Wkunl

Hoe maak je een levend standbeeld zijn

Levende standbeelden hebben een lange geschiedenis in de Europese straattheater traditie. In veel steden, kunt u levende standbeelden te zien in de vele parken en tuinen, busking voor uw geld met een fysieke geduld en controle die de meeste atleten en rivalen.

Stappen

Hoe maak je een levend standbeeld zijn. Beseffen dat het niet zal zijn makkelijker of meer glamour dan wat je misschien al moeten doen.
Hoe maak je een levend standbeeld zijn. Beseffen dat het niet zal zijn makkelijker of meer glamour dan wat je misschien al moeten doen.
 1. 1
  Beseffen dat het niet zal zijn makkelijker of meer glamour dan wat je misschien al moeten doen. Als je je verveelt, zal busking je niet helpen. Proberen om nieuwe te maken of zoek een hobby in plaats daarvan.
 2. 2
  Maak een kostuum en het ontwikkelen van een personage. Dit is het moeilijkste deel. Je moet de werkelijke kostuums vaardigheden om een ​​teken dat mensen niet openlijk zal spotten maken.
 3. 3
  Kies een actie. Wanneer het standbeeld tot leven komt, het moet iets weg te geven. Als iemand geld verlaat, dit is een bijzonder belangrijk ding om te doen. Wat je weggeeft hoeft niet te zijn tastbaar, het kan zo simpel zijn als een kus of een blik, maar het moet zinvol zijn en die het nodig heeft om een ​​moment waarin je je verbindt met de mens voor je en zijn. Als je een talent, gebruik het. Bellenblaas, origami,,, sleutels, nota verpakt in lint met onzinnige citaten van uw favoriete auteur, het maakt niet uit. Misschien spelen een kort deuntje op een fluit of gitaar. Weggeven nagels. Klinknagels. Niets.
 4. 4
  Accessorize. Soms gewoon willekeurig te gaan zal het kostuum en karakter (en de actie) te inspireren. Werf verkoop, en antiekwinkels zijn best. Je bent gebonden aan iets vreemd dat je inspiratie zal aanwakkeren. Andere nuttige plaatsen voor rekwisieten zijn bouwmarkten (geweldig voor mechanisch uitziende dingen) en de stof en ambachtelijke winkels. Ze hebben de neiging om rare dingen, dat is allemaal echt nuttig voor het maken van dingen van de grond af hebben.
 5. 5
  Make-up aanbrengen. Dit is essentieel. Make-up biedt de kunstgreep die is de sleutel tot deze kunstvorm. Bij gebruik van een witte of niet-metallic kleur, gebruik water gebaseerde cake-make-up in tegenstelling tot olie gebaseerd. Als u olie gebruikt, stof het met een finishing poeder zodat het niet vlekken. Donkere kleuren niet zo goed werkt als licht, tenzij je kostuum is zeer specifiek gericht op dat. White werkt het beste, zilver tweede. Metallics kan worden gekocht in een fles of een taart voor gebruik met een spons en een beetje gaat een zeer lange weg. Iedereen die in een kostuum winkel moet in staat zijn om u te adviseren. Alle kostuum winkels dragen make-up lijnen, kijk maar omhoog kostuum in de gele pagina's en gaan.
 6. 6
  Heb niemand bij je aansluiten. De enige manier voor u om uw werk / hobby te houden is ervoor te zorgen dat zo weinig anderen mogelijk doen het helemaal niet, en dat niemand anders doet het zo goed als u. Anders zal elke beschikbare openbare ruimte worden overspoeld met (meestal slecht) standbeelden tot het punt waar je niet zal kunnen rekenen op het krijgen van een plek elke keer dat u wilt uitvoeren, zoals het is in Barcelona. Boven alles, bij het geven van advies aan andere wannabe performers online, zijn vaag.

Tips

 • Verschuif je positie geleidelijk. Langzame en gecontroleerde bewegingen zal zijn onzichtbaar voor de meeste toeschouwers, en zal de kans op kramp of vermoeidheid te verminderen.
 • Bedek uw hoofd. Hoeden en pruiken werken het beste. Natuurlijk haar kan de look bederven. Soms een hoofd wrap (zoals voor een Grieks-Romeins beeld) kan er goed uitzien.
 • De controle van uw ademhaling. Adem diep en langzaam in je buik, dan is je borst.
 • Ontspan. U wilt gebruiken zo weinig mogelijk energie het houden van uw houding. Vind poses die niet vereisen houden moeilijk saldi. Als je staat, kijk door je lichaam voor onnodige spanning.
 • Zorg ervoor dat je ogen opvallen. Misschien wilt u hen lijn in bruin met een gewone eyeliner, zodat ze niet verdwalen in de make-up. Het toevoegen van extra make-up (zoals lippenstift of rouge (blush)) bovenop uw solide basis kan nodig zijn, maar houd het minimale tenzij de make-up is een essentieel onderdeel van je kostuum.

Waarschuwingen

 • Levende standbeelden zijn niet geliefd bij sommige mensen, die hen griezelig en ongeschikt vanwege hun realisme vinden. Als iemand klaagt, gewoon informeren dat u dit doet als performance art, niet om te proberen en te verstoren of freak out mensen.
 • Weersta de drang om te springen op peuters en jonge kinderen om ze te schrikken. Het idee van een grote grijze standbeeld tot leven komt en beangstigend een kind zou kunnen geven nachtmerries of in het slechtste geval, litteken hen voor het leven, hoewel de laatste is zeldzaam.