Wkunl

Hoe je je eigen batman kostuum bouwen

Of je hem "The Caped Crusader ',' The Dark Knight ',' Grootste Detective van de Wereld", of gewoon "Batman," zijn Batsuit is uitgegroeid tot een icoon noemen. Batman draagt ​​zijn Batsuit om zijn identiteit verborgen te houden en schurken intimideren, maar u kunt uw eigen Batsuit maken gewoon voor de lol-en als het intimideert een paar schurken langs de weg, zoveel te beter! Hier is hoe het te doen:

Stappen

Hoe je je eigen batman kostuum bouwen. Bepaal wat voor soort batman je wilt zijn.
Hoe je je eigen batman kostuum bouwen. Bepaal wat voor soort batman je wilt zijn.
 1. 1
  Bepaal wat voor soort batman je wilt zijn. Net als Batman is geëvolueerd sinds zijn debuut in mei 1939, zo heeft zijn kostuum. Er zijn twee heersende beelden van Batman:
  • The dark knight: Dit is een donkerdere versie van Batman die begon te verschijnen na de Batman Begins film. Dit geportretteerd Batman als meer van een donker outcast in Gotham City, een burgerwacht die buiten de wet leeft. Alfred Pennyworth zei dat het best, in de film The Dark Knight toen hij zei: "Endure, Meester Wayne. Neem het. Ze zullen je haten voor, maar dat is het punt van Batman, hij kan de outcast zijn. Hij kan de keuze die niemand anders kan maken. De juiste keuze. "
  • 'S werelds grootste detective: Dit is de iconische comic-book versie van Batman. Dit batman kostuum is meer speelse en kleurrijke (met de heldere gele accenten) en volgt een meer detective-stijl manier van misdaadbestrijding. Dit kostuum best schildert een Batman personage dat is geestig genoeg te schreeuwen "bevriezen!" naar Arnold als Mr Freeze.

Methode een: the dark knight

 1. 1
  Uitdooft. In tegenstelling tot de eerste Batsuit, pak de Dark Knight is een stuk verfijnder. Hier is hoe er een te maken.
  • Begin met full-body broek pak of unitard. Het moet allemaal zwarte stof en lange mouw zijn. Het moet zeer gepaste en elastisch voor een optimale bewegingsvrijheid. U kunt ze vinden op winkels die ballet kleding verkopen, of als u de tijd zult doorbrengen buiten als het weer kouder is, kunt u terecht voor neopreen pak zoals die duikers, surfers en kanoërs gebruik (en die een beetje meer kan zijn vergeven als je niet fris uit training met Ra's al Ghul en de League of Shadows.
  • Add on armour. Gebruik een zwarte paintball armor om de harde schil van de vleermuis pak maken. Elk deel van je lichaam moet deze harde schelp op het, maar je vooral wilt de borst en bovenarmen te dekken.
  • Pump it up. Batman pak geeft duidelijk aan hoe groot elk en iedereen van zijn buikspieren zijn, om angst in de harten van schurken en schurken. U kunt het pad buikspieren door het toevoegen van grote hoeveelheden Puffy Paint (verkrijgbaar bij WalMart) aan de armor, of gebruik dichte, overschilderbaar piepschuim (beschikbaar op ambachtelijke winkels) voor de opbouw van spieren.
  • Voeg de Batman kuif. De Batman kuif beslaat het midden van je borst. Het moet de all-black vleermuis symbool te zijn en er mag niets in de omgeving zijn. U kunt gebruik maken van deze template: gewoon printen zo groot als je nodig hebt, traceren op een stuk karton, en zorgvuldig uit te snijden met een stanleymes.
  • Voeg de handschoenen. Moeten de handschoenen elleboog lengte, allemaal zwart zijn en moeten drie "vinnen" bevestigd aan de zijkanten hebben. Deze vinnen moeten stijf zijn en achterwaarts hengelen naar Batman.
 2. 2
  Bevestig op uw nutsriem. Dit is de stijve zwarte of donkere metalen riem met een grote vierkante zakken aan de zijkanten dat huis Batman's gadgets. U kunt een goedkope webbing riem met een gesp, en lege sieraden dozen of lenzenvloeistof gevallen voor de zakjes te gebruiken.
 3. 3
  Voeg naar wens bat-gadgets. Gaan de extra mijl en probeer het toevoegen van utilities zoals een Bat-monitor (zwart walkie-talkie), Bat-manchetten (spuitlak handboeien zwart), een Bat-lasso (zwarte klimtouw), een Bat-Tracer (alles zwart met een knipperende rode of blauwe LED), Batarangs (waar dan ook dat novelty boemerangs verkoopt, zwart gelakt), etc.
 4. 4
  Zet de cape terug in 'Caped Crusader. " Je moet over een vloer lengte, recht afgesneden op de bodem, zwarte cape. Een vel, zwart geverfd, moet de truc mooi doen. Katoen is goed, satijn is beter. Kevlar is best. Veel succes met dat laatste!
 5. 5
  Stap in de laarzen. Deze laarzen kunnen worden dichter bij militaire laarzen dan regen laarzen. De minder vetersluiting of knikken de meer authentieke de boot eruit zal zien.
 6. 6
  De man in het masker. Crown je kostuum met de perfecte Batman masker. Koop een zwarte rubberen masker met puntige oren die zich uitstrekken van de top zijkanten van je hoofd. Je neus moet worden stijf en puntig. De mond en de kin moeten volledig worden blootgesteld en de ogen moeten heel weinig anders dan het wit van uw ogen blootgesteld hebben.
  • Gebruik zwarte make-up op "black-out" van de huid rond je ogen, zodat het masker maakt je meer als de Dark Knight.

Methode twee: 's werelds grootste detective

 1. 1
  Ga licht. In tegenstelling pak de Dark Knight, de Batman van de Detective Comics dagen is een stuk eenvoudiger. Hier is hoe er een te maken.
  • Begin met full-body broek pak of unitard. Het moet neutraal of licht blauwgrijs te zijn, met lange mouwen. Tenzij je al geript, moet het voorzien losjes zodat u pad. U kunt ze vinden op winkels die ballet kleding verkopen, of als u de tijd zult doorbrengen buiten als het weer kouder is, kunt u terecht voor neopreen pak zoals die duikers, surfers en kanoërs gebruiken.
  • Maak je geen zorgen over het krijgen van een unitard als je niet kunt vinden een-de nutsriem zal het pak kijken continu. Zorg er wel voor je broek niet los op de bodem-die ze nodig hebben te plooien in je laarzen.
 2. 2
  Slip op sommige zwarte slip. Niet boksers. Batman is een buitenstaander, hij heeft geen probleem het dragen van zijn ondergoed aan de buitenkant van zijn grijze pak. Dus zoek een paar dat er niets geschreven op hen heeft. Donkerblauw zal ook werken, afhankelijk van de bat-tijdperk die u probeert te emuleren.
 3. 3
  Bulk up. Gebruik schoudervullingen die je kunt krijgen van een stof op te slaan om de spieren toe te voegen aan je lichaam te vullen het pak, of gebruik ballonnen opgeblazen.
 4. 4
  Voeg de batman kuif. Het zal moeten naar het midden van je borst te dekken. De blik van de top is geïnterpreteerd twee verschillende manieren: Een gele zijwaarts ovaal met alle zwarte "bat"-symbool aan de binnenkant of een all-black "bat" symbool zonder iets eromheen.
 5. 5
  Slip op je handschoenen. Moeten de handschoenen elleboog lengte, moet overeenkomen met de kleur van je Bat-slips, en moet drie vinnen aan de zijkanten hebben. Deze vinnen moeten stijf zijn en achterwaarts hengelen naar Batman.
 6. 6
  Bevestig op uw nutsriem. Dit is de iconische gele riem met een grote gouden Batman-symbool op de voorzijde en kleine vierkante gele zakken die huis Batman's gadgets. Je kunt waarschijnlijk een vinyl gele band bij Goodwill of het Leger des Heils. Behoudens dat, is er altijd het kostuum winkel, die een gele Bat Utility Belt kan hebben.
 7. 7
  Voeg naar wens bat-gadgets. Gaan de extra mijl en probeer het toevoegen van utilities zoals een Bat-monitor (walkie-talkie), Bat-manchetten, een Bat-lasso, een Bat-Tracer (alles met een knipperende LED), Batarangs (waar dan ook dat novelty boemerangs verkoopt, geschilderd zwart of geel), enz.
 8. 8
  Zet de cape terug in 'Caped Crusader. " Je moet over een vloer lengte zwarte cape met gekartelde randen en blauwe voering. De randen moeten denken aan vleermuis vleugels.
 9. 9
  Slip op de zwarte laarzen. Deze moeten komen net onder de knie. Er moet een soort van kant of riem op de laarzen niet. Batman heeft geen tijd om te gaan met dat. Probeer alle zwarte regenlaarzen.
 10. 10
  Crown je kostuum met de perfecte batman masker. Maak een zwarte stof masker met puntige oren die zich uitstrekken van de top zijkanten van je hoofd. Je moet over een puntige (pyramide-achtige) neus. De mond en de kin moeten volledig worden blootgesteld en de ogen moeten amandelvormig gaten voor zichtbaarheid doeleinden.

Breng een vriend

 1. 1
  Heb een vriend verkleden als iemand in de batman familie van helden en schurken. De voor de hand liggende keuzes zijn:
  • Catwoman. Vriend of vijand? Wie zal het weten. Welke zij is, er is niet veel dat moet worden gezegd over dit costume.Be bereid match te ontmoeten, Caped Crusader:
  • Robin, de Boy Wonder. Zorg dat Robin is geschikt voor de Bat-tijdperk die u hebt gekozen. The Dark Knight's Robin's kostuum is zwart met rode accenten, terwijl de traditionele Robin is een beetje kleurrijker:
  • The Joker. Groen haar, wit gezicht, zwart ogen, vlekkerige rode lippenstift, en een paars pak krijg je het grootste deel van de weg daar. Hoe haveloos je de make-up en hoe flamboyant het pak zal bepalen of u bent vroeg Joker, of later Joker.
  • Andere grote vijanden die zorgen voor groot kostuum kansen kon The Riddler zijn, Catwoman, Poison Ivy, Two-Face, de Penguin, Mr Freeze, of Bane.
 2. 2
  Afgewerkt.

Waarschuwingen

 • Het dragen van een kostuum zal u geven geen bovenmenselijke krachten, vooral omdat Batman zelf niet zelfs geen bovenmenselijke krachten! Hij hangt op zijn minst enigszins op zijn angstaanjagende verschijning, en de vleermuis motief, om effectief te zijn, de rest is zijn eigen speciale opleiding.