Wkunl

Hoe kunt u uw stem te laten gelden

Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, is de kans groot moet u uw stem gebruiken het grootste deel van de dag. Iedereen kent het belang van de uitoefening van het lichaam, maar weinig mensen beseffen de stem moet oefening ook. Het beste is om het lichaam te ontspannen met eenvoudige zelfmassage en lichte stretching voor het doen van vocale oefeningen. Voer deze elf snelle en eenvoudige warm-ups in de privacy van uw douche of waar u comfortabel om fysieke en vocale spanning los te voelen.

Stappen

Hoe kunt u uw stem te laten gelden. Masseer de basis van je tong, in het sponzige gebied net achter je kin bot.
Hoe kunt u uw stem te laten gelden. Masseer de basis van je tong, in het sponzige gebied net achter je kin bot.
 1. 1
  Masseer de basis van je tong, in het sponzige gebied net achter je kin bot. Begin door te rusten uw wijsvingers op de top van je kin. Laat je kaak die zal ertoe leiden dat uw mond te openen. Terwijl rust uw wijsvingers op je kin, gelijktijdig gebruik uw duim om diep te masseren in de basis van je tong.
 2. 2
  Laat de spanning van uw tijdelijke mandibulaire gewrichten. Om de gewrichten te vinden, plaats je vingertoppen alleen door en in de voorkant van je oren aan beide kanten van je gezicht en je mond open. De ruimte die zich opent als uw kaakbot moves is uw tijdelijke mandibulaire gewricht. Masseer deze gewrichten met uw vingertoppen of de palmen van je handen. Laat uw kaak verder en massage dieper met elke uitademing.
 3. 3
  Strek je tong uit je mond zo ver als je kunt in alle richtingen.
 4. 4
  Maak zoveel grappige gezichten als je kunt om al je gezichtsspieren te oefenen en strek je wangen.
 5. 5
  Masseer je nek en schouders. Het is ook een goed idee om elementaire nek en schouder rollen toe om los te komen.
 6. 6
  Maak een paar gekke geluiden tijdens het schudden uit je hele lichaam of springen op en neer te laten gaan van een ander gespannen gebieden die kunnen worden geplakt.
 7. 7
  Geeuw een paar keer om het openstellen van de achterkant van de keel.
 8. 8
  Neuriën houden elke staanplaats voor 10 of meer seconden gevoel een tintelend gevoel rond je lippen en neus.
 9. 9
  Buzz je lippen maken een brr geluid. Beginnen op elke toonhoogte. Ga dan omhoog en omlaag uw vocale bereik.
 10. 10
  Stem geven op een open 'ahh' geluid op en neer gaan van uw bereik.
 11. 11
  Zingen of neuriën een lied dat verheft of je inspireert.

Tips

 • Merk op dat deze praktijk zal en moet worden gedaan op een regelmatige basis.
 • Vocalizing met open klinkt als 'Maah' of 'aahh' 'Maah'> op de uitademing tijdens het masseren of strekken kan u helpen nog verder loslaat.
 • Als u een gevoeligheid of pijn tijdens de massage te ervaren, is er spanning opgesloten in je lichaam. Gewoon blijven ademen in de spanning, loslaten en laten gaan.

Waarschuwingen

 • De meeste mensen ervaren specifiek spanning in de tong, kaak, gezicht, nek of schouders en zijn gewoonlijk niet bewust van hoeveel dat consequente spanning beïnvloedt hun verbale en non-verbale communicatie.