Wkunl

Hoe te agressieve death metal vocalen doen

Welke betere manier om de meest extreme aspecten documenteren - de verschrikkingen, de chaos, de donkerste hoeken - van de menselijke ervaring, dan met guttural grom? Agressieve vocalen zijn passend voor zware onderwerpen, maar ze zijn niet zo passend voor je stembanden. Leer de juiste techniek, zodat de dood iets kunt uw stem communiceert, niet iets wat je stem ervaringen zijn.

Stappen

Hoe te agressieve death metal vocalen doen. Drink lauw water of thee uur voordat, alsmede tussen de nummers.
Hoe te agressieve death metal vocalen doen. Drink lauw water of thee uur voordat, alsmede tussen de nummers.
 1. 1
  Leren hoe goed. Begin met iets dat vibrato heeft, net als klassieke rock en progressive. De belangrijkste techniek voor het uitvoeren van death metal vocalen is om te kunnen om je ademhaling te controleren, tot oprichting van een evenwicht tussen de kracht die door je middenrif en stembanden. Met alleen de stembanden zal onnodige druk op hen en is zeker om ze te beschadigen. Juiste techniek wordt vastgesteld met behulp van het middenrif om lucht uit je longen. Oefen normaal zingen voor een maand eerst. Dit zal echt versterken rijden en maken het makkelijker voor u wanneer u begint met het doen van death grunts.
 2. 2
  Drink lauw water of thee uur voordat, alsmede tussen de nummers. Dit ontspant je stembanden. Vermijd koud water, als het schokken van de stem, en zorgt ervoor dat de stembanden aan "gespannen." Vermijd ook warm water, als het je tong en keel kunnen verbranden.
 3. 3
  Warm-up van uw stem voor het opnemen of het uitvoeren van death metal. "Warming up" kan van alles betekenen van zingende mid-tone melodieën aan het leveren van uw vocale patronen in een schone borst toon. Zelfs neuriën gedurende vijf minuten voordeliger zou je dan niet opwarmen van uw stem bij allen zijn.
 4. 4
  Vul je longen met lucht, druk dan een aantal van de lucht, een aanscherping van je keel en verplaatsen van je amandelen als je dit doet. Doe dit alles in een beweging, maar niet te hard duwen. Richt het geluid hoger in je keel om een ​​"stervende oude man"-achtig geluid te maken. Het moet iets als een black metal raspende stem klinken. Vanaf daar lager de toonhoogte in je keel op dezelfde manier je zou doen met uw normale stem. In eerste instantie zal het niet klinkt als veel - het enige tijd om te wennen aan neemt.
 5. 5
  Visualiseer een kolom lucht stijgen van je middenrif, door je borst en omhoog door uw gezichtsmasker (de ruimte achter de neus, onder de ogen, boven de boventanden). Houd je strottenhoofd beneden ook. Deze techniek zal niet alleen helpen je death metal vocalen zijn sterk en aanwezig, maar is ook de juiste techniek voor melodieuze zang. Het enige verschil tussen hen is dat regelmatige stem komt uit je stembanden terwijl death metal vocalen komen van uw valse stembanden. (In plaats van trillen je stembanden, focus je grommend geluid onder je stembanden, rond je sleutelbeen.)
 6. 6
  Duw door je buik. Al uw vocale kracht komt van het middenrif. Het helpt ook als je rug is in een vaste positie. Niet slouch of laat je ruggengraat slap. Adem in en riem uit een diepe brul door het losdraaien van je stembanden. Je keel moet worden versoepeld om voor uw grom te rommelen met de intensiteit.
 7. 7
  Maak de "boze zucht" geluid. Zeg "ugh" krachtig alsof je geïrriteerd en je zal een lage, lichte trilling voelen in de achterkant van je keel. Dit is de essentiële geluid voor valse snaar vocals; neem dat trillingen en praktijk tekenen het uit langer terwijl het toevoegen van meer kracht om het met je middenrif. U zult merken dat het geen pijn doet, zolang je drinkt veel water en niet te overdrijven. Met de praktijk, zal het klinken bruut!
 8. 8
  Oefen blaffen als een hond. Haal diep adem en ga uit je middenrif. Dwingen het geluid uit de onderkant van je buik, echt imiteren de blaffende geluid. Trek de blaffende geluid en probeer het met meerdere woorden. Ademen als een hond, zo dom als het klinkt, kan u helpen uw keel geopend en krijgt een keelklank om je grunts. Niet luid doe het in het begin - het verhogen van uw volume als je beter in.
  • Een goede manier om uw grunts oefenen is om de letters zeggen a, e, i, o, n, u. Als je beter in je grunts, probeer dit te doen sneller.
 9. 9
  Kies een songtekst die u wilt uitvoeren. Probeer om liedjes te kiezen uit bands als Slayer, Metallica, Alice Cooper, AC / DC of andere bands die geen gebruik maken van de death grunts, als het makkelijker om je grunts repeteren zal zijn. Probeer zingen het normaal, voeg dan langzaam meer "vuur" om het, totdat je voelt je middenrif echt duwen en je krijgt dat diep geluid dat je zoekt. Als je niet slagen in de diepe keelklank zang proberen een raspier aanpak. Iedereen kan dit te bereiken, zowel mannen als vrouwen.
  • Goede langzame praktijk nummers met normale zang: "Black Sabbath" van Black Sabbath, "Dead Skin Mask" door Slayer, "Hard Rock Hallelujah" van Lordi.
  • Goede langzame praktijk nummers met death metal vocalen: "Death Walking Terror" - Cannibal Corpse, "Festering in de Crypte" van Cannibal Corpse, "ik Cum Blood" van Cannibal Corpse, "The Jealous Zon" door Novembers Doom, "Sarcofaag" door Nijl
  • Goede snelle praktijk nummers met normale zang: "Agressieve Perfector" door Slayer, "Dittohead" door Slayer, "Jesus Saves" door Slayer, "Necrophobic" door Slayer
  • Goede snelle praktijk nummers met death metal vocalen: "Verwijdering van het Lichaam" van Cannibal Corpse, "Hulde voor Satan" door Deicide, "bericht Mortal ejaculatie" van Cannibal Corpse, "The Exorcist" door Possessed, "De Optimist" door zonder vel, "4:20" door Six Feet Under, "Stabwound" door Necrophagist, "Egypte, de Rode Aarde" door Necronomicon, "Buried By The Dead" door Bloodbath, "Sick Salvation" door Bloodbath, "Prometherion" door Behemoth, "Scrolls van de Megilloth "door Versterving," Demon of the Fall "door Opeth," Wat kan er veilig Geschreven "door Nile.
 10. 10
  Drink een gezonde drank, zoals water, nadat je klaar bent met het uitvoeren van death metal vocalen.
  • Vermijd melk, omdat het de enige bestaande slijm of slijm, dat zal de vacht van uw keel, dwerggroei uw vooruitgang.

Tips

 • Rook niet, en als je aandringen op het drinken, drink met mate. Roken kan uw stem te verdiepen, maar het zal ook verminderen uw ademsteun. Het leveren van de dood zang vereist een grote mate van energie, en de drugs van welke aard zal alleen ontkracht je uithoudingsvermogen.
 • Als je gewoon een lange en brutale zitting van grommen hebt afgewerkt en je stem voelt vermoeid, zal honing wonderen verrichten.
 • Agressieve zang zal groeien in volume als je vaardigheid op te doen met hen en ze correct te gebruiken.
 • U kunt een adem uit "varken piepen" of "bree" bereiken door curling het puntje van de tong net boven waar je voorste tanden te voldoen, terwijl het houden van uw tong breed en wezen grommende een lange E klank (zoals in de E in bijen.)
 • Wees niet teleurgesteld als je niet iets als je favoriete zanger (s) klinken - probeer je eigen toon en stijl te ontwikkelen. Kansen zijn, zult u het wegrijden grommen met een aantal van je favoriete artiesten. Probeer je eigen kleine details toe te voegen als je grommen mee om je fit.
 • Het geluid moet afkomstig zijn van het achterste deel van je keel. Plaats twee vingers op je keel op het hoogste punt van de voorkant van je nek, vlak onder de kop. Als je voelt trillingen daar, je doet het goed. Als je voelt het aankomen van de bodem van je keel, bent u schade aan uw stembanden en de noodzaak om dat te verhelpen.
 • Leer om rasp en slijm controleren. Rasp wordt lucht komen; slijm is slijm in je mond en keel.
 • Om een ​​meer "brutale" geluid te creëren, kunt u experimenteren met speeksel in je mond. Het kan worden gevangen tussen je tong en keel. Het is dat 'gorgelende' hoor je in veel nummers. Een open keel is de sleutel. De noten gezongen en de lucht moet komen met gemak. Men kan hun tong gebruiken om de lucht af te buigen gedwongen en wijzigen toon. Dit kan gedaan worden door krullen de tong of neerwaartse en vormt een diepere tint. De lippen zijn de tweede methode van het veranderen van toon. Je moet nooit toon veranderen door het aandraaien van je keel.
 • Misschien wilt u voorkomen dat "cupping" de microfoon niet met uw handen. Vele vocalisten opzettelijk deze techniek gebruiken om het volume te verhogen gedurende de amplificatie en hun toon geluid lager dan het in werkelijkheid is, maar deze techniek is ook op grote schaal afgekeurd door de death metal community aangemerkt als een valse enhancement techniek. Het zal ook dempen uw verkondiging en het meest waarschijnlijk het moeilijker maken om het niveau van zang / tonale helderheid die u wenst te bereiken.
 • Zorg ervoor dat u variatie in uw zang. Monotone grommen zal saai klinken na een tijdje, ongeacht hoe indrukwekkend je zang.
 • Als je al goed in schreeuwen, het oppakken van death metal vocalen moet een fluitje van een cent zijn.

Waarschuwingen

 • In het zeldzame geval, kunnen beginners proberen heel krachtig tot het punt waar hun stembanden beginnen te bloeden. Als er geen bloed betrokken is, stop dan onmiddellijk en hoeft uw stem niet te gebruiken tot de genezing. Als het ernstig genoeg is, kan medische hulp nodig zijn en je zou permanent uw stem verpesten, geen hoop om ooit het doen van agressieve vocalen volledig verpest.
 • Bereid je voor op wat opgetrokken wenkbrauwen en harde kritiek bij het weergeven van vrienden of familie uw unieke stijl van zingen. Sommige mensen houden geen rekening met death metal zang echt zingen helemaal.
 • Alle zingen van dit type kan uw stem permanent worden afgebroken, wat resulteert in het verlies van bereik, evenals andere ernstige aandoeningen, zoals vocale knobbeltjes en poliepen (gezwellen op de stembanden). Juiste techniek kan deze schade te minimaliseren. Bescherm uw stem net als gitarist van uw band zou met zijn gitaar (de dure / custom ene, niet degene die hij ontworpen om in vlammen). Vergeet niet dat een gitarist altijd kopen van een nieuwe gitaar, maar je krijgt maar een kans met je stem.
 • Poging van een beginner op het dwingen agressieve vocalen met oneigenlijke techniek zal ernstige schade aan uw stembanden veroorzaken. Als er enige pijn of ongemak, gebruikt u verkeerde techniek. Als er enige heesheid, verlies van spraak, of licht ongemak na het uitvoeren, overwegen verfijnen van uw techniek.
 • Als je een keelontsteking, een verkoudheid of griep met hoesten, geef uw vocals een rust voor een week of twee.
 • Inhaleert zijn geen betrouwbare techniek voor death metal. Ze klinken vaak te hoge toon en zijn min of meer een manier van valsspelen. Hoewel ze uw stem niet kan pijn doen, kunt u de melodie van de schreeuw tijdens de inhaleert verliezen.
 • De gladde spieren van je keel mag nooit pijn doen tijdens het uitvoeren van death metal en black metal vocalen. Echter, wanneer u eerst begint de buitenkant spieren van de keel zal pijn van het houden van uw keel in een nieuwe positie te worden.
 • Wees niet verbaasd als je niet klinken als je favoriete agressieve vocalist-iedereen heeft een andere zangstem, zelfs wanneer grommen.