Wkunl

Hoe maak je een metalhead te zijn

Met de opkomst van heavy metal in de jaren '70 kwam er een subcultuur van aangeduid als metalheads fans. Zoals heavy metal geëvolueerd en gediversifieerd, deed haar fanbase. Er zijn nu metalheads over de hele wereld, en ze zijn niet allemaal stereotiep mannelijk, zwaargebouwde, en langharige. Zoals bij elke subcultuur, maar er zijn altijd poseurs - mensen die op de oppervlakkige kenmerken van de groep te nemen zonder goedkeuring van wat bindt ze allemaal samen. Dit artikel zal u helpen voorkomen dat een dergelijk lot.

Stappen

Hoe maak je een metalhead te zijn. Kennen en waarderen metal.
Hoe maak je een metalhead te zijn. Kennen en waarderen metal.
 1. 1
  Kennen en waarderen metal. Dit is de belangrijkste en misschien wel de grootste stap want zonder dit, je bent een aansteller, gewoon en eenvoudig. Doe je huiswerk!
  • Kennen het verschil tussen heavy metal en nu-metal,, hard rock, death metal, black metal en metalcore.
  • Bestudeer de geschiedenis van metaal. Waar is het begonnen? Wie waren de wegbereiders? Hoe is het met de tijd veranderen?
  • Vertrouwd te raken met de verschillende subgenres binnen metal: zwart, dood,,, glam,, neo-klassieke,, progressief, industrieel, thrash.
 2. 2
  Ga naar shows. Naast het kopen van albums, ondersteunen de kunstenaars door het kopen van tickets voor hun concerten. Moshing, headbangen en crowdsurfen zijn optioneel (maar wel aanbevolen).
 3. 3
  Voer de muziek. Veel mensen denken dat performing metal geen talent nodig, omdat ze meteen de hardheid of de onbekendheid van het geluid af te wijzen, maar de waarheid is dat veel metal kunstenaars zijn hoog opgeleid. Een goede manier om de vaardigheid die betrokken zijn bij het maken en uitvoeren van metalen waarderen is om te proberen je hand (of spraak) bij het.
 4. 4
  Het deel kijken. Wees gewaarschuwd, echter, dat als je dit doet zonder na alle van de bovenstaande stappen, mensen die je label een poseur, en ze zijn waarschijnlijk gelijk. De volgende lijst geeft uitleg over enkele van de elementen van de metalhead kijken, en hoe en waarom ze zijn verbonden met metalen. Vergeet niet, op het einde het maakt eigenlijk niet uit wat je kleden als. Dressing "metal" alleen dient een baken voor andere metal fans. Als u houdt van de muziek, kan je kleden zoals u dat wilt.
  • Band shirts - Als je naar metal concerten, koop een shirt van een band die je wilt. Dit is een eenvoudige manier nietje voor metalheads, want het is een directe manier van uiten van je muzieksmaak. Zorg ervoor dat officieel gelicenseerde overhemden kopen, degenen gemaakt van zeefdruk of ijzer-on transfers zijn goedkoper, maar veel metal kunstenaars maken een aanzienlijk deel van hun inkomsten uit merchandise en "bootleg" overhemden uitgesneden dat voor hen.
  • Devil horns - Dit handgebaar werd gepopulariseerd door Ronnie James Dio (en je beter weet wie dat is!) Die het kreeg van zijn Italiaanse grootmoeder.
  • Zwart leer en studs - In de late jaren '70, Judas Priest zanger Rob Halford heeft de fietser blik op het podium bij het ​​promoten van Hell Bent for Leather, en vanaf dat moment weer, werden leder (jassen, broeken) en studs gedragen door menig metalhead.
  • Keltisch, Saxon, Viking en Ridderlijke cultuur - Onder vele metalheads, vooral fans van power metal, is er een sterke nadruk op mannelijkheid en de krijger mentaliteit, in scherp contrast met consumentistische en metroseksueel cultuur. Lang haar en baarden zijn een eerbetoon aan de Viking, Saksische en Celt mannen. Kleding die hearkens terug naar de Renaissance en de Middeleeuwen is niet ongewoon, ook niet. Kortom, op zoek als een man uit het zeer verre verleden is metal.
  • Blauwe jeans, hoge toppen, band overhemden, en battle jassen - Deze look was populair in de vroege dagen van metaal. Een strijd jas is een leer of denim vest versierd met geweven patches en knop pinnen van metal bands die je wilt.
  • Zwarte jeans, leger vermoeidheid broek, zeer korte of geen haar - Deze elementen werden steeds populairder onder metalheads in de jaren 1990 en 2000 als een aantal subgenres van metal leunde richting hardcore punk, gothic en industrial.
  • Als je een metal chick, heb je meer ruimte in de mode-afdeling, omdat die als een Viking zal moeilijk weg te trekken zijn, en het dragen van Renaissance outfits gewoon niet met naar shows te mengen. Lenen van een paar elementen uit de jaren '80 mode, punk cultuur, en goth zal werken. Zelfs alleen het dragen van band shirts kunnen doen de truc. Blijf weg van het.

Tips

 • Altijd proberen om een ​​ander metal band te beluisteren. Vraag metalheads, kijk op Encyclopedia Metallum, of gaan kopen een willekeurige metal cd die je niet hebt gehoord!
 • Probeer te rijk of trendy niet te kijken. Metal is anti-commercialist. Dat betekent niet dat je moet kijken als een zwerver op metaal te zijn, maar je kunt niet te metal uitzien wanneer je het dragen van 750€ ter waarde van bling en op maat gemaakte kleding. Begrijp dat het enige verschil tussen de naam-merk jeans en Wal-mart jeans is de naam op hen, dus moet je niet al te veel uitgeven aan kleren. Niet alleen deze hulp u kijken metal, maar het is ook meer kosten-efficiënter dan enkel over een andere stijl.
 • Je hoeft jezelf niet te beperken tot metal om een ​​metalhead te zijn. Vele metalheads net als andere soorten muziek, zoals klassieke rock, klassieke muziek, punk rock, powerviolence, oude reggae, of grunge.
 • Onthoud in ieder geval: Metal broederschap, altijd helpen andere metalheads naar shows door hen auto passages als je kunt, of altijd helpen die je vraagt ​​over muziek etc.
 • Een gemakkelijke manier om te leren over metal is om metalheads erover te stellen. Sommigen van hen zullen uw oor spreken af. U zult ook doen, uiteindelijk.

Waarschuwingen

 • Als je draagt ​​een shirt of een patch van een metal band, zou je er goed aan om ervoor te zorgen dat het een band die je wilt, en weet heel goed. Een metalhead is waarschijnlijk om u te herkennen en staking van een gesprek over de band en als je niet weet wat je spullen (de namen van de leden, de namen van hun albums, en uw favoriete nummers, op zijn minst) dan is uw metalhead geloofwaardigheid gaat het raam uit en zal nooit meer terugkeren.
 • Probeert jezelf te zwaar ondankbare in een bepaalde subcultuur heeft de neiging om de geest te beperken tot andere waardevolle ervaringen. Naast het waarderen van metaal, blijven zoeken naar een verscheidenheid van nieuwe ervaringen, het houden van een open geest voor alle vormen van kunst, inclusief metalen.