een veel voorkomende 'nep spotter' testen. Onbewuste mensen hebben geen controle over hun ledematen. Iemand moet langskomen om te zien of je in orde bent, waardoor er een afleiding voor welke gelegenheid dan ook.
  • Laat je daar niet te lang, of iemand zou bellen 911. Tenzij je wilt dat dit gebeurt, zorg ervoor dat je niet buiten blijven voor meer dan een paar seconden.
 9. 9
  Open je ogen en haal diep adem. Vaak zullen mensen die zijn flauwgevallen ontwaken hebben niet gedacht dat ze flauwgevallen. Zeggen dat alles wat je kunt onthouden is warm voelt en dat het leek alsof iemand de lichten gedimd in de kamer.
 10. 10
  Zitten langzaam en na een moment, staan, of om iemand om u te trekken aan je voeten, of, kunt u spelen op het drama en sit-up snel en vragen wat er gebeurd is, dan is "duizelig" en soort wankelen een beetje weer zo mensen denken dat je gaat flauwvallen opnieuw en zal al haasten om uw hulp.

Tips

 • Het kan nodig zijn om te oefenen voordat je het echt uitzien. Vind een manier die niet leidt tot u veel pijn of ongemak.
 • Zorg ervoor dat je nog ademt!
 • Wanneer "vallen" zorg ervoor dat als je gaat snel naar een open plek, zodat u niet kunt raken iets of iemand, of letsel veroorzaken. Wees altijd voorzichtig!
 • Wanneer iemand helpt u omhoog, alsof je net wakker geworden. Vraag dingen als 'Wat is er gebeurd?' Praat ook langzaam in een iets lage stem om het te laten lijken alsof je al je energie kwijt.
 • Dont get up snel aan uw voeten, laat iemand je helpen of je langzaam en rustig.
 • Meestal een zwakke is een verlies van volledige controle, maar geen verlies van controle, geleidelijk black-out, niet slap schotel doek op de grond vallen.
 • Wanneer u eerst uw ogen open, niet meteen beginnen te praten. Kijk verward voor een paar seconden, dan kunt u vragen wat er is gebeurd. Als je je ogen open en beginnen brabbelen, zal het niet realistisch.
 • Als u dit vooraf te plannen, zou het helpen als u een klacht van een lichte wazig zicht of zeer lichte duizeligheid (geen stress, dat wel). Op deze manier uw zwakke is niet helemaal uit de lucht vallen.
 • Als u zich zorgen maakt over vallen snel en jezelf pijn te doen, "zwakke" naast iets wat je kunt vasthouden - mensen zijn soms bewust als ze beginnen te zwart worden dat er iets gebeurt en de tijd hebben om iets te grijpen en zichzelf te verlagen. Nog steeds vallen, en laat je grip los zijn, maar met iets te vangen tegen kortstondig zal je lichtjes vertragen afkomst en verminderen het risico van de werkelijke schade.
 • Probeer niet te lachen, glimlachen of giechelen. Sta niet meteen. Na 'flauwvallen', alsof je net wakker uit zijn slaap. Ga een beetje slap en probeer te kijken naar je neus, zodat je ogen er vreemd uitzien. Zeg iets als: "Wat is er gebeurd?" of start mompelen onzin. Laat een andere persoon of vriendin krijg je omhoog.
 • Wanneer "vallen," zorg ervoor om het te doen in een open ruimte, zodat je niet geraakt iets of iemand, omdat dit ongewenste aandacht veroorzaken. Wees altijd voorzichtig en plan waar uw "flauwvallen" zal plaatsvinden!
 • Als je denkt dat je niet kan "vallen" realistisch dan "flauw" wanneer een of twee mensen zijn dicht genoeg om te zien dat je viel, maar niet zo dichtbij dat ze merken het niet echt was.
 • Om echt veilig spelen bij het beoefenen van deze daad, doe het op een tapijt of beter nog op een bed en op blote voeten wanneer je begint.
 • Als je besluit om vooruit te gaan, vermijden dat je armen om jezelf te stoppen ten koste van alles. Aangezien dit is een reflex, zou het best zijn om veel van tevoren oefenen.
 • De meeste mensen gaan naar achteren, dus dat is meer geloofwaardig. proberen te flauw achteruit, maar doe jezelf geen pijn!
 • Alleen je ogen rollen terug als je wilt fake een beslaglegging. Fainters laten gewoon hun ogen sluiten omdat ze geen controle hebben over hun ogen.
 • Niet zoiets als "Alles is zwart wordt" vóór het vallen, want het klinkt misschien poëtisch, en mensen kunnen vermoeden dat je het hebt gepland zeggen. Slechts mompel enkele korte woorden, hoeft het niet te zijn grammaticaal correct, maar het heeft te maken sense.Just ervoor te zorgen dat u alleen alleen alleen blijven liggen gedurende ongeveer 5 seconden en niemand zal roepen 911.
 • Als alternatief kunt u iemand om u te helpen met dit hebben. Het is net als de "trust" spel, waarbij je achterover vallen en laat iemand je op te vangen. Na de vangst, moet de persoon langzaam lager je op de grond.
 • Klagen over warme en / of duizelig alvorens te vallen.
 • Probeer het te doen tegen een muur dus als je "flauw" kun je gewoon naar beneden glijden het of krijgen een vriend betrokken om u te helpen.
 • Ga niet overboord of je kan een aantal van je vrienden verstoren.

Waarschuwingen

 • Het is echt belangrijk dat, als je het door te zetten, je het goed doet. Als je het of glimlach of wat dan ook te verliezen, kan je reputatie beschadigen. Niet om alle boze mensen die je misschien bang te vermelden!
 • Niet allemaal overboord te gaan op het acteren en dat soort dingen, omdat mensen echt zouden kunnen denken dat je ze misleid in het krijgen van aandacht.
 • Gebruik het niet over en weer; mensen zouden kunnen denken dat er iets ernstig mis is met je.
 • Niet hyperventileren, tenzij je wilt dat een ambulance opgeroepen op je. Als je van plan iets te doen in die mate, maken het naar de plaats waar uw hartslag is een beetje uit de normale.
 • Gebruik deze kennis alleen in de juiste situaties. Gebruik het niet alleen maar om de aandacht te krijgen en iedereen zorgen.
 • Doe het niet als je wilt om de politie te misleiden tot je niet arresteren. Het kan je in grotere problemen.
 • Als u onmiddellijk uw vorige activiteit hervat, gaat u verdacht uitzien. Neem een ​​moment om stil te zitten rusten je hoofd tussen je benen.
 • Pas op, doe dit niet in het openbaar, zoals waar er veel mensen om je heen en wandelen rond of anders mensen zullen u melden bij de politie te liegen dat je flauwgevallen.