Wkunl

Hoe je een anime personage kiezen om cosplay

Dus je gaat een anime conventie voor het eerst, of opnieuw, en je kunt niet kiezen van de perfecte kostuum. Hier is wat je moet doen.

Stappen

Hoe je een anime personage kiezen om cosplay. Als u wilt cosplay een anime personage dat je hebt wat keek!
Hoe je een anime personage kiezen om cosplay. Als u wilt cosplay een anime personage dat je hebt wat keek!
 1. 1
  Als u wilt cosplay een anime personage dat je hebt wat keek! Mensen halen meestal cosplays op een of meer van de vijf dingen: Ze willen handelen als dat personage, ze al handelen als dat personage te doen en zijn dus vergelijkbaar in persoonlijkheid, ze willen het kostuum / uiterlijk van het personage, of ze nu al uitzien als de karakter. Er zijn nog andere redenen natuurlijk, maar dit zijn de belangrijkste. Heb een goede ziel-zoeken en kijk of je komt met eerste ideeën.
 2. 2
  Als je nerveus bent over cosplaying voor het eerst bent en zijn van plan om een bepaald congres of evenement, ik stel voor dat je misschien de forums raken en te zien welke groepen er zullen zijn. Op die manier als je wilt cosplay iemand die mensen zullen herkennen of dat deel van een groep met andere mensen (dus je bent niet op je eigen) kan zijn dan kunt u schuiven in een groep of ontmoeten. (Het zal ook goed zijn voor de andere cosplayers toch ontmoeten voor advies en raad.)
 3. 3
  Zodra je hebt een aantal ideeën, bespreken met vrienden of collega cosplayers-ze zullen altijd bereid zijn om u een handje te helpen! Het kiezen van een karakter met een kostuum en look die vleiend voor u zou zijn is een goed idee omdat we niet allemaal stok dunne taille en borsten overlopen ons ondergoed! Denk na over hoe je je zou voelen het dragen van de kostuums en smalle uw lijst. Als een van de kostuums misschien voelt u zich ongemakkelijk voelt, dan is het zinloos om te gaan door de ruzie van het maken ervan. U wilt comfortabel komen conventie tijd zijn!
 4. 4
  Ervan uitgaande dat je hebt misschien drie ideeën links, kijk naar de realistische mogelijkheden van je maken van het kostuum. Dingen te overwegen zijn uw vaardigheidsniveau (iedereen moet ergens beginnen, dus als je nog maar net hebt geleerd hoe je een naaimachine te gebruiken kies dan iets wat je in staat om een ​​patroon te krijgen zal zijn. Maar als je nu een doorgewinterde pro u kan waarschijnlijk maak je eigen patronen vanaf nul.), en het budget. Als je op een krap budget kun je de bron goedkope stoffen op het internet of op lokaal weefsel winkels, maar pas op dat dunne of goedkoop ogende stoffen zal verschijnen op de camera's en andere meer ervaren cosplayers. Als je het niet erg gelukkig zeggen "Oh nee, ik deed dit goedkoop" dat is prima dan! Als u niet wilt competities en je het geld hebt dan kunt u ook uw gekozen kostuum op maat gemaakt voor u. Prijs tot hoeveel uw kostuum zal kosten om te kopen of te maken en kies degene die uw budget en vaardigheden past.
 5. 5
  Bij de budgettering, zorg ervoor dat je rekening houdt met alle stukjes en beetjes, waaronder stoffen, afval en ongelukken, toebehoren, harde materialen zoals klei en karton voor rekwisieten, make-up, pruiken en haarproducten, en schoenen. Als je denkt dat je het aankan allemaal met zowel tijdsbestek en budget dan zou ik zeggen je hebt je kostuum keuze.
 6. 6
  Nu bent u klaar om daadwerkelijk uw kostuum (hopelijk een maand of twee op voorhand van het event!) Bent, neem even de tijd om ervoor te zorgen dat u elk detail nagel. Andere cosplayers zal zeker waarderen uw fijne oog! Als u alle details niet lukt of niet kan slagen om kleding te kopen winkel koopt en veranderen, kunt u altijd uw eigen ontwerp keuzes. Vraag andere cosplaying gemeenschappen voor hun steun en advies.
 7. 7
  Zodra je bent ervan overtuigd dat u de juiste karakter keus kunt u een aantal leuke, terwijl het maken van het kostuum hebben! Probeer het handelen in karakter, en probeer poseren voor de spiegel als je voor foto's in het personage zou doen. Als je karakter is ernstig en peinzend dan een grote domme grijns zal je karakter niet weer erg goed! Ook in het achterhoofd de rekwisieten en de beperkingen van het kostuum, zodat je niet komen met grootse poses die je eigenlijk niet doen. Als u van plan op het nemen deel aan een maskerade, stappen ondernemen om ervoor te zorgen u kunt lopen in uw kostuum! (Sommige personages hebben kostuums die graag de zwaartekracht te trotseren en zou vallen iedere normale persoon en we niet kunnen hebben uw kostuum uit elkaar te vallen om je heen!)

Tips

 • Wees niet ongerust als je lichaam het type niet overeenkomt met het teken dat u wilt cosplay. Als je een beetje mollig, dan moet u misschien de zeer onthullende kostuums overslaan. Echter, alleen maar omdat je een paar extra kilo's betekent niet dat je moet missen op cosplaying. Kies een kostuum of karakter je liefde en veel plezier ermee.
 • Wacht niet tot de laatste minuut om te beginnen.
 • Als je dressing voor een conventie zeker om hun kledingvoorschriften te controleren. Velen hebben beperkingen op grootte accessoire en fatsoen bepalingen.
 • Als je gaat voor een cross-play, kunnen meisjes willen de borst te binden, zodat je lichaam is meer man als. Hiervoor sommige grote verbanden zijn ideaal, gewikkeld meerdere malen rond het bovenlichaam en vastgemaakt aan de achterkant. Waarschuwing-Dit kan heel ongemakkelijk worden. U kunt ook proberen te gaan als een vrouwelijke versie van het mannelijke personage-het kan je opvallen tussen een menigte van dezelfde aard!
 • Voordat cosplaying kies een personage uit een anime je eigenlijk bekend van, zodat je veel meer comfortabel met je kostuum kan zijn, omdat je gewend bent aan het karakter en je eigenlijk weten hoe hij / zij handelt. Mensen zullen veel meer dol op het idee van je cosplaying uw specifieke kostuum zijn
 • Zoek een aantal goede kwaliteit stof tegen een goede prijs. Of vinden sommige gewone kleren voor het kostuum minder tijd besteden aan het maken ervan.
 • Wees niet bang als het je eerste keer. Wanneer je naar de conventie een heleboel mensen zullen zijn in kostuum.
 • Doe je best en niet lui zijn, terwijl het maken ervan. In alle situaties, zullen mensen waarderen accurate, uitgebreide en minutieus gedetailleerde kostuums.
 • Denk lang en hard over uw keuze. Is het praktisch? Zal het kostuum te warm / te koud / jeukende (cosplays zijn lang en als binnenshuis held heet). Misschien vraagt ​​een gelijkgestemde vriend te helpen en misschien met je mee voor wat steun als het je eerste keer.
 • Winkel online of bij een anime winkel voor accessoires.

Waarschuwingen

 • Probeer niet te gaan voor de hoofdpersonen! Kijk of je een passerende teken dat niemand echt denkt over kan zijn. Dan zult u niet alleen overslaan zijnde de zestiende hoofdpersoon bij dat verdrag, maar je complimenten krijgt over het kiezen van een personage velen zijn vergeten.
 • Mensen niet altijd kiezen voor kostuums die zal het beste kijken op hen. Het beste zou zijn om te veronderstellen dat ze kiezen hun kostuums omdat ze van het karakter of het kostuum zelf.

Dingen die je nodig hebt

 • Geld
 • Stof / Textielverf
 • Anime accessoires
 • Naaien vaardigheden
 • Pruik
 • Gekleurde lenzen (optioneel)