Wkunl

Hoe kan ik een baan als een personage op Disney krijgen

Als u geïnteresseerd bent in steeds een gezicht karakter (a) bij Walt Disney land of wereld blijven lezen om te leren hoe.

Stappen

Hoe kan ik een baan als een personage op Disney krijgen. Woon een disney auditie.
Hoe kan ik een baan als een personage op Disney krijgen. Woon een disney auditie.
 1. 1
  Woon een disney auditie. Ga naar de website www.disneyauditions.com om een lijst te komen zien audities.
 2. 2
  Kijk goed omdat elke auditie is op zoek naar iets in het bijzonder (i. E. Parade uitvoerders, mannelijke komische acteurs, look-alikes, etc.) Het kan nodig zijn om te reizen.
 3. 3
  Kom vroeg en gepaste kleding voor dans en een geïmproviseerde scene, alsjeblieft, niet te kleden als het personage je auditie voor, slijtage dansschoenen en comfortabele kleding.
 4. 4
  Tijdens het karakter auditie vindt u een korte dans te leren, en ook handelen uit een "fun" kleine scène. Het eerste deel van de auditie is de dans. Hoewel het is niet erg ingewikkeld, als je niet in staat om de dans onder de knie groot dat u niet in staat zijn om verder te gaan naar het deel van de auditie. Na de dans, de "" geeft je een scene dat ze zou willen dat u handelen uit (vb. Goofy krijgen / versieren van een kerstboom, u krijgen van uw favoriete dessert).
 5. 5
  Bestudeer je dans en flexibiliteit voor de auditie. U hoeft niet om een ​​professionele danser te zijn, maar een achtergrond en ervaring in de choreografie helpt proberen een paar danslessen te nemen voor de auditie.
 6. 6
  Worden geanimeerd. Brengen de personages tot leven.
 7. 7
  Wachten. Afgaande duurt enige tijd. Na de auditie is het vrijwel een game te wachten. Disney heeft wel specifieke dingen die ze zoeken in elke prinses. Echter, de totale ze niet willen dat iedereen met het definiëren van functies. Bijvoorbeeld, als Assepoester heeft een enorme moedervlek op haar gezicht op een dag en dan is het "verdwenen" van de volgende dag, kunnen kinderen krijgen achterdochtig.

Tips

 • Kijk naar de kleine lettertjes. Als het zegt om een ​​ouder moet je brengen. Ze kan nodig zijn om papierwerk te ondertekenen. Dit is niet een gelegenheid voor een familie-uitje, zodat vrienden en andere familie thuis te laten. Audities zijn al moeilijk genoeg zonder dat ieders jongere broers en zussen rond te rennen.
 • Princess jurken alleen naar een maat 10. Die kleiner is dan een normale kledingmaat tien.
 • Wees zo geanimeerd als mogelijk tijdens de auditie. Wees niet bang om te kijken als een dwaas. Dit is het deel waar je tonen Disney dat je kunt echt iemand anders en word niet schelen wat mensen van je denken.
 • Draag de juiste schoenen. Als er dans audities moet je van plan om een ​​paar jazz-dans schoenen of ander schoeisel voor dansen dragen. Atletische schoenen, kleding schoenen of modieuze schoenen zijn mogelijk niet geschikt voor de dance moves die je zult moeten leren.
 • Veel trein zo bont tekens alvorens naar het gezicht rollen. Als je krijgt gekozen om een ​​gezicht karakter verwacht niet om een ​​prinses te worden meteen.
 • Maak een CV. Als je veel podiumervaring, danservaring of ervaring hebt gehad je wilt delen kun je een voorstelling samenvatting van uw werk te creëren. Dit kan worden afgedrukt op de achterkant van je hoofd schoten of opgenomen op een apart vel papier. Formatteren als een cv en zorg ervoor dat uw naam, adres, e-mail en telefoonnummer zijn op de pagina. Als je minderjarig bent kunt u ook contactgegevens van een ouder omvatten.
 • Video's huren en het onderzoek van de personages in Disney. Kijk naar hun beweegt en hoe ze omgaan met de gasten. Houd die technieken in gedachten bij je auditie.
 • Hebben hoofd schoten genomen en neem ze mee naar je auditie. Voel je niet onder druk gezet om veel geld te besteden aan deze. Heeft u een foto genomen en breng het naar een lokale copyshop te zijn herdrukt op 8 "x10" glanzend papier. U kunt meerdere head shots gemaakt voor minder dan 5€.
 • Neem drama lessen op school of zich aanmelden voor acteerlessen in uw stad. Kijk voor klassen die technieken in de improvisatie en het belangrijkst, pantomime technieken bieden.
 • Houd het personage je schieten voor en hun verhaal, films, etc in het achterhoofd. Weten ze goed kan verbreden uw dialoog opties en overtuigt de mensen die je echt in het karakter.
 • Aanmelden voor dansen. U leert hoe u een aantal gemeenschappelijke dance moves kunt u weer te zien bij de auditie voeren. Plan bent om je dansen lessen beginnen een jaar of meer voordat u begint auditie. Een aantal zal niet genoeg zijn.
 • Praat met je drama docent op school en vraag om advies.
 • en krijgen in de beste vorm je kunt.

Waarschuwingen

 • Pas op voor bureaus die garantie rollen of garantie audities als u een vergoeding betalen of koop een foto-pakket. Veel fraudeconstructies profiteren van enthousiaste tieners en hun ouders door het maken van beloftes voor banen bij Disney. Alleen vertrouwen op de officiële site van Disney.