Wkunl

Hoe te balletdans

Ballet is de kunst van dans alles in een keer te eisen kracht, veerkracht, elegantie en gratie. Het kan moeilijk zijn te beheersen en kost veel geduld en oefening om te leren. Als het ballet is hard op weg je passie en je bent bereid om in de uren van de praktijk, dan kan het zomaar zijn dat u bereid bent om te streven naar een carrière in ballet. Ballet kan worden bestudeerd op elke leeftijd. Meisjes die ballet studeren ontwikkelen van sterke lichamen, ruimtelijke en temporele bewustzijn, en het verbeteren van de coördinatie. Een bewezen wetenschappelijke, lange termijn bonus is dat, het is aangetoond dat meisjes behoudt de flexibiliteit gebracht door ballet gedurende hun volwassen leven. Ballet techniek wordt beschouwd als de basis van de opleiding voor alle soorten dans zijn.


Ballet begon in koninklijke hoven in het begin van 1600. Vroege vormen gebruikte lange rokken en klompen. Sindsdien drastisch veranderd om het beeld van het ballet dat mensen vandaag de dag hebben passen. Ballet vereist doorzettingsvermogen en hard werken. Je moet niet verwachten dat een danseres worden 's nachts, en je zal niet een betere danser gewoon geworden door het bijwonen van lessen en niet proberen uw moeilijkste. Juiste opleiding en de tijd is wat maakt een grote danseres.

Stappen

Hoe te balletdans. Aanmelden voor een klas - Er zijn tal van dansscholen rond - Doe je onderzoek!
Hoe te balletdans. Aanmelden voor een klas - Er zijn tal van dansscholen rond - Doe je onderzoek!
 1. 1
  Aanmelden voor een klas - Er zijn tal van dansscholen rond - Doe je onderzoek!

Voordat je klas

 1. 1
  Strek je lichaam zo goed als je kunt. Controleer met de instructeur als je uit te strekken als een klasse. Stretching is belangrijk om de spieren los te maken, en om uw verlengen. Het is van vitaal belang dat het wordt gedaan aan het begin van elke sessie ballet, waaronder voordat een performance.It is soms belangrijk om dagelijks te rekken gedurende minstens 5 minuten. Dit is dus je lichaam zal worden gebruikt voor het rekken en het zal vanzelf zonder dat kun je blessure riskeren later op in de klas. Je moet ook uitstrekken tot "wind down" aan het einde van de les (maar niet alle leraren doen het als een klasse).
 2. 2
  Leer de namen van de stappen '. Leer de namen van de stappen voordat je eerste les, zodat je niet overweldigd voelen. Zelfs als het is om gewoon te kijken over de woorden, zodat u bekend bent met hen voelen. De meeste van hen zijn Fransen, dus wees niet geschokt zijn als ze niet precies klinkt de manier waarop ze kijken. Kijk of uw plaatselijke ballet winkel heeft een ballet woordenboek dat je kon lenen. Niet iets nieuws te proberen, zonder een leraar aanwezig is, want je zou het de verkeerde manier te leren en te ontwikkelen slechte gewoontes. Een goede les zal je langzaam en voorzichtig te onderwijzen over de eerste paar maanden, dus wees niet al te bezorgd over niet veel weten. Enthousiasme en bereidheid is de sleutel!
 3. 3
  Kies ballet slippers en je hebt je schoenen passen gezellig, maar niet te strak (ze moeten passen als een handschoen). Er zijn verschillende stijlen en soorten schoenen, dus vraag je docent wat het beste werkt voor jou. Geen schoenen uit te groeien tot kopen, want je voeten lijken gebogen wanneer je pointe en plat zal kijken. Je moet ze te passen aan waar het koord wordt gebonden iets los (De trekkoord alleen de pasvorm is voltooid, wordt het niet gemaakt om al te grote schoenen aantrekken).
 4. 4
  Weet dat je elke klasse op het ballet barre zal beginnen. Hier leer je de basisprincipes van het ballet die belangrijk zal zijn als je verder. Je zou alle klasse te brengen in het begin aan de barre leren van de stappen en standpunten. Dit is essentieel voor het opbouwen van je kracht, lenigheid en flexibiliteit, dus zie het niet als verspilde tijd. Als u deze overgeslagen, zou je niet in staat om te dansen. Zelfs professionele dansers beginnen elke klasse aan de barre.
 5. 5
  Neem contact op met je instructeur over wat de school dresscode is; sommige scholen kan hebben studenten dragen hetzelfde en anderen kunnen gewoon nodig elk type balletpakje. en panty's en soms ballet rokken Meestal zij nodig nauwsluitende kleding, zodat ze een zien dat je spieren zijn goed en zo werken aan. Het belangrijkste is dat u zich comfortabel zijn, en de leraar kan zien wat je doet. Als u uw school dress code niet kunt vinden, zwarte maillot en roze panty's zijn meestal veilig voor een plaatsing klasse. Roze ballet slippers zijn een must.
 6. 6
  Luister naar en respect voor je leraar. Respect is een groot deel van het ballet. Niet met vrienden of om jezelf te praten tijdens de les. Als je niet gehoorzaamt juiste ballet etiquette je kan heel goed worden geschopt uit de klas.

Ballet barre basics

 1. 1
  Ken je 6 posities:
  • Eerste Positie: Uw voeten zijn bleek, en samen op de hielen.
  • Tweede Positie: Net eerste positie, behalve je voeten ongeveer schouderbreedte uit elkaar aan de zijkanten.
  • Derde positie: Net als de eerste, behalve hielen overlappen (Uw hiel komt het naast de riem van je schoen).
  • Vierde positie Net als derde, met uitzondering van uw voeten zijn ongeveer zes centimeter tot een meter uit elkaar devant (voorzijde).
  • Vijfde positie: Net als vierde, met uitzondering van uw hiel is aan de bovenkant van je grote teen.
  • Zesde positie (ook wel Parallel): Beide voeten zijn samen, zij aan zij.
 2. 2
  Doe lagen. Beginners doen lagen in de eerste en tweede positie. Intermediate en gevorderde doe ze in alle posities, behalve derde en zesde.
 3. 3
  Doe tendus. Een typische tendu combinatie is tendu en crois (in een "cross" - voorkant, zijkant, achterkant, zijkant) met een vijfde positie tussen elke tendu en achteruit met gebogen voet ertussen.
 4. 4
  Start of met uitzicht op barre of met uw linkerhand op de barre. Gaat meestal begint tegenover de barre en intermediaire of voorgeschoten beginnen meestal met de linker hand op de barre.

Leg extensie

 1. 1
  Staan zeer rechte, in eerste of vijfde positie. U kunt geconfronteerd worden met de barre of zijn zijwaarts naar het. Naarmate je vordert, krijg je sterk genoeg om het te doen in het midden.
 2. 2
  Til een been naar de zijkant of voorkant, het houden van het recht, zo hoog als je kunt. Richt je voeten zodra je voet verlaat de vloer. Houd uw beide knieën zeer rechte en onderhouden. Het is belangrijk om uw heupen of billen niet opheffen om je been hoger te krijgen. Zet altijd je been uit, nooit gedraaid inch
 3. 3
  Zorg ervoor dat u in evenwicht gehouden door het testen om te zien of u kunt laten gaan van de barre. Houd je been daar. Dit maakt je sterker. Zorg ervoor dat u niet slungelig of leunen uw core naar of weg van de poot die u hebt verlengd.
 4. 4
  Houd juiste techniek door langzaam het verlagen van uw been en staan ​​in de positie (eerste of vijfde) die u in begonnen.

Tips

 • Ballet schoenen (slippers) kunnen worden gekocht bij een specialist ballet / dans winkel of vaak direct vanaf uw dansschool; vragen wanneer u zich inschrijft. De balletschool hebben vaak preferred suppliers.
 • Om succesvol te zijn in ballet, niet je ooit opgeven. Het kan u een tijdje om te leren hoe je de stappen uit te voeren en om comfortabel presterende voelen in voor een publiek.
 • Blijf ontspannen - spanning zal laten zien op je lichaam. Ontspannen kan verlichten strakke schouders, die anders zou je onhandig lijken en voorkomen dat u zoekt sierlijk.
 • Als je niet kan veroorloven het kostuum gloednieuwe, check de school bulletin board voor tweedehands kostuums te koop aangeboden. Sommige winkels verkopen ook tweedehands kostuums in consignatie. Voor een ballet dans als niemand in je familie is in staat om te naaien, tee tot een naaister vroeg op om uw tutu's en andere outfits. Het kan zeer redelijk geprijsd zijn als u vooraf te reserveren.
 • Wanneer het tijd is om te gaan, zijn er twee belangrijke factoren: ten eerste, moet je genoeg lichaam kracht om uw gewicht te ondersteunen (die afkomstig is van het spierversterkende oefeningen en veel en veel van de praktijk) en ten tweede, moet je een goede techniek hebben. Dit kan jaren duren om te ontwikkelen, maar met volharding de meeste mensen daar kunnen krijgen. En totdat je dat doet, wanhoop niet, want je kunt nog steeds doen eigentijds / modern ballet (platte schoenen), jazz ballet en andere dansvormen. Als er niets anders, keep up the ballet tot flexibiliteit levensduur te garanderen.
 • Ballet is bedoeld om een ​​zeer mooie en gracieuze dans zijn. Als je je beter voelt met scherpe bewegingen, probeer dan een neoklassiek of Balanchine school.
 • Houd energie gaat door je vingers en tenen. Dit helpt u de hele dans stromen en houdt ook het publiek betrokken.

Waarschuwingen

 • Nooit dwingen blijken. Het kan pijn doen je knieën. Blijken komt uit je binnenste dijen en achterzijde.
 • Wees voorbereid, zoals bij veel serieuze sporters, professionele of pre-professionele ballerina's hebben weinig sociale leven buiten de studio in hun tienerjaren, laat staan ​​de volwassenheid.
 • Niet gaan en pointe (teen schoenen) totdat uw ballet instructeur zegt dat je klaar bent! Je kan ernstige schade aan uw tenen, voeten botten en benen doen als je niet klaar.
 • Wijzig docenten onmiddellijk als:
  • Je leraar niet benadrukken het belang van een correcte plaatsing van de heup en romp.
  • Je leraar komt niet met de klas voorbereid en improviseert continu.
  • Je leraar leert door te imiteren en altijd danst terwijl je aan het doen zijn klasse, in plaats van het kijken naar en het corrigeren van studenten.
  • Je bent in een klas geplaatst en links naar "volgen" de rest van de studenten die het verst gevorderd.
  • Je leraar werkt pointe werken, terwijl je niet kunt handhaven van de juiste plaatsing van de basisstappen in releve of je bent te jong, of als je nog niet de kracht om de posities te behouden verworven.
 • Ken je grenzen - niet iets dat je weet dat je niet kunt doen.
 • Forceer het niet - de leraar zullen technieken moeten laten zien of misschien zelfs beslissen dat uw lichaam niet in staat om te gaan met het op een bepaalde fase.
 • Kies altijd voor een professioneel gekwalificeerde balletschool. Als uw klasse omvat niet stretch, kan het een indicatie dat de leraar is niet goed opgeleid zijn, of dat de balletschool is niet goed ook niet. Advies te vragen bij een andere dansschool, of beter nog, te wijzigen in een school / klas met certificeerbaar kwalificaties.
 • Als je niet kunt doen de splitsingen alleen, krijgt de leraar om je te helpen.
 • Niet duw jezelf te hard, zal u alleen eindigen met een blessure.
 • Doe jezelf niet leren! Als je dat doet zul je de verkeerde manier te leren en daarna opnieuw moeten leren.
 • Opwarmen voordat dans, elke keer. Dit zal helpen voorkomen spierblessures.
 • Begin nooit met pointe schoenen, en zijn erg op hun hoede voor een school die ongekwalificeerde studenten zet in pointe schoenen. Ze zijn voor ervaren dansers die waarschijnlijk zijn dansen een paar jaar.
 • Dit is een inspannende activiteit die je hartslag kan verhogen. Als u gevoelig bent voor hartproblemen bent, kan je eindigen met ernstige en levensbedreigende verwondingen. Neem contact op met uw arts voordat u begint.
 • Niet beginnen pointe totdat u klaar bent! Pointe kan leuk zijn, maar het kan geval blijvende letsels als je zwak bent of te jong beginnen. De gemiddelde leeftijd is elf of twaalf, maar het is echt afhankelijk van als je voeten voldoende zijn ontwikkeld.
 • Als het gaat om pointe schoenen, nooit een belangrijke combinatie dansen in nieuwe schoenen. Het zal uw voeten stam en verwonden hen. Altijd inbraak in uw pointe schoenen voor een optreden (Dit is correct gedaan zonder hamer)

Dingen die je nodig hebt

 • Balletschoenen (flats te beginnen met); lichtroze is de gebruikelijke kleur, maar zwart of wit zijn ook mogelijkheden (vragen aan de school voor hun voorkeur of eis).
 • Turnpakje of ander kostuum vereist door de school
 • Haar banden, clips en pennen - de meeste scholen zullen vereisen je haar om up, of zelfs gewikkeld in een knot en rug gespeld.
 • Ballet panty - meestal lichtroze / huidskleur, deze panty's zijn verschillend in textuur van de meeste mainstream panty.
 • Ribbon - veel ballet schoenen komen zonder lint gehecht, in welk geval je nodig hebt om te naaien op uw eigen lint, het zou moeten zijn lichtroze, zwart of wit om de schoen kleur overeenkomen. Sommige scholen liever geen lint en net elastiek, controleren voordat u gaat naaien.
 • Ruimte om te oefenen - je hoeft geen speciale barre nodig, de achterkant van een stoel zal volstaan, maar je moet voldoende ruimte (duidelijk de troep weg!).
 • Een ouder of een vertrouwde volwassene bereid om je naar het vliegveld en naar lessen, repetities en concerten.