Wkunl

Hoe te boeken voor de scheepvaart verpakken

Hoewel niet de meest breekbare voorwerpen, boeken moeten nog goed in orde worden verpakt om ervoor te zorgen dat zij ondergaan het verzendproces zonder schade. Slager papier en omsnoeringsbanden alleen zijn niet voldoende, en, voor boeken met harde kaft, noch zijn gewatteerde enveloppen. Hier is hoe te boeken voor de scheepvaart te verpakken zodat ze aankomen in dezelfde staat waarin ze werden verstuurd.

Stappen

Hoe te boeken voor de scheepvaart verpakken. Beschermen het pakket tegen vocht.
Hoe te boeken voor de scheepvaart verpakken. Beschermen het pakket tegen vocht.
 1. 1
  Reinig het boek. Als de kap wordt ongestreken papier, kunt u in staat om een ​​gum gebruiken om enkele te verwijderen, maar wees voorzichtig.
  • Als de stofomslag of papieren omslag is glanzend, kunt u opstijgen vuil en mogelijke strepen door spuiten een beetje Windex op een papieren handdoek en zachtjes vegen het deksel. Wees voorzichtig niet te Windex krijgen op de pagina's. Soms is een licht vochtige vaatdoek is alles wat je nodig hebt. Geef de boekomslag een moment uit te drogen voordat u het wikkelen.
  • Lichtere vloeistof kan worden gebruikt om hardnekkige stickers te verwijderen van glossy covers - genieten van de sticker voor 20 seconden of zo en dan afschilferen - maar houd in gedachten dat lichtere vloeistof is schadelijk voor de huid. Wees voorzichtig en was uw handen na afloop.
 2. 2
  Beschermen het pakket tegen vocht. Terwijl de kap gedroogd wikkel het boek (s) in een soort plastic wanneer de doos wordt geplakt onder een afvoertuit op een bepaald punt langs de weg.
  • De plastic hoezen waarin kranten worden geleverd aan woningen zijn de juiste maat voor de meeste boeken. Zet het boek in de zak, vouw over de bovenkant van de zak, en sluit deze af met verpakkingstape.
  • Niet over-tape; gebruiken net genoeg om tape langs de randen. (Het is vervelend als de ontvanger af te snijden werven van tape om naar het boek.) Wikkel vervolgens het boek in noppenfolie voor extra bescherming.
 3. 3
  Voeg een brief of een kaart die u wilt dat de ontvanger te krijgen.
  • Om te kwalificeren voor de Post van Media tarief in de Europa, dat is de beste verzendkosten tarief van de US Post Office biedt voor boeken, niet persoonlijke brieven of artikelen non-boek toe te voegen, of je moet de hogere Parcel Post of Prioriteit betalen tarieven. Mail een kaart door zelf en vertel de persoon die een boek los komt. (De kaart komt meestal eerst.)
   Voor andere landen, vraag uw postkantoor voor advies over pakket kosten.
  • Als u niet over een commerciële pakbon, schrijf een duplicaat adreslabel in de doos voor het geval de originele etiket is afgescheurd of wordt anderszins onleesbaar te zijn.
 4. 4
  Beschouw het versturen van een paperback boek in een gewatteerde envelop. Een doos is nog steeds de beste verpakking container te gebruiken, vooral als het boek is waardevol of sentimenteel aan jou of de ontvanger.
  Echter, paperbacks niet de overhangende covers en blootgesteld hoeken die hardbacks doen, dus beter reizen ze in enveloppen doen dan hardcovers.
 5. 5
  Gebruik van een doos die groter is dan het boek. Voor hardcovers, vindt een kartonnen doos die is iets groter dan het boek. In het Europa, als je het niet erg om te betalen de hogere Priority Mail tarief, kunt u de Priority Mail dozen gebruiken dat het postkantoor biedt gratis (het is een service die u krijgt voor meer te betalen).
  Maar als je het gratis Priority dozen te gebruiken, zult u niet in aanmerking voor de goedkopere Post van Media tarief.
 6. 6
  Maak een hergebruikt doos er fris. Als je het opnieuw gebruiken van een doos, kan je het er leuk voor de ontvanger door binnenstebuiten te draaien. Zoek gewoon de plek waar de doos aan elkaar gelijmd. Meestal is het gewoon een naad. U kunt dat naad scheiden met een boter mes, zet de doos binnenstebuiten, en retape dat naad.
  Voilà! Je hebt een mooie, schone doos. Als u wilt een doos hergebruiken, maar niet (of niet kan) draai het binnenstebuiten, krabbel via de oude adressen, labels en markeringen met een grote marker, of zet zelfklevende stickers over hen.
 7. 7
  Tape de onderkant. Zigzag niet de flappen van een doos samen om te voorkomen dat met behulp van tape als je de scheepvaart boeken, het is niet zo veilig.
  • Vouw de kleine zijflappen in, sluit vervolgens de grote flappen, zodat ze voldoen perfect aan en tape de naad met verpakkingstape of omsnoeringsbanden.
   Laat voldoende overhang voor de tape te gaan tot de zijkanten van de doos, waardoor het sterker maakt. Tapen de flappen van de doos in plaats van het vouwen biedt extra beveiliging aan het pakket en houdt de doos in een betere vorm.
 8. 8
  Voeg verpakkingsmateriaal. Zet de doos rechtop, met de bovenkant open is. Layer de binnenkant bodem van de doos met wat verpakkingsmateriaal - verpakking pinda's, airbags, piepschuim, verfrommeld plastic boodschappentassen, of geplet krant als laatste redmiddel (krant is relatief zwaar en draagt ​​bij aan de verzendkosten).
 9. 9
  Nadat de onderkant van de doos is ingevuld, stelt het boek (verpakt in meerdere lagen plastic noppenfolie) op de laag van verpakkingsmateriaal. Vul de ruimte rond het boek met meer verpakkingsmateriaal, vul dan het vakje aan de bovenkant. U wilt het boek stevig verblijven in het midden van de doos en niet rond glijden.
 10. 10
  Kan het boek nog steeds te verschuiven? De sleutel is om de flappen van de doos als je klaar verpakking te sluiten, maar nog niet af te dichten. Schud de doos. Als je kunt voelen of horen geritsel of beweging, voeg meer verpakkingsmateriaal totdat de doos is verpakt net genoeg om elke beweging binnen te voorkomen.
  Dit zal het boek te beschermen tegen geslagen, ongeacht wat de behandeling van de doos ontvangt.
 11. 11
  Schrijf het adres, of zet een adreslabel, op de bovenste flap van de doos voordat u kleef ze dicht.
  • Tot levering sneller en nauwkeuriger te maken, kunt u kijken op de 9-cijferige postcode onder 'Vind een postcode' op de website van de US Postal Service.
  • Schrijf in balpen, zodat het adres smeert niet als het nat wordt, dek het adres (of etiket) met duidelijke verpakkingstape.
 12. 12
  Tape de doos gesloten. Tape de bovenste naad met een lang stuk tape, zet dan tape over alle zijnaden om het vak te versterken.
 13. 13
  Neem het pakket naar het. Vraag naar de beste posttarieven voor uw zone en het gebied maar zeker om te vergelijken met bijgehouden en verzekerde verzending ook, vooral als wat je sturen waardevol is in het geval van verlies of beschadiging.
  • Als u wilt zien hoe slim je bent, vraagt ​​de bediende het verschil tussen Media Mail en Priority Mail tarieven. Wow! Als u in aanmerking komt voor de Post van Media tarieven, je een hoop geld bespaard!

Tips

 • Alleen voor Amerikaanse postzegels, download dan de USPS Shipping assistent op http://www.usps.com/shippingassistant/instructions.htm, die u zal toestaan ​​om een barcode verzendlabel afdrukken vanaf uw computer. Verzendkosten Assistant moet u Afleveringsbevestiging gebruiken, maar het slechts kosten een paar cent voor deze dienst (en het is gratis met prioritaire post). PayPal heeft ook een mooie scheepvaart-systeem.
 • Dubbele box de boeken. Pak ze netjes en vastgezet in een kartonnen doos en herhaal het proces waardoor er een ruimte tussen de twee dozen. Een manier om dit te doen is noppenfolie gebruik gewoon in de hoeken om de doos te beschermen met de boeken.
 • U wilt het boek te komen onbeschadigd. Schade gebeurt meestal op de hoeken van hardcover boeken, die word gebogen kan (of "gestoten," zoals ze zeggen in de boekhandel). Het boek moet zodanig worden verpakt dat de doos is karton schade, in plaats van het boek zelf.
 • Veel commerciële boekhandels extra verpakkingsmateriaal dat ze je zullen geven als je het netjes vraagt. Vraag voor een stuk, en de extra te houden in een vuilniszak klaar om te gieten in dozen als je nodig hebt om iets te verzenden. Verfrommeld plastic zakken van een supermarkt kan ook goedkoop de ruimtes te vullen.
 • Soms met kleine boeken, zal de Prioriteit Rate dicht bij de Post van Media tarief, en het zal de moeite waard zijn om te upgraden naar prioriteit. Het boek komt veel eerder, dus met minder tijd te worden beschadigd tijdens het transport.
 • Vraag om een ​​"zero port strip" op het postkantoor als je stempels gebruikt. Dit bewijst dat je gaf je boek naar een mens en het zal niet teruggestuurd naar u voor meer dan het maximale gewicht.
 • Vraag de postbediende als het pakket in aanmerking komt voor Parcel Post of Eerste Klasse als je geld wilt besparen. Grootte en het gewicht beperkingen kunnen van toepassing.
 • Vraag de postbediende als het pakket in aanmerking komt voor Parcel Post of Eerste Klasse.
 • Ken uw posttarieven, voordat je pack, gebruik dan een posttarieven vergelijking website zoals Huidige posttarieven (Europe) op http://currentpostagerates.info/, of een aan uw land relevant.

Waarschuwingen

 • Als je boeken verkopen op het internet, zorg ervoor dat de koper heeft geen klachten. Het is niet de schuld van het postkantoor is als een boek beschadigd aankomt als de afzender niet goed verpakken. Media Mail verzendkosten kan twee weken duren, dat is twee weken voor het pakket te laten vallen, geschopt, of gestapeld met tientallen andere zware dozen.
 • Als u een voorbedrukte zelfklevend etiket met een barcode, hoeft u niet om het te bedekken met tape, waardoor het moeilijker is om te scannen kan maken. Maar als uw label is afgedrukt op gewoon wit papier computer, kan het scheuren tijdens het transport, dus moet je band naar beneden het hele etiket, bedekken met duidelijke verpakkingstape.
 • U kunt "levering bevestiging" te vragen voor ongeveer 50 ¢ meer als je het schip van het postkantoor, 14 ¢ meer als je een verzendlabel met de USPS Shipping Assistant (afdrukken http://www.usps.com/shippingassistant/instructions.htm ), of gratis als je je eigen Priority Mail label met behulp van het Scheepvaart-assistent of Click-N-Ship (afdrukken https://sss-web.usps.com/cns/landing.do ). Je krijgt een ontvangstbewijs met een lang nummer erop, die u in de kan zetten "track and bevestigen" sectie van het postkantoor website, je kunt ook kiezen voor een e-mail verzonden als het pakket is afgeleverd krijgen. Met levering bevestiging, als je iets aan je tante gestuurd, bijvoorbeeld, kun je haar vertellen wanneer het pakket is afgeleverd, en ze kan haar familieleden te vragen wat ze ermee deed. Levering bevestiging ontmoedigt ook oneerlijke mensen uit alsof ze nooit het pakket kreeg.

Dingen die je nodig hebt

 • Opgevulde envelop (voor paperbacks)
 • Een doos groter is dan het boek (voor hardcovers / paperbacks)
 • Noppenfolie
 • Plastic huls of doorzichtig plastic om het boek te dekken
 • Verpakkingsmateriaal zoals verpakking pinda's of piepschuim
 • Strapping tape of verpakking tape
 • Schaar
 • Gom
 • Windex
 • Papieren handdoek
 • Lichtere vloeistof