Wkunl

Hoe te handelen gedronken

Ooit op een feestje en dat volledige weirdo uit je klasse Math komt dan met je praten en je weet niet hoe uit te komen? Acteren helemaal dronken is een zeker vuur manier om een ​​gesprek of een andere lastige situatie die je kunt bedenken te voorkomen!

Stappen

Hoe te handelen gedronken. Wat dronkaards doen is proberen nuchter te handelen.
Hoe te handelen gedronken. Wat dronkaards doen is proberen nuchter te handelen.
 1. 1
  Wat dronkaards doen is proberen nuchter te handelen. U moet de gevolgen specifiek te nemen waar ze je beïnvloeden en dan proberen te gedragen als je nuchter bent.
 2. 2
  Slaakte willekeurige krachttermen. Weet je waarschijnlijk een aantal goede degenen. Deze werken het beste wanneer ontslagen als een belediging op een onschuldige toeschouwer.
 3. 3
  Laat je ogen glazuur over iets en rol je ogen een beetje. Probeer en fungeren als nonchalant als een stoned Rastafari.
 4. 4
  Bij andere feestgangers vertellen dat je dronken bent, moet u dit volledig en volkomen ontkennen.
 5. 5
  Be lichtgeraakt feely. Nu bent u op een feestje, is het volledig aanvaardbaar iedereen en iedereen, zelfs als je nooit om ze eerder hebben gesproken te knuffelen!
 6. 6
  Spreken in een lage ontspannen toon, zal dit laten zien dat je gevoel een beetje traag (een van de vele effecten van alcohol). Als je kunt, probeer leunend op iemand die je kent schouder en ontspannen te laten zien dat u een goede tijd.
 7. 7
  Probeer niet om "over doen" de dronken act, dit kan je achterlaten in een aantal kuilen waar je niet wilt vallen in.
 8. 8
  Zoek jezelf een stoel en inzinking jezelf erin waardoor een hand vast te houden aan uw reproductieve regio en de andere vallen op je bovenbeen, liefst met uw duim wijst 90 graden aan je andere hand. Staren lustfully naar alles wat gaat langs je heen, je tong een beetje lui uit je mond. Groan periodiek. Elke partij heeft zijn eigen resident viezerik.
 9. 9
  Helemaal uw evenwicht verliest. Stel je voor elke muur kunt trekken er naar toe en noch wand is het beheer te winnen.
 10. 10
  Zoek een aantal trappen en liggen op hen. Trappen zijn een magneet voor dronken dwazen.
 11. 11
  En tenslotte als je helaas merkt dat je gestrikt in een gesprek, onthoud deze regels: Denk aan 3 adjectieven en kijk rond de kamer voor de eerste object dat u ziet. Punt op het en beschrijf het naar de persoon met wie u praat alleen met behulp van uw 3 bijvoeglijke naamwoorden en de termen "dingetje" "dinges" en "je-weet-wat is."

Tips

 • Blijf bij je grenzen (in wat je doet als je je gedraagt ​​gedronken) als je zou worden betrapt en lachte bij.
 • Als je speelt de rol perv, zorgen als een man, maar u zich richten op de romp of alternatief als een vrouw, richten zich vooral op de buik.

Waarschuwingen

 • Geen mensen beledigen door ze aan te raken in prive regio's, zelfs als je speelt de rol perv! Dit zal resulteren in een klap of een oproep van de politie.
 • Zeg nooit "Oh mijn god ik ben zo dronken." Een goede dronken toegeeft nooit intoxicatie.
 • Handelen niet helemaal dronken en wees niet agressief of wat dan ook. Als u dat doet, kan een lid op het feest de politie te bellen en je in de problemen met de wet zou kunnen krijgen.
 • Vergeet niet te houden van de charade voor als mensen erachter komen dat je niet dronken, zullen ze je uitlachen.