Wkunl

Hoe maak je een gotische fee kostuum maken

Of je gaat naar een Halloween feest, spelen, of gewoon op zoek naar een manier om mensen die je kent schrikken, jezelf transformeren in een fee kan je onheilspellende en vrouwelijk tegelijk kijken. Hier ziet u hoe een donkere draai aan een lichtconcept, van kop tot teen.

Stappen

Hoe maak je een gotische fee kostuum maken. Koop of samen je outfit.
Hoe maak je een gotische fee kostuum maken. Koop of samen je outfit.
 1. 1
  Teken je idee. Eerste, illustreren je basis of broek / combinatie. Dit werkt goed met een zwarte basis, maar als je eenmaal onder de knie hebt kun je je kleurenschema veranderen en bewerken om de "" idealen past.
 2. 2
  Kies uw accentkleuren. Deze kleuren kunnen gebruikt worden op je, make-up, riemen, of alle andere items die u denkt dat de uitstraling verenigen. Wat kleur ideeën zijn:
  • Helder blauw
  • Rood
  • Roze
  • Wit
  • Lime green
  • Forest Green
  • Lichtgrijs
  • Purper
 3. 3
  Krijg je fairy vleugels. Kies ze in ofwel een neutrale kleur of in uw accentkleur. Ze kunnen worden zelfgemaakte of winkel gekocht, gauzy of vederlicht. Zelfs als de rest van je outfit niet lukt, kunt u nog steeds een fee, zolang je de vleugels!
 4. 4
  Koop of samen je outfit. Gebruik Walmart, Kmart, en in je voordeel, maar vergeet niet over je eigen kast. Kijk voor mesh kleding, boer rokken (die korter kan worden gesneden indien nodig), en maillots. Als je weet hoe je stoffenkleurstof gebruiken, kan je ook kopen een kanten slip en verf het zwart. In een snuifje de basis zwarte jurk die de meeste en begeleidt vampier kostuums zal werken als basis.
 5. 5
  Gebruik weefsel lijm of textielverf in uw gekozen accentkleur, en versier de kleding mee. Doe geen moeite met nette, conservatieve ontwerpen: gek en doe het groot. Voel je vrij om te gebruiken, en gekleurde kralen ook. Deze stap is niet nodig, maar kan echt Spice up een outfit als je niet in staat om accessoires, of accessoires te vinden in de juiste kleuren waren.
 6. 6
  Hier krijg je een zwart of verft je eigen haar zwart. Voeg gekleurde strepen van uw accentkleur. U kunt gewoon gebruik maken van kleur extensions of clip-ons. Als u ervoor kiest om uw haar te verven, van plan deze stap zorgvuldig sinds semipermanent zwarte kleurstof op blond haar groen kunnen blijken indien niet geverfd bruin eerste. Ook kan je gekleurde strepen niet goed zien op de geverfd haar, dus het kan verstandig zijn om clip-in kleur strepen krijgen.
 7. 7
  Zoek een paar zwarte of laarzen. Zwarte laarzen van elke stijl zijn altijd goed goth dragen, maar zorg ervoor dat ze passen goed genoeg voor u om rond te lopen in comfortabel. Als je geen laarzen kunnen vinden, verf sommige oude sneakers zwart (als ze niet zwart al) en voeg schoenveters in uw accentkleur. U kunt glitter en versier de schoenen ook, als je wilt.
 8. 8
  Voeg panty of legging die zijn zwart of je accent kleur als je het dragen van een of korte jurk. Het zal je look beter te maken en te helpen houden je warm op een kille avond te houden.
 9. 9
  Draag vet sieraden die niet concurreren met je make-up. Kettingen en oversized zijn goed. Alles wat occult-kijken, zoals draken of pentacles, is het leuk om toe te voegen aan een fee kostuum. Vergeet niet haar sieraden, vooral als je gekleurde strepen heeft gebracht in je haar.
 10. 10
  Accent ofwel je lippen of de ogen, en zet dramatisch gekleurde make-up op alleen die functie. Draag vloeibare eyeliner of zwaar gelden zwart potlood liner, en een stevige dosis oogschaduw in uw accentkleur. Als je accentueren bent je, zet zwart of accent-gekleurd op. Niet aanbrengen opvallende make-up voor beide en, als het gemakkelijk clowneske kan kijken. U kunt ook naar de rest van je gezicht witter, als goths neiging om bleker uitzien dan de meeste.

Tips

 • Voeg gezichts-en lichaamsbehandelingen steentjes om u een sprankelend, griezelige sprookjes uitstraling.
 • Als u wilt een gescheurde en gescheurde fee te zijn, tatter de zomen van uw kleding. Snij een aantal ongelijke franjes en scheuren een paar gaten, en niet netjes doen: maak een klein gaatje en vergroten met je handen, dus het ziet er natuurlijk en oneffen. Denk goed na waar je het maken van gaten voordat je het doet - als je eenmaal een gat te maken, het is een pijn om het te repareren, dus niet een zet in een ongeschikte plek!
  • Als u van plan bent op het dragen van je outfit een paar keer, wilt u misschien een aantal zetten om uw gaten. Zet het ongeveer een halve centimeter afstand van de rand van uw gaten. Op deze manier kunt u nog steeds een flarden rand, maar het zal minder kans om te zetten in een gigantische gat dat ruïnes uw kostuum.
 • Als je een aantal zwarte kleding die goed is versleten en is vervaagd tot een houtskool kleur te vinden, kunt u proberen het verven met textielverf.

Waarschuwingen

 • Niet kiezen geel voor uw accentkleur, tenzij je wilt om te kijken als een hommel.

Dingen die je nodig hebt

 • Zwarte basis kleding
 • Accessoires in uw accentkleur
 • Dramatische sieraden
 • Verschillende gekleurde make-up
 • Haarproducten
 • Coulissen