Wkunl

Hoe de kwaliteit van je stem te verbeteren

Er zijn een paar belangrijke dingen die niet uit hoe je zingt kan helpen.

Stappen

Hoe de kwaliteit van je stem te verbeteren. Leer hoe je een rijke toon te bereiken.
Hoe de kwaliteit van je stem te verbeteren. Leer hoe je een rijke toon te bereiken.
 1. 1
  Leer hoe je een rijke toon te bereiken. Open je mond wijd, maar houd de spieren rond je mond en kaak los. Dit maakt een rijkere, vollere klank.
  • Heft uw zachte gehemelte (zachtjes laten vallen het onderste deel van uw kaak). Om dit te doen, in te ademen zoals je zou eerder gapen, maar niet zover om daadwerkelijk te gaan gapen. Gebruik je tong om te bepalen wat je het doet, deze toename in de ruimte geeft ook meer toon. Het fungeert als een resonantiekamer.
  • Vergeet niet om in alle speeksel, zodat je mond leeg is en de stem is duidelijker.
  • Beweeg je tong naar voren zodat het aanraken van de achterkant van je onderste tanden. Je wilt niet je tong uit te steken, maar zorg ervoor dat het niet in je keel. Je keel moet ontspannen en open.
 2. 2
  Articuleren, met behulp van alle spieren in je tong, en alle spieren controleren van uw lippen om de geluiden vormgeven. Je wilt niet dat woorden samen te onduidelijk.
 3. 3
  Zit of sta rechtop met je borst hoog gehouden. Dit is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen. Zorg ervoor dat je hoofd niet naar voren steken als een struisvogel, maar in lijn met uw nek, rug en stuitje, zodat uw luchtwegen is ongehinderd.
 4. 4
  Ademsteun: hoe meer lucht, hoe beter. Neem altijd heel diep adem. U moet het gevoel je adem komen helemaal in je onderste rugspieren en buikspieren. Wanneer je inademt, moet de onderste spieren (middenrif) over je buik naar buiten te verplaatsen, waardoor ruimte voor meer lucht. Als je zingt (of praten of gewoon ademen), gebruiken de spieren om de lucht terug te duwen. Gebruik de spieren over je onderrug op precies dezelfde manier, om de luchtinlaat te regelen en uitlaat van de manier waarop een balg doet. Houd de spieren in je nek volledig ontspannen, en laat niets fysiek in de weg van de lucht op weg naar je mond.
 5. 5
  Zingen soepel. Houd een constante volume, en doe geen pauze tussen woorden. Bij het schakelen tussen harder en zachter delen van een lied, stel je het volume als een helling - niet als een trap!
 6. 6
  Opwarmen voordat u probeert een liedje te zingen. Veel mensen kijken uit op deze, maar het warmer en meer uitgerekt je stembanden, hoe beter geluid kan produceren.
 7. 7
  Lip trillers of tong trillers helpen om je adem te verbinden met je zang en spieren.
 8. 8
  Zoek een goede, professionele leraar. Niets kan de feedback die je krijgt van een ander te vervangen. Een goede leraar kan u gedetailleerde feedback en laten zien hoe je problemen te corrigeren. Zoek een leraar die is klassiek geschoold, ook als je wilt rock muziek te zingen. Klassieke muziek opleiding produceert zangers die kunnen gebruik maken van hun stem op de juiste manier om enig effect ze willen produceren, en voor elke stijl die ze willen zingen. Een klassiek geschoolde zangeres is minder waarschijnlijk te blazen zijn of haar stem vóór de leeftijd van 30 dan iemand zonder die training. In feite, voor zang, piano, of een ander instrument, kunnen klassieke opleiding worden enorm voordelig zijn om iemand die wil een professionele carrière in de muziek van elk type of stijl. Een goede leraar zal je de basis geven, leert u de beste manieren om uw instrument (de stem wordt beschouwd als een instrument) te gebruiken voor verschillende doeleinden, en zodra je de basis hebt geleerd, moet bereid zijn om u te helpen een stijl te zijn van je eigen in welk gebied van inspanning die u kiest. Als je niet kan veroorloven een prive-leraar overwegen om een ​​leren thuis vocale training programma zoals Singing Success, Zingen voor de sterren of Vocal Coach Singer een paar online beschikbaar te noemen.
 9. 9
  Blijf weg van dikke dranken zoals melk, en alcoholische dranken. Water is absoluut het beste voor uw stem. Als je ooit een optreden komen, veel water drinken en niets dik of alcoholische gedurende drie dagen op voorhand. Op de dag dat je zingt, drink alleen maar water en genoeg van. Houd een fles met u te allen tijde.
 10. 10
  Luister aandachtig naar professionele zangers. U zult waarschijnlijk merken dingen die nooit bij u opgekomen vóór. Luister naar de manier waarop ze omgaan met hun adem, volume, articulatie, controle, vocale gewoonten, en resonantie.
 11. 11
  Niet alleen luisteren naar de profs, gebruik je ogen op live-en televisie-optredens. Kijken naar de manier waarop ze ademen en ondersteunen de toelichting bij hun adem, kijk naar de manier waarop ze gebruik maken van hun lippen om de geluiden en de woorden die ze zingen vorm te geven.
 12. 12
  Als er een zanger die je wilt en die u niet bevalt, kijken en luisteren naar allebei en erachter te komen waarom je een en een hekel aan de andere. Is het de klank van iemands stem, of zijn of haar maniertjes, uitspraken, podiumpresence, uiterlijk of de houding die voor u het verschil maakt?
 13. 13
  Vergelijk de manier waarop een kunstenaar klinkt in een live-uitvoering op de manier waarop hij of zij klinkt in een opname. Het is verbazingwekkend wat een goede geluidstechnicus kan bereiken tijdens een opnamesessie. Als je echt graag opnames van een kunstenaar, probeer erachter te komen hoeveel is echt en hoeveel is ontworpen, voordat u besluit dat "je nooit kan klinken net zo goed als dat!"
 14. 14
  Na deze stappen, moet u in staat om geleidelijk verbeteringen in je zang te maken, vooral als je de juiste leraar te werken met hebben gevonden.
 15. 15
  Als je wilt zingen voor de kost, zal je waarschijnlijk moeten zetten in de jaren van hard werken voordat je echt klaar bent om het een carrière te maken! Een paar gelukkige mensen kunnen mooi zingen bijna vanaf de dag dat ze geboren zijn, maar de meeste grote zangers hebben gehad om te werken aan het al jaren.
 16. 16
  Vraag die lokaal wiens stem je van wat zij doen om het geluid te krijgen dat je wilt-de meeste zullen worden gevleid en verheugd om deze informatie met u delen.

Tips

 • Een zanger moet handhaven van een evenwichtige voeding en moeten voedingsmiddelen die keelontstekingen of koude voorwerpen zoals ijs, koude dranken, enz. kunnen veroorzaken
 • Deze principes algemeen van toepassing op spreken, als goed.
 • Niets helpt meer dan hulp van een professionele of iemand die goed is in het. Gewoon vragen!
 • Voor het beheren van toon van de stem moet u op dezelfde manier doen als je een liedje te zingen, in plaats van u het basisprincipe of ademhaling moeten doen. Deze spraakbesturing zal u helpen om te minimaliseren van de grote tempo van de vocale en kan laat je in de specifieke manieren en specifieke tijd.

Waarschuwingen

 • Zingen mag geen pijn doen. Als je begint steeds problemen ondervindt, kunt u worden spannen je spieren, met behulp van het verkeerde bedrag van de adem, het houden van de verkeerde houding, waardoor notities zonder een open keel, of iets anders dat is overbelasting. Het is belangrijk om het probleem aan te pakken. Just relax!
 • Ondanks wat veel mensen denken, GEEN citroen toe te voegen aan uw water. Het droogt uit uw stem, waardoor het te gespannen klinken.