Wkunl

Hoe maak je een horror film te maken

Als je een ding voor enge films hebt, het is slechts een kwestie van tijd voordat je wilt je eigen te maken. Hier zijn enkele ideeën over hoe aan de slag op de verbazingwekkende filmen!

Stappen

Hoe maak je een horror film te maken. Hier krijg je een eng idee voor de film.
Hoe maak je een horror film te maken. Hier krijg je een eng idee voor de film.
 1. 1
  Hier krijg je een eng idee voor de film. Maar maken het goed, zodat ze niet vermoeden dat het komt. En als het gaat, maak het zo eng als het kan zijn. Het zou kunnen zijn meer beangstigend als je geluiden hoort, in plaats van SEE het spook of monster etc.
 2. 2
  Zet uw idee in een plot of verhaal. Een geweldige manier om een ​​idee te krijgen is om te brainstormen over ideeën, kies dan een en schrijft het verhaal. Hebben altijd een verhaal voordat u gaat filmen, of anders het zou kunnen blijken cheesy.
 3. 3
  Vind een geweldige plek om de film te filmen. Goede ideeën zijn in de bossen (vooral 's nachts), hutten, houten gebouwen, verlaten huizen, etc. Zorg ervoor dat u toestemming om te filmen hebben op de locatie voordat je begint.
 4. 4
  Zoek een cast die bereid is om de hoofdrol in uw thriller. Ze hoeven niet per se nodig acteerervaring, maar dat hangt af van de complexiteit van uw film. Zorg ervoor dat ze zijn bereid en in staat om orders te nemen van de regisseur.
 5. 5
  Voeg eng en krassend, akelig sfeervolle muziek voor suspense. Voeg eng, screechy muziek voor als iets verrassends gebeurt.
 6. 6
  Heb een enge moordenaar / monster / whatever. Om een ​​of andere reden moordenaars die niet praten zijn enger dan degenen die dat wel doen. Zorg ervoor dat hun motief is simpel (wraak / insanity is goed)
 7. 7
  Maak iets volkomen gewone het centrum van het drama (papieren zak, telefoon, toilet, deurbel, tv, videoband). Als je het goed doet, zal het zijn eng!
 8. 8
  Heb een perceel twist (aan het eind of midden end).
 9. 9
  Voeg goede effecten (als het bloed eruit ziet ketchup je niet van plan om iedereen bang te maken dus gebruik hete saus of tomatensoep plaats. Het lijkt realistischer) Als u ervoor kiest om te gaan met de gevolgen... dat is. Het is bewezen dat een plotselinge moment van suspense zonder grafische bloedige geweld is enger omdat de verbeelding van de watcher vindt de engste mogelijke uitkomst dat zij persoonlijk kunnen voorstellen... veel enger dan ook een realistische gore fest... denk dat De Niro's Hide and Seek... Eng vanwege de spanning, niet vanwege het bloed, of het realisme van genoemde bloed.
 10. 10
  Zorg ervoor dat je goede effecten te gebruiken. Gebruik hitfilm 2 Ultimate indien nodig. Een alternatief, die duurder is, heet Adobe After Effects. Onthoud echter, kan dat effecten zoals explosies en vuur smakeloos en misplaatst uitzien in een horrorfilm, dus vasthouden aan kleurcorrectie en-indeling, compositing of ambient effecten zoals mist of stofdeeltjes.
  • Als zijn moord in je film, maken het realistisch door het uitsnijden van krantenartikelen en de voorwaarden (Voorbeeld: Knip foto's en artikelen van Missing mensen, overledenen, enz. En Gebruik uw Psycho als de plot van deze Situations.). [PsDon ' t Gebruik Real Namen van verdachten en of Overledenen]
 11. 11
  Na al het filmen voltooid is, start het op de computer te verplaatsen. Bewerken is het vaak leuk, maar frustrerend, aangezien het zou kunnen worden gewist met een klik.
 12. 12
  Ongeveer de helft weg in het bewerken, stelt u een release datum. Hang posters rond school of de wijk. Probeer niet om grote publiek uit te nodigen maar, gewoon mensen die je kent.

Tips

 • Vlak voor de engste gedeelte, hebben een normale of rustige scène. Dan uit het niets hebben iets engs gebeuren. Het zal veel meer onverwacht zijn en schrikken mensen meer. Probeer niet en maken het ook voor de hand liggend maar, bijvoorbeeld "Alicia is wandelen in het bos toen de gemaskerde moordenaar springt uit van achter een boom en doodt haar". Laat het moment grijp uw publiek plotseling bij de keel, leuk, een boom plotseling tot leven komen en eet haar OR hebben de gemaskerde moordenaar wacht weer thuis, vermomd als iemand die ze kent, laat haar dan.
 • Ook bij het gebruik van muziek, is het een goed idee om de muziek op terwijl "Jimmy is op zoek naar de bezeten dame in het bad", en dan wanneer hij kijkt, niets is er. Het maakt uw kijkers nog banger.
 • In een vervolg, nooit het origineel einde voor reacties te wijzigen. Het zal het publiek verwarren en zal non-originaliteit veroorzaken.
 • Kijk naar de tv te tonen onopgeloste mysteries, krijg je tal van ideeën. Storend is heel eng. The Exorcist, Do You Wanna Know A Secret en When A Stranger Calls, waren allemaal erg storend en allemaal heel eng.
 • Onderzoek door het kijken naar een aantal enge films en vinden wat hen eng. Heb ideeën niet stelen maar het is plagiaat en het publiek kan het merken. Wees zo origineel als je kan!
 • Zorg dat je vrienden (acteurs) zijn gewijd aan de film, zodat ze niet verknoeien.
 • Hebben de titel zinvol. Als uw film heet "Sunshine" en de film heeft niets te maken met de titel helemaal niet, dan moet je iets anders.
 • Oefen een beetje met verschillende ideeën.
 • Als je niet kunt voelen kun je alleen werken, krijgen een vriend (en) om te brainstormen met u.
 • Voeg een vreemde draai aan. Doden de persoon die lijkt minste kans om te sterven. Draai de zoete, onschuldige kind in een handlanger van de moordenaar, mensen om hun ondergang te lokken. Doe iets dat niemand ooit zal zien komen.
 • Stalkers zijn eng (als je het goed doet).
 • Als je kleine zusje of broertje rond is ervoor zorgen dat ze op zijn minst 100 meter van de camera, zodat ze niet worden gehoord. (Tenzij, natuurlijk, ze zijn in de film)
 • Baseren dingen op waargebeurde verhalen of zeggen dat ze waar te maken wat twee keer zo eng waren. Texas Chainsaw Massacre was gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een moordenaar genaamd Ed Gein. U kunt evenementen en overdrijven de verhaallijn, het maakt een goede film... het was eng. Blair Witch project werd gezegd om waar te zijn-update: Het was ook niet, maar de manier waarop het gemaakt is maakt het heel goed mogelijk)... het was ook eng.
 • Dit gaat samen met # 6 maak er iets volkomen veilig helemaal griezelig. (Een kinderdagverblijf, een computer.) Alles wat mensen afhankelijk zijn... jammer TV is al gedaan!
 • Als je een sequel, het niet veranderen niet tot het uiterste. (Bijvoorbeeld;. Jimmy stierf in de eerste film van een klap op het hoofd Jimmy stierf in de tweede film van wordt gestript vervolgens levend begraven..)
 • Zorg ervoor dat de plot is geloofwaardig. Het zou een eng verhaal over uw school ect zijn. Het lijken griezelig hoewel net als alle van de plotselinge er romance tussen twee geliefden en als ze zijn over te zoenen de moordenaar eruit springt.
 • Worden vet met ideeën! Gebruik alle ideeën die het publiek kunnen schokken en krijgen een reactie van hen. Maak je geen zorgen over het feit dat te extreem, dat is wat bewerken is voor.
 • Soms kan een snelle einde, iets wat mogelijk een effect hebben.
 • Als je gaat om nep bloed hebben, geen gebruik maken van tomatensaus, tomatensap werkt echt goed.
 • Zorg ervoor dat u realistische rekwisieten gebruiken. Als u gebruik maken van wapens zorg ervoor dat ze niet over de domme oranje tip over het.
 • Zorg ervoor dat u uw film goed te plannen voordat je filmen te beginnen, krijgt niet meer dan enthousiast en schrijft het script zo snel mogelijk, maar probeer een twee-pagina, drie act (begin, midden en einde) plot overzicht te schrijven. Het helpt floreren uw ideeën voor wat er zal gebeuren in de belangrijkste momenten.
 • Zorg ervoor dat de mensen kunnen handelen - het is niet goed als de personages zijn niet geloofwaardig!
 • In de films, zodat het lijkt dat de veiligheid is beschikbaar (op dit moment), maar hebben een * geloofwaardig * evenement dat maakt het niet gekomen. (Zoals de politie moeten reageren op een ander gesprek in plaats van naar het huis).
 • Terwijl de happy endings zijn overschat, zo slecht zijn / sad endings. Het is echter mogelijk om een ​​schijnbaar goede afloop dat eigenlijk een slecht einde te maken. Dit staat bekend als 'Inferred Holocaust'. Bijvoorbeeld, kunnen de weinige overlevenden aan het einde zijn in goede staat, maar het feit dat de planeet staat te worden binnengevallen door aliens meer kan een zekere dood betekenen voor hen.
 • Zorg ervoor dat het niet realistisch te maken. De meer realistische, het enger de film zal zijn.
 • Er is een groot verschil tussen eng en bloederig! Wes Craven heeft dit op grote. Maar gewoon omdat bloederige is niet erg eng betekent niet dat je niet kan bloederig zijn - gewoon niet maken de film afhangen gore. Alfred Hitchcock was een van de meest succesvolle horrorfilm regisseurs en hij gore dat was in de buurt van buitensporig in zijn films nooit gebruikt. Sommige van zijn films zijn eng en niet bloederig.
 • Als u meer originaliteit vinden of beter handelen uit improviseren (handelen zonder script), go for it! Vele beroemde films ontbrak permanente lijnen en enscenering. Gewoon blijven het punt duidelijk en niet al te meeslepen.
 • Bij gebruik van een soundtrack, niet dezelfde soundtrack weer te gebruiken over en voorbij. Bovendien, geen gebruik maken van muziek te veel, of het publiek zal weten wanneer de enge / bloederige onderdelen staan ​​te gebeuren.
 • Lees online crimineel archieven, ben je in staat om beter te begrijpen over moordpartijen en dergelijke (levert een geloofwaardigheid voor uw films).
 • Definieer je karakters en geef ze goede karakterisering, zal het publiek gehecht te raken aan wat personages die ze het beste bevalt. Dit boeit het publiek meer.
 • Niet maken sequels die de serie maken lijken te zijn nooit eindigende. Vrijdag de 13e had vele vele sequels. Iedereen verwacht dat zij weten wat te gebeuren in de sequels. Saw films lijken te komen ieder jaar. Na het zien van Saw I en II, je weet wat er gaat gebeuren. Als je dat doet, zal de film niet eng zijn. Als u van plan om een ​​vervolg te maken, zorg ervoor dat het een voortzetting van het verhaal. Bijvoorbeeld geen films te maken zoals in de eerste film Jimmy overlijdt na te zijn gestoken door een mes. In de tweede film, Jimmy sterft na verdrinking. In de derde film, Jimmy sterft in explosie. Jimmy sterft nadat hij wordt onthoofd in de vierde film.
 • Zorg ervoor dat u niet laten de kijkers te comfortabel bij de film hoort te zijn eng. Insidious eng was tot het midden toen ze liet de demon die resulteerde in mij steeds te comfortabel mee.
 • Als je doet een enge film te zorgen dat je goede acteurs.... (niet je kleine zusje)
 • Als je wilt om het uiterst verontrustend te maken, probeer uw voorgenomen griezelige personages maken zo ver naar beneden in de 'enge vallei' mogelijk te maken. Bijvoorbeeld, als je wilt wat griezelige poppen in te zetten, zorg ervoor dat ze verontrustend levensecht met starende glazen ogen en eventueel wat krassen of onvolkomenheden, in plaats van een schattige plastic babypop.
 • Vermijd het gebruik van muziek die al in een film als John Carpenter's Halloween.
 • Krijg je script bewijs gelezen door eerlijke mensen, niet alleen je ouders als ze kunnen worden te aardig, heb wat vrienden die zullen zeggen welke onderdelen ze vond en welke onderdelen moeten herzien. Vergeet niet dat de dingen die je schrijft dat je niet wilt, anderen misschien willen.
 • U kunt de paranormale activiteit aanpak doen en maak een Shockumentary... (erkennen de camera's aanwezigheid zonder muziek op de achtergrond. Kijkers zullen in spanning)
 • Gebruik een goede kwaliteit video-editing software, niet zo goedkoop downloadbare troep. Hier zijn een aantal goede software-programma's: Adobe Premiere, Avid Media Composer, Apple Final Cut Express, en Sony Vegas.
 • Begin met het maken van kleine, korte filmpjes te oefenen. Ze zijn leuk, makkelijk, en zijn uitstekend geschikt voor het creëren van nieuwe ideeën.
 • Als je in een televisieproductie klasse mag je een heel klein deel te nemen uit een film als het hebben van een persoon die door oude videobanden (De Ring Samara in het gekkenhuis) Maar zorg ervoor dat het je eigen idee. Misschien een geheugen als een bruiloft of een verjaardag, misschien zelfs een oude misdaad tape waar ze interviewen de moordenaar. Maar zorg ervoor dat jij mag een enge film te filmen (Als je video gaat over een van de lokale zenders.)
 • Beste aanbevolen bij gebruik van hoge kwaliteit camera's (HD), dat is de beste!
 • Mythische wezens (vampieren, weerwolven, heksen) kan, soms, wel eng, maar niet op rekenen. Vele mythische monsters nu zijn voortdurend "bijgewerkt", maar zijn nog steeds het werk van de fantasie.

Waarschuwingen

 • Niet al te veel stereotypen in. (De zwarte man sterft eerst, blond sterft tweede (als gevolg van domheid) de hete brunette woont aan het einde te zien.)
 • Handelen niet uit een dood scène in openbare plaatsen, bent u waarschijnlijk hebben de politie opgeroepen u of boze mensen zullen schreeuwen.
 • Zorg ervoor dat je bloed ziet er echt uit!
 • Niet stelen.
 • Als u gebruik maakt van een video-creator / editor op uw computer, constant sla uw werk. Anders heb je de kans op het verliezen van al je harde werk net na het afmaken, en worden gedwongen om opnieuw te beginnen.
 • Het is prima om een ​​beetje grappig, maar overdrijf het niet. Als je gaat om humor te gebruiken, is het het beste om zwarte humor te gebruiken. The Evil Dead 2 deed dit, en de film bleek geweldig.
 • Weet de doorstroming van het autoverkeer (u zult de politie een beroep op u!) Niet verstoren
 • Zorg ervoor dat uw verlichting juist is!
 • Niet al te veel plotwendingen, dat is niet eng, het is gewoon verwarrend.
 • En juist omdat het een horrorfilm, betekent niet dat anderen leven gebracht in gevaar.
 • Heeft dezelfde plek niet gebruiken voor meer dan filmen over en! Heb wat afwisseling.
 • Doe niets dat nep zullen kijken of te hard is om te handelen uit niet doen. Het ziet er cheesy.

Dingen die je nodig hebt

 • Script of permanente perceel volgorde
 • Tekens die perfect passen bij uw acteurs
 • Organisatie
 • Camera (3CCD is een benchmark voor broadcast kwaliteit. DSLR's geven een film kijken op uw stuk, terwijl een camcorder het meer "homemade" look zal geven aan uw beeldmateriaal. Soms het laatste heeft de voorkeur.)
 • Statief
 • Microfoon - bij voorkeur een "rifle" mic
 • Verlichting
 • Opgeladen batterijen en lege tapes!
 • Nep bloed, kostuums, pruiken, maskers, en alles wat nodig is (voorraad op de kostuums, make-up, en bloed op de sectie van Halloween bij Wal-Mart!!!)
 • Een leeg huis of twee. Vrij van mensen die niet betrokken zijn bij het filmen is beter.
 • Goede video-editing software, specifiek voor NLE of Non-Linear Editing (zoals Windows Movie Maker, Adobe Premiere, Sony Vegas, AVID Media Composer)
 • Griezelige soundtrack / soundscore
 • bereid vrienden
 • Een heel eng of griezelig set, om het motief voor de film te koelen stellen.
 • En hebben een film premier te laten zien aan al je vrienden, het is veel plezier!
 • (Als je wilt om jezelf opgemerkt, probeer dan het plaatsen van een video op "www.youtube.com". Je reviews, commentaren, tarieven, en gemakkelijke fans te ontvangen. Enkel Sayin ')