Wkunl

Hoe u gratis filmtickets te krijgen

Je houdt van de films, maar de prijzen gewoon blijven rijzen de pan uit! Wat kun je eraan doen? Er zijn eigenlijk een aantal manieren waarop je filmtickets gratis kunt krijgen, en ze zijn allemaal vrij eenvoudig. Met een beetje doorzettingsvermogen en geluk en een beetje hulp van Google, kon je kijken naar een aantal films gratis elke maand!

Stappen

Hoe u gratis filmtickets te krijgen. Bekijk sneak previews.
Hoe u gratis filmtickets te krijgen. Bekijk sneak previews.
 1. 1
  Bekijk sneak previews. Scan de kunst en entertainment delen van uw lokale kranten, zowel dagelijkse en wekelijkse, voor advertenties met betrekking tot testen zeefinstallatie. Dit is waar je het nieuws van 'sneak previews' vindt ook. Je kan hebben om te betalen voor een film, maar je zal de sneak peek vrij te krijgen.
  • Een variant hierop is de "en sneak peek." U betaalt voor een film, dan stiekem in een tweede, het draaien van uw film uitje in een dubbele functie.
 2. 2
  Ga voor de giveaway. Luister naar de radio. De meeste grote stations te ontvangen promotionele tickets om weg te geven, vooral voor langverwachte blockbusters. Het zal een beetje geluk nemen, maar zoals ze zeggen, als je niet speelt, kun je niet winnen!
 3. 3
  Hier krijg je een baan bij een bioscoop. Als je eenmaal aan de binnenkant, leun achterover en geniet (na je shift voorbij is, natuurlijk)! Dit is waarschijnlijk de beste optie voor het kunnen gratis films te zien op een regelmatige basis. Wees ervan bewust dat u aan het werk, geen vakantie, en houden dat popcorn stromen.
 4. 4
  Word filmcriticus. Dit duurt een beetje vaardigheid en opleiding, en een beetje geluk. Maar het schrijven voor een klein papieren of website zal je een plaats voor bijna elke film die komt naar de stad te krijgen.
  • Wees ervan bewust dat de werkgelegenheid in dit gebied vaak zeer competitief, en zelfs in kleine gemeenschappen moet je een graad in de journalistiek of communicatie hebben voordat de meeste papieren die u zelfs zal overwegen. In tegenstelling tot de publieke opinie, steeds een betaalde criticus is moeilijk werk.
  • Als u problemen ondervindt bij het inbreken in de traditionele media, probeer dan het starten van een eigen film blog, en beginnen met de herziening films op uw eigen. Je zult moeten betalen op het eerste, maar als je te voorzien van kwalitatief hoogstaande inhoud en verdienen veel volgelingen, kunt u een hefboom hebben in het krijgen in meer en meer films gratis.
 5. 5
  Volg blogs en ​​websites. Websites en blogs rond het internet-codes plaatsen vaak om gratis filmvertoningen. Kijk rond en u vindt een voor uw omgeving. Hier zijn een aantal grote spelers te noemen om mee te beginnen:
 6. 6
  Vraag. Contacteer het hoofdkantoor van uw lokale theaters, ze hebben mystery shoppers en kijkers die mogen gratis films in ruil voor waardering van de kwaliteit van de dienstverlening, keuze uit films, klantenservice, en, in sommige gevallen zelfs de kwaliteit en de selectie van de snacks.
 7. 7
  Bloed geven. United Blood diensten awards donor punten voor elke donatie. Vierhonderd punten kunnen worden ingewisseld voor een gratis bioscoopkaartje.

Tips

 • Theaters in winkelcentra zijn goede plekken om studio vertegenwoordigers op zoek naar test-screeners vinden.
 • Nielsen NRG MovieView is niet beschikbaar in alle gebieden. Kunt u bellen met de klantenservice nummer op de site voordat u zich