Wkunl

Hoe maak je een toga te maken uit een laken


Een toga is essentieel slijtage voor iedereen die regelmatig bijwonen van college broederschap of vrouwenclub partijen in de VS, en het is leuk voor alle mensen bij een gelegenheid zoals Halloween of een themafeest ontstaat. Terwijl een laken is niet de ideale stof voor fashioning een toga, het is een veelzijdige bron die u kunt gebruiken, sinds wordt overrompeld is geen reden om sans-toga zijn.

Stappen

Hoe maak je een toga te maken uit een laken. Neem de hoek van een bovenlaag in een hand.
Hoe maak je een toga te maken uit een laken. Neem de hoek van een bovenlaag in een hand.
 1. 1
  Neem de hoek van een bovenlaag in een hand. Laat ongeveer 6-8 "(15 - 20 cm). Te sparen Houd in de voorkant van de top van een van je schouders.
 2. 2
  Drapeer het vel strak over je borst. Stop het onder het tegenovergestelde (rechter) arm.
 3. 3
  Korten indien nodig. Als de toga te lang is voor u, vouw een rand over door zes inches (15 cm) of zo, en probeer het opnieuw. Blijven aanpassen totdat je de juiste lengte, die aan de knie.
 4. 4
  Wikkel de toga rond uw rug. Stop het onder de linkerarm en nog een keer rond de voorkant van je borst.
 5. 5
  Breng de tweede hoek. Na het brengen van het over je borst, onder je rechterarm de tweede keer en rond je rug, breng de tweede bocht omhoog over je rug. Bevestig de twee uiteinden met een broche, pin, of eenvoudig.
 6. 6
  Zet de lagen strak. Gebruik een paar verborgen veiligheidsspelden in de toga. Probeer ervoor te zorgen dat ze niet in een ongemakkelijke positie.
 7. 7
  Ga naar de partij te pronken die mooie toga!

Tips

 • Gebruik een witte tweeling opgenomen indien mogelijk. Dit geeft de schoonste en meest toga-achtig effect.
 • Een patroon blad kan flair toe te voegen, vooral als je probeert om chiquer dan andere fancy dress folk zijn.
 • Meisjes niet dragen meestal toga's terug in de Griekse / Romeinse tijd, maar in dit geval je kunt. Immers, het is fancy dress en anachronismen doen er niet toe.
 • Mannen moeten minder dekking en de toga mag alleen worden over de knie lengte of iets langer. U kunt jouwe wikkelen op dezelfde manier, maar een beetje losser - geen behoefte aan veiligheidsspelden!

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig, mag u niet wilt vertrouwen op de toga voor het afdekken van delen die willen worden gedekt (het kan vallen).
 • Zorg ervoor dat je niet struikelen op.
 • Zorg ervoor dat de plaat wassen voor gebruik. Je wilt niet te gaan rond ruiken.

Dingen die je nodig hebt

 • Sheet (twin sheet wordt aanbevolen)
 • Veiligheidsspelden (optioneel)