Wkunl

Hoe maak je snel een griekse godin kostuum maken

Het is de week (of zelfs een dag) voor Halloween en je hebt geen idee wat je gaat worden. Deze Griekse godin kostuum is niet alleen eenvoudig te maken, maar vereist geen naaimachine, hoewel het lijkt alsof het duurde leeftijden om te voltooien!

Stappen

Hoe maak je snel een griekse godin kostuum maken. Ga naar uw plaatselijke stoffenwinkel en vinden een aantal goede stof in wit, crème, of diep paars.
Hoe maak je snel een griekse godin kostuum maken. Ga naar uw plaatselijke stoffenwinkel en vinden een aantal goede stof in wit, crème, of diep paars.
 1. 1
  Ga naar uw plaatselijke stoffenwinkel en vinden een aantal goede stof in wit, crème, of diep paars. In het oude Griekenland, witte was wat iedereen over het algemeen droeg. Echter, slechts royals kreeg tot diep paars te dragen. Eigenlijk, in werkelijkheid, vrouwen mochten niet een toga te dragen, maar niemand weet dat, dus je bent in orde. Kies een kleur die je leuk vindt.
 2. 2
  Meet de stof lengte van je schouder naar de grond.
 3. 3
  Het dubbele lengte, zodat er een paneel van weefsel voor en terug.
 4. 4
  Over het algemeen, stoffen zijn 45-54 centimeter breed. Als u denkt dat dit te breed voor je zal zijn, kunt u deze gekapt. Maar wees voorzichtig met deze - ook al heb je niet wilt dat uw kostuum te verzakken op je, wil je niet dat je knijpen tot de dood!
 5. 5
  Terwijl u op de stof op te slaan, vinden enkele mooie goud cording voor een riem. Als je een brede, metallic-kleurige riem al, dit werkt erg goed ook.
 6. 6
  Ook weten wat stof lijm. Vraag een medewerker of ze hebben geen lijm die zich gedraagt ​​als thread - dit neemt de plaats van naaien.
 7. 7
  Als u wilt dit kostuum nog beter te maken, kopen wat stof bekleding in een Griekse sleutel ontwerp. Dit ziet eruit als een Chinees ontwerp bijna, bestaande uit vierkanten. Het is een zeer goede afwerking te accentueren de stof.
 8. 8
  Om het kostuum te maken, moet u ook twee grote broches. Als u wilt, kunt u een zelfgemaakte te maken door het uitsnijden van een cirkelvormig stuk karton of stijve rug, lijm dan veel steentjes, etc. op. Plak deze op een pin component. U kunt heel fancy met het aansnijden-maken het zoals u dat wilt.
 9. 9
  Als je wilde, lijm de stof trimmen langs de onderkant van het kostuum.
 10. 10
  Nu speld de twee panelen-front-en back-samen met de broches. Zorg ervoor dat de stof draperen aan de voorkant!
 11. 11
  Trim de zoom en mouwen, zodat het niet raggedy.
 12. 12
  Als afsluiting van het kostuum, alles wat je hoeft te doen is kris-kras de stof onder de armen en op de band / koord. Als u gebruik maakt gouden koord, wikkel het om je middel, zodat het kruist elkaar en maakt een X-vorm aan de voorkant.
 13. 13
  Was dat niet makkelijk? Nu kun je pronken met je kostuum.

Tips

 • Het is waarschijnlijk een goed idee om een wit t-shirt en witte broek of broek te dragen onder de toga voor de warmte, want Halloween is op een koeler moment.
 • Een laken werkt ook - echt waar! Het is waar. Hoewel een goede stof is altijd leuk, een laken is goed te gebruiken als je absoluut geen tijd. Zorg ervoor dat het schoon is en als je een nieuw laken te kopen, was het met VEEL ontharder.
 • Een ander idee voor de broches is om te kijken in de ambachtelijke winkel voor mooie ijzer-on patches, zoals bloemen, en voeg een pin aan de achterkant van dat. Pinnen kan ook worden gevonden in deze stijl. U kunt kopen vaak koel, goedkoop pennen in toeristische winkels.
 • U kunt ook een wit laken en wikkel het om je lichaam een ​​paar keer gooien dan is het einde over je schouder. Om het samen te houden neem een ​​gouden koord en bind het rond je taille. zet het einde van het schouderdeel in de band, zodat het naar beneden houdt. Niet echt een outdoor kostuum. Voila! Ik hoop dat je geniet ervan!
 • Probeer om de stof die is niet te stijf te krijgen, omdat dit zal helpen bij het draperen up front.

Waarschuwingen

 • Dit is een meisje kostuum. In het oude Griekenland en Rome jongens gekleed in toga's of tunieken, niet de vrouwen.
 • Hoeft de stof niet te lang te maken - je kunt altijd trim het een beetje naar beneden zodat het niet tocht je terwijl je loopt / lopen (wat ook zou zeer pijnlijk zijn / gênant).
 • Zorg ervoor dat de broches / pinnen zijn zeer goed beveiligd, of je kostuum blijft niet op (dat zal zeer pijnlijk) en je kon krijgen prikte (die zal zeer pijnlijk zijn / gênant)!

Dingen die je nodig hebt

 • Stof
 • Fabric Glue
 • Griekse Key Ontwerp Trim
 • Goud Cord / Metallic-kleurige riem
 • Jewels, Rhinestones
 • Pin Components
 • Goud Pins For Hair