Wkunl

Hoe te breakdance

Gemaakt in de Bronx, NY rond 1973, Bboying of breakdancing is een zeer leuke, maar moeilijke dans die bboys en bgirls deelnemen inch Het neemt zijn eigen stappen van de fundamenten van de eerste bboys, en vervolgens de danser voegt wat ze willen hun dansen. Het is een hulpmiddel voor zelfexpressie, het creëren van visuele kunst, en veel plezier. Bekijk de video voor begeleiding als u de stappen, zoals de bewegingen worden beter visueel dan door woorden aangetoond.

Stappen

Hoe te breakdance. Kennis van de elementaire terminologie.
Hoe te breakdance. Kennis van de elementaire terminologie.
 1. 1
  Kennis van de elementaire terminologie. Een van de eerste dingen die elke Bboy moet leren is het verschil tussen "breakdancing" en "bboying". Bboying is de eerste term aan de dans te beschrijven, het is meestal de term die gebruikt wordt wanneer in de gemeenschap. De term de algemene media gebruikt om de dans te beschrijven is breakdancing, die werd opgeroepen door een reporter terug toen de dans was het verkrijgen van erkenning.
  • De dans wordt genoemd bboying of je een jongen of een meisje. Maar bij het beschrijven van een bepaalde persoon, is er bboy (mannelijke breker) en bgirl (vrouwelijke breaker). Het is echt vrij eenvoudig!
  • Alle automaten hebben een bijnaam, zoals Bboy Duisternis, Bboy Cloud, Bboy Plur, etc. In eerste instantie zou dit niet al te belangrijk, maar het is op de lange termijn als je wilt een betere greep van wie je bent als winnen een danser en uw stijl.
 2. 2
  Leer de basis bewegingen. Deze zijn cruciaal voor het worden van een goede beveiliging en mag niet achteloos worden verdoezeld. Hard aan de basis zal u toelaten om een ​​beter beraker dan wanneer je ging recht voor het harder en meer indrukwekkende moves geworden.
 3. 3
  Leer hoe u toprock, of de stand-up deel van de dans. Dit is waar je echt kunt laten los van genieten en Groove naar de muziek. Het is dit deel van de dans die je kunt spelen met de muziek een stuk.
  • "Als je niet toprock voordat je naar beneden en doe voetenwerk, je bent niet echt bboying." - Popmaster Fabel (Rock Steady Crew)
  • De belangrijkste fundamentele bewegingen van de toprock zijn de fundamentele rots, indische stap, en actief man variaties.
 4. 4
  Leer de druppels en go-downs. Deze krijgt u van uw toprock beneden in je voetenwerk. De vier fundamentele druppels zijn: De kneedrop, sweep, kurkentrekker, en zelfmoorden (half gedraaid flips).
 5. 5
  Leer het voetenwerk of downrocks. Dit is wat de meeste mensen weten bboying zo. Als je naar beneden op de grond (meestal op handen en voeten) het doen van een heleboel complexe zoek stappen. Dit is waarschijnlijk de meest creatieve deel van de dans.
  • Als voorgerecht, moet je 6-stap, 3-stap (leren hen beide richtingen) en de helikopter te leren. Dan wanneer je ze hebben geperfectioneerd, beginnen te verplaatsen naar meer technische zaken.
 6. 6
  Leer het bevriest. Dit is de traditionele manier om uw throwdown (een throwdown is wat wij noemen als je de vloer bezoekt jouw beurt) De fundamentele bevriest om te leren zijn af: baby vorst, schildpad, schouder, side chair.
  • Dit zijn de meest fundamentele bevriest en het is zeer belangrijk dat je ze vroeg op als een heleboel andere moves te bouwen op hen te leren.
 7. 7
  je moet ook weten uw fundamentele fakkels en handstanden lucht afvangen, de schommelende boot helikopter dat zijn enkele van de meer geavanceerde degenen

Tips

 • Kijk zoveel video's als je kunt. Hoe meer je kijkt breken video's, het meer stijlen zult u worden blootgesteld aan en hoe meer moves je kunt zien.
 • Veilig zijn. Koop tenminste kniebeschermers of elleboogbeschermers bij het leren hoe te breken; kniebeschermers meer gesuggereerd.
 • Nog wat oefenen om fit te worden!
 • Hebben stijl. Niet alleen een robot te zijn, jezelf uitdrukken.
 • Heeft u een notebook bij te houden van alle moves leer je en komen met houden. Het zal een grote hulp op de lange termijn, want er is een eindeloze hoeveelheid moves, bent u gebonden om ze te vergeten, op de lange termijn als je niet schrijf ze op.
 • Veel plezier en jezelf. Er is geen reden om te leren dansen als je niet geniet van het, als je niet genieten van dans, zoek iets anders om jezelf te uiten.

Waarschuwingen

  1. Bboying is een gevaarlijke dans op sommige gebieden, zeker om jezelf te beschermen en gebruik je hoofd. Probeer niet te backflip, tenzij je weet dat je kunt doen.