Wkunl

Hoe je death metal schrijven

Dit is ga je laten zien hoe je een goede death metal song / riff / lyric schrijven. Je zult verschillende soorten en ideeën te vinden om te beginnen met het ontwikkelen van je eigen geluid.

Stappen

Hoe je death metal schrijven. Kies iets (s) die u wilt schrijven.
Hoe je death metal schrijven. Kies iets (s) die u wilt schrijven.
 1. 1
  Kies iets (s) die u wilt schrijven. Misbruik van macht, verslaving, anarchie, woede, apathie, kannibalisme, duisternis, dood, depressie, fantasie, gore, haat, humor, krankzinnigheid, christendom, anti-christendom, leven en dood, masochisme, misantropie, moord, mystiek, mythologie, nihilisme, de ruimte, politiek, psychose, seriemoordenaars, seksuele perversies, sociale vervreemding, sociale commentaar, satanisme, de maatschappij, zelfmoord, occultisme, marteling en oorlog zijn allemaal thema's die zijn onderzocht in Death Metal teksten. Ook kijken op een online woordenboek is een goed idee. Willekeurige woorden op online woordenboeken hebben definities en kan u helpen denken aan een lied. Vergeet niet dat een deel van wat Death Metal uniek is dat NIETS is off-limits qua songteksten. En wees niet bang om te praten over meer dan een ding in je teksten. Bijvoorbeeld kan een nummer tussen furrydom en Tolkien stromen een complex samenspel thema.
 2. 2
  Laat je inspireren! Alledaagse leven, Horror Movies, Music, anti-godsdienst, Serial Killers en alle donkere, morbide, gruwelijke en eenzame gedachten in de rug van je geest zijn een inspiratie voor Death Metal songwriters.
 3. 3
  Voor een riff, trek een riff met basisnoten van een stroomkabel met een zeer zwakke arpeggio. (Ex, E-snaar, 5-5-5-5-5-5-5-8-8-8-7-7-7-7-7-5-5-5-5 etc). Als je in de tech dood, kijk omhoog Origin, Onthoofd, Necrophagist, Nile, Onthoofd, Abysmal Torment of Beneath the Massacre voor referenties. Een gemeenschappelijke schaal te gebruiken is de chromatische. Riffs maken vaak tikken of vegen picking, en vaak veranderen tempo als 5/4-7/4. Luister naar de eeuwige, dood, kannibaal lijk, of orgin haat om te weten wat ik bedoel
 4. 4
  Krijg je teksten duidelijk en in een perfecte volgorde vermeld. Vind een manier om bepaalde lettergreep bedragen te gebruiken voor bepaalde lijnen. Net als het eerste woord in een vers kan altijd 1-2 lettergrepen, terwijl het laatste woord zou kunnen zijn 3 of meer. Maar vergeet niet, wordt niet ALLE Death Metal net knorrend aparte woorden. In Flames schrijft zanger Anders Friden zeer diepe betekenisvolle teksten. Hij heeft ook vaak verandert van grommen tot cleane zang tijdens de refreinen, waardoor ze monumentale en epische klinken.
 5. 5
  Heb een goede gitaar / bas / drum setup. Voor een gitaar (hoe dieper de tuning de heavyer), zal een goede ole 'Marshall buizenversterker met een Ibanez tube screamer of een Digitech DEATHMETAL geweldig geluid te maken, natuurlijk, zet het op: 10 winst, 10 treble, bas 2.5 (of voor een strakkere ritmegeluid draai het omhoog), 0 midden, achter je de rest uit.
  • Meest gebruikte amp instellingen zijn:
   • gain: 10 treble: 10 middle: 0 bass: 10 (maakt de dikke spul heavyer nog schreeuwt harmonischen)
   • gain: 10 treble: 0 midden: 10 bass: 0 (geeft minder ruis in het geluid en nog steeds reageren op de harmonischen, perfect om de solo's netjes te houden)
  • Stelde pedalen:
   • Vervorming (riffs): Digitech DEATHMETAL, Behringer WD300, Behringer HD300, MXR 78 Custom Badass, BOSS MD-2, BOSS MT-2 Metal Zone,
   • Vervorming (solo's) streven naar meer van een rit geluid: Digitech slechte aap, zet u de gain knop van een van de bovenstaande.
  • Voor bas, uit te vinden hoe je een schone geluid wat wat zwaar, zonder gebruik te maken van een heleboel vervorming (maar een kleine winst zou geen kwaad). Zorg ervoor dat u een zeer hoge treble en snijd de bas, dit stelt de bas echt te klinken "poping" en kan slapping echt opvallen.
  • Drums moeten bestaan ​​uit een standaard set, met een ander pedaal of bass drum, een china, 3 crashes, bih rit met een duidelijke bell, diep geluid splash (ongeveer 13 ") tot vier toms (2 tomtoms, 2 floortoms) of meer, een meer cimbaal, en als je wilt mix it up, zet in jingles, met de hand klokken of misschien een koebel.
 6. 6
  Clean is goed. Het toevoegen van een schone intro die groeit is een geweldige aanvulling op Death Metal. Luister naar onbegrip bij Death of User-ma'at-re door de Nijl als een referentie. Herinneren aan hoge lage frequenties hebben met het schone geluid te laten lijken zwaarder.
 7. 7
  LEIDT! De meeste Death Metal bands uit 97-nu hebben leads gedaald. Oud-scholieren zijn nog steeds ervaren in de kunst. Neem Trey Azagthoth of Jack Owen bijvoorbeeld. Als u wilt een dynamische lead-systeem, probeer dan met behulp van blues minor arpeggiations, verminderde schalen, neoklassieke arpeggio's, vegen, tremolo sweeps, en tappen. Dit zijn grote, wordt twee snaar tikken sterk aanbevolen voor ervaren gitaristen. Chuck Schuldiner (Dood) toont dit in het intro van 'The Philosopher.' Andere uitzonderlijke lead gitarist in een metal band is Emil Werstler uit DAATH en Tosin Abasi van Animals As Leaders / Born Of Osiris-zowel zeer unieke gitaristen. Alot van lead gitaristen gebruiken ook de flyod bar, dus luister naar grootheden als Rick Rozz, Brunelle, Millie Petrozza, James Murphy, Jack Owen. Dit kan ook verzoent, of geluid worden genoemd zonder enige echte tonen / toonhoogte. Andere gitaristen die dit gebruiken zijn Mick Thompson, Kerry King, Barry Thompson (Early Bolt Thrower), en Ron Jambarzack.
  • Als je band heeft twee gitaristen, is het belangrijk om niet alle solo's geven aan een gitarist, die kunnen leiden tot de andere gitarist te worden onderschat door de fans (als Jeff Hanneman vergelijking met Kerry King in slayer), kan dit vermeden worden om veel te maken van "parallelle" harmonieën zoals bijvoorbeeld een gitarist heeft een likken en de ander doet hetzelfde 5 frets / 7 frets of een octaaf hoger, men kan precies hetzelfde doen, maar een gitaar doet pinch-harmonischen op alle noten.
 8. 8
  Probeer te experimenteren met de tijd verandert, en schrijven in ongebruikelijke maatsoorten, zoals 13/16 en 7/8 - Deze kunnen zorgen voor zeer interessante en onderhoudende riffs, alsmede toe te voegen aan de algemene complexiteit van de muziek.
 9. 9
  Probeer het gebruik van polyritmische sequenties. Dit wordt gedaan door gelaagdheid een riff op de top van een ander (bijvoorbeeld een 5/4 riff op een 4/4 riff, een goed voorbeeld luisteren naar Meshuggah).
 10. 10
  NIET alleen maar luisteren naar slechts een soort metaal. Als je van Cannibal Corpse, niet negeren Possessed, Atheist of Cynic, als je Origin, niet negeren Slayer en Venom, als je naar Karkas luisteren, niet negeren Behemoth. Veelzijdigheid kan u helpen om nieuwe ideeën op te doen voor uw muziek en melodieën. Zelfs Jazz, Blues en Country kan helpen!

Tips

 • Zorg ervoor dat je in lijn met de rest van de band. Laat je niet uit beat of uit de pas, als het slecht klinkt. George "Corpsegrinder" Fisher van Cannibal Corpse zegt dat het heel gemakkelijk wordt opgemerkt wanneer een band is niet "in sync" met elkaar, vooral de drummer en zanger.
 • Laat je niet afleiden door high-speed intens technische leads en riffs. Trage, doomy, zompige riffs en solo's zijn net zo geweldig. 'Festering in de Crypte' van Cannibal Corpse is een voorbeeld.
 • Als u een song die cleane zang gebruikt evenals Death Grommen efficiënt kan schrijven, dan ga je. Sommige mensen verkiezen Death Metal met cleane zang ook. Hoewel, als je een echte metal head u zult begrijpen de kleine behoefte van populariteit.
 • Er zijn meerdere soorten extreme vocalen voor Death Metal gebruikt door vele verschillende bands. Screaming (Lam van God, Soilwork) grommen (Cannibal Corpse, Necrophagist), gorgelende (Dying Fetus, Rompeprop), varken squeals (Waking The Kadaver, Amputated Repungance), gekrijs (Burzum, Darkthrone die eigenlijk Black Metal niet Death Metal) je moeten al deze leren om variatie in je zang.
 • Als een toegevoegde bonus, als je tijd hebt, luister naar Torsofuck, Gruwelijke moorden, en begraafplaats verkrachter. Ze hebben allemaal een zeer unieke vocale type en het loont om het te leren. Torsofuck doet nasale keelklanken, Heinous Moorden doet roofdier gromt, en Begraafplaats Verkrachter doet cricket gromt. Het is de moeite waard om te leren.
 • Het beste is om op te warmen voordat schreeuwen en niet dwingen het uit laat de lucht lopen langs je stembanden om een ​​vlotte schreeuwend geluid te creëren.
 • Verkopen niet uit en gaan met alles wat populair is in de hoop van het maken van geld.
 • Niet alleen schrijven een stijl van het lied (Voorbeeld: Langzaam of snel). Denk aan Slayer, die zeer snel in Raining Blood waren en besloot om tragere nummers in South of Heaven hebben.
 • Check out Melissa Cross 'DVD' The Zen of Screaming "om te leren hoe je goed schreeuwen minimaliseren van schade aan uw stembanden. Elke metal zanger heeft deze video.

Waarschuwingen

 • Death metal bands zijn nog grotendeels onbegrepen en niet zo commercieel populair als alternatief, rock, metal, etc. Omdat het een full-time muzikant (waar u uw baan op te zeggen en betaal uw facturen met muziek winst) kan een zeer lange tijd in beslag nemen, met name het nastreven van de dood metal succes.
 • Death metal vocalen kan schadelijk voor stembanden. Weet wat je doet om blijvende schade te voorkomen.
 • Niet te gebruiken verzoent! Zoals ik al eerder in leads genoemd, spelers als Kerry King gebruiken bijna niets, maar verzoent. Niet gebruiken die als excuus voor een goede gitaarsolo. Het is geduldiger geweest om een ​​sfeer te creëren, maar leren schalen om echte solo's te creëren.