Wkunl

Hoe je een gitaar god

Zin in jezelf een fretboard tovenaar? Stijgen tot de gelederen van de gitaar meester - dat is, een uitzonderlijk getalenteerde en charismatische gitarist, moet u uw contributie te betalen. Het gaat niet alleen over het leren hoe je gitaar spelen, het is over het eten, ademen, en gitaar. Lees verder om de leiding van de alom gerespecteerde, volg gitaar spelen legendes als Jimi Hendrix, Eric Clapton, Jimmy Page, Yngwie Malmsteen, Eddie Van Halen, Angus Young en Randy Rhoads - misschien heb je het in je, misschien heb je don ' t, maar er is maar een manier om erachter te komen.

Stappen

Hoe je een gitaar god. Omring jezelf met getalenteerde muzikanten.
Hoe je een gitaar god. Omring jezelf met getalenteerde muzikanten.
 1. 1
  Begin nu met spelen. De grootste van de grote begon steeds kennismaken met hun gitaren zodra ze hun handen konden krijgen op een, maar er zijn vele grote gitaristen die niet eens een gitaar aanraken totdat hun tienerjaren (Clapton en Lennon bijvoorbeeld) of zelfs ouder (Glenn Tipton, KK Downing, Tom Scholz) Maar zelfs als je een tiener, maar hebben een gitaar nooit eerder gehouden, het is nooit te laat om een ​​gitaar god, dus wees niet ontmoedigd. Het punt is om te beginnen met spelen zo vroeg als je kunt. Stoppen met het maken van excuses, stoppen met te zeggen dat je de perfecte gitaar nodig hebt, stop wachten om te worden "geïnspireerd", en stoppen met het verspillen nog een minuut om te leren hoe u uw innerlijke gitaar god te ontwikkelen. Er is geen reden om te wachten.
  • Er is een zeer goede kans dat je niet goed zal zijn op het eerste. Iedereen moet beginnen slecht zijn, zodat ze kunnen verbeteren van daar. Denk aan het op deze manier - baby's zijn vreselijk bij het ​​lopen, weinig worstelen met praten. Maar ze blijven doen, zonder het gevoel slecht over zichzelf. Uiteindelijk die baby's opgroeien tot je kick in het gezicht en beledigen je moeder.
  • Kan het zich niet veroorloven een leuke gitaar? Voor nu, koop een goedkope gitaar als je net begint. U hoeft alleen comfortabel met de nieuwe bewegingen met je vingers te krijgen. Het is slechts een tijdelijke maatregel (zie Waarschuwingen), maar het is beter dan niets!
 2. 2
  Oefen tot je bloeden - Oke, misschien bloeden zijn niet de slimste manier om te gaan (zie Tips), maar je krijgt het idee. Eddie Van Halen gebruikt om te wandelen rond zijn huis met de gitaar vastgebonden op en unplugged, het beoefenen onophoudelijk; hij op zou zitten bed urenlang met een gitaar, terwijl andere mensen gingen naar partijen. Ben je klaar en bereid om hetzelfde te doen? Krijg je prioriteiten stellen en leren om te multitasken. Het draait allemaal om toewijding en discipline.
 3. 3
  Omring jezelf met getalenteerde muzikanten. Ooit gehoord van de woorden, "grootheid rassen grootheid" of "je bent wie je rond te hangen"? Beide uitspraken zijn waar. Als u wilt een gitaar god te zijn, je moet spelen met de beste gitaristen u kunt vinden. Leert u meer in een maand spelen met een voldongen gitarist dan zul je in een jaar oefenen door jezelf. Als je niet weet geen uit de hand, gaan voldoen aan een aantal. Ga naar de lokale shows en jezelf voorstellen aan de gitaristen of verbind met lokale muzikanten online.
 4. 4
  Precies te zijn. Gewoon omdat je begint geeft u geen excuus te zijn slordig. Net als in Tai chi, als je de praktijk zeer langzaam met 100 procent concentratie, zult u vijf keer sneller en beter te worden, dus als je oefent, doe het langzaam en concentreren. Je zult versteld staan ​​van de resultaten.
  • Als u niet beschikt over een ervaren instructeur of apparatuur van hoge kwaliteit, kan dit moeilijk zijn, maar je moet een vurig voorstander van techniek. en vragen stellen. Persistent. Als je iemand kent die is een uitstekende gitarist weet, wees niet verlegen. Loop naar ze met de gitaar vastgebonden op, beleefd vragen een moment van hun tijd, en hen vragen of je vinger plaatsing voor een bepaald akkoord of techniek correct is. De meeste experts, als ze zien dat er een fout, zijn gedwongen om dit te corrigeren uit hun van de kunst.
  • Bestudeer je idolen. Luister naar riffs en solo's andere gitaristen 'en leer hen.
  • Sommige technieken die het leren waard:
  • Weegschalen je moet bekend zijn met:
   • Grote en kleine
   • In staat zijn om toonladders te spelen naar voren, evenals achteruit, het verplaatsen van de schaal op schaal in een bepaalde sleutel
   • Pentatonische grote en kleine (in alle posities, zodat u gemakkelijk kunt verplaatsen in uw solo's)
 5. 5
  Leer hoe je gitaar tab lezen. Guitar tab is vorm van bladmuziek de gitarist. Steeds een geweldige gitarist betekent het leren van de ins en outs van een aantal van de muziek van de beste gitaar ballads. U kunt zoeken op het web voor tabs. Als u wilt de beste te zijn, moet je om te leren van de beste. Een paar om mee te beginnen: Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Jeff Beck, Eric Clapton, Eddie Van Halen, Angus Young, Joe Perry, Keith Richards, Steve Vai, John Petrucci, Jonny Greenwood, Jimmy Page en John Mayer. Leer een paar van elk van hun grootste songs en vergeet niet om ze langzaam te spelen totdat je ze neer.
 6. 6
  Studeren klassieke muziek. Het lijkt misschien werelden afgezien van de muziek die je ziet jezelf spelen, maar bijna alle van de gitaar genieën die je omhoog kijkt klassieke techniek gestudeerd hebben op een punt of een ander. Malmsteen, bijvoorbeeld, werd sterk beïnvloed door de 19e-eeuwse virtuoos Niccolò Paganini. In het proces van aanpassing van Paganini concerto stukken op gitaar, bevorderde hij een wonderbaarlijke technische vlotheid die later zou maken kaken neerzetten. Bovendien, Eddie Van Halen begon zijn muzikale aspiraties met klassieke piano voordat hij de vrijheid van de gitaar ontdekt. Randy Rhoads was een fervent speler en luisteraar van klassieke muziek.
 7. 7
  Leer de ins en outs van het lezen van muziek. Tuurlijk, Stevie Ray Vaughan was geweldig en hij wist niet hoe om muziek te lezen, maar als je gewoon gaan zitten en te leren lezen en omzetten muziek, zul je veel beter af zijn. Niet alleen zal je weten wat goed klinkt, dan weet je hoe het in het schrijven en je zult diepere elementen van muziek te leren. Muziek is niet alleen de noten die u speelt, maar de pauze tussen de noten en de samenstelling van goede muziek.
 8. 8
  Begrijp snaar theorie. Leer zo veel akkoorden en omkeringen als je kunt. Vertrouwd te raken met hoe ze klinken en waarom je ze gebruikt. Zelfs als je niet speelt jazz, (waar je normaal gesproken veel van deze akkoorden zou horen), het kennen van de noten en geluiden van deze akkoorden kan je solo's interessanter te maken. Enkele van de grootste rock gitaarsolo's zijn eigenlijk heel jazz-invloed.
 9. 9
  Spelen met emotie. Zodra u vaardigheid hebt ontwikkeld, kun je de gitaar te gebruiken voor de vrijheid van meningsuiting. Je voelt het in je bloed, en maak andere mensen voelen het ook. Vergeet niet, de grootste muzikanten aller tijden, degenen die het diepst in acht worden genomen, zijn degenen die anderen emotioneel kon bewegen met hun muziek. Muziek is een vorm van communicatie, als je iets uit te drukken, doe je best om te produceren wat u hoort of voelt hebben. Geloof dat je een adembenemend gitarist te worden - het maakt een verschil als je weet dat je briljant.

Tips

 • Verzorg je gitaar. Check het regelmatig en reinig het. Krijg elke indien gebroken of niet goed werkt vast delen.
 • Het is nuttig om te beginnen met dunnere snaren en een lage actie om je vingers gebruikt om te vingeren wanneer zijn gemakkelijker, dan wanneer je beter kunt deze aspecten veranderen om meer resonantie te creëren.
 • De software "GuitarPro" is zeer nuttig voor het beheersen van songs - mits de tabbladen die u gebruikt correct zijn. De software kan elke song af te spelen op elke snelheid, heeft een ingebouwde metronoom, kunt u specifieke instrumenten te dempen en laat u zelfs het tabblad bewerken. Als u niet wilt GuitarPro software aan te schaffen, kunt u de gratis / open-source programma "TuxGuitar" krijgen in plaats daarvan, voor Windows, Mac en Linux.
 • Een andere goede tip is om te leren om het ritme te volgen. Veel mensen die beginnen problemen hebben met een verblijf op tijd. Je kunt leren om ritmes te volgen door alleen het maken van geluiden met uw hand, bijvoorbeeld, door te tikken op een boek.
 • Een goed idee is om gitaarles te krijgen, als die er zijn in uw regio beschikbaar. Het is beter om de werkelijke technieken te leren van een echte leraar, in plaats van te klooien met de gitaar of om online te leren (de informatie niet altijd 100% accuraat)
 • Spelen met een metronoom - het is veel gemakkelijker om te spelen met andere mensen als je gewend bent aan het spelen in de tijd (op Windows, Media Player 10 kan dit doen). Leer iets in een traag tempo en dan langzaam de tempo-instelling.
 • Krijgen sommige goedkope software (zoals de Free Software programma "Audacity") te vertragen MP3-bestanden zonder de toonhoogte te veranderen. U kunt dan vertragen liedjes (of delen van nummers) op uw computer zo langzaam als je moet. Dit is essentieel om meer complexe ideeën te begrijpen, en is ideaal voor solfège.
 • Niet beginnen met harde dingen. Begin met eenvoudige tabs en akkoorden. Als je begint met harde dingen, heb je meer kans om gefrustreerd te raken en laat gitaar spelen snel na het starten.
 • Een ander goed idee is om 50-50 fingerstyle oefenen en pick spelen omdat, zoals elke ervaren gitarist zal je vertellen, iedereen moet zijn eigen techniek te vinden, dus verkennen beide stijlen van plukken tot je ofwel meer comfortabel met een of even comfortabel met beide.
 • Verzorg je handen. Voor en na het spelen doen warming-up en cooling-down sessies met uw vingers. Doe regelmatig de hand oefeningen met beide handen, omdat dit helpt bij alle situaties met de gitaar. Houd uw nagels zo kort mogelijk, omdat dit helpt greep de snaren gemakkelijker.
 • Investeer in een goede tuner. Het mag alleen loop je 20 dollar. En gebruik het! Uw oor zal het leren, zelfs als je niet beseft dus verblijf in tune.
 • Je kan wel of niet vinden het nuttig om de nagels te houden op uw dominante hand een beetje lang, want ze produceren een andere toon bij fingerpicking.
 • Leer hoe je gitaar snaren te veranderen. Het kan een stuk efficiënter (en goedkoper) als u uw eigen snaren te veranderen.

Waarschuwingen

 • Spelen op een goedkope gitaar heeft zijn eigen set van problemen die je hebt om op te letten. Een slecht genoeg gitaar kan slechte gewoonten, zoals te maken:
 • -Verpest je toonhoogteperceptie met een slecht gesneden moer of kromgetrokken hals die nooit zal spelen in tune.
 • Ook lage-kwaliteit gitaren maken veel mensen stoppen omdat wat ze spelen klinkt slecht en ze ervan uitgaan dat het hun schuld als het niet. Een dode fret is een dode fret. U kunt een bankschroef op het zetten en het zal er niet toe. Dus overweeg deze problemen als je het denken over hoeveel geld je moet investeren in een gitaar. Vergeet niet, Led Zeppelin's Jimmy Page heeft ooit gezegd dat een beginnende gitarist een mooie gitaar moet kopen omdat betere apparatuur bevordert een betere techniek. Maar dit alleen doen als je weet dat je kunt blijven inzetten voor het spelen van gitaar.
 • -Vermijden van een aantal akkoorden en noten, omdat ze slecht klinken op slecht gekleed frets
 • -Drukken zo hard je alle noten scherp; vermijden van het gebruik van de juiste vingerzetting (om "sterker" vingers gunst)
 • Een groot probleem met veel goedkope gitaren is dat de actie, of hoe ver de snaren van de toets, is te hoog. Dit maakt het moeilijk om notities fret en je kan uiteindelijk te hard drukken. Toch is dit probleem eenvoudig op te lossen. Neem gewoon je gitaar een gitaar winkel en ze zullen de actie verlagen, vaak gratis. Als zij in rekening brengen, vragen of ze doen het werk in-house of stuur het uit, in het laatste geval, erachter te komen wie de echte gitaarbouwer is en een relatie met minstens een expert gitaar technicus.
 • Als u een veeleisende praktijk regime en hebben een pauze, werk zelf terug in het geleidelijk of je kan jezelf verwonden.

Dingen die je nodig hebt

 • Een gitaar - Test de gitaren in de winkel om te zien waar een geluid dat u wilt produceert. Niet alle gitaren hetzelfde klinken, en dat betekent niet dat ze uit de toon. (Vergeet niet alle gitaren zijn verschillend.)
 • Een tuner (een krijgen met elektrische gitaar ingangen, dus als je uiteindelijk loving it hoeft u niet naar een andere aankoop te doen)
 • Verschillende picks
 • Een metronoom
 • Gitaarkoffer (veel gitaren zal komen met een)
 • Bevestigen (optioneel-het is makkelijker om te zitten wanneer je begint)
 • Stereo
 • CD (of LP) van je favoriete bands en / of iPod of MP3-speler met zoveel nummers van je favoriete bands als je kunt het bezit komen van
 • Capo (geweldig voor het veranderen van toonhoogte)
 • Bij aankoop van een elektrische gitaar die je nodig hebt:
  • Een versterker
  • Instrument kabel
 • Optioneel Items:
  • Een meerdere effecten rack OR zoveel mogelijk van de volgende opties als u wenst te krijgen...
  • Opmerking over de effecten: Ze zijn er om sfeer toe te voegen en maak uw muziek klinkt een beetje mooier of scherper, doen ze NIET de muziek te maken. Is het aanbevolen dat je niet experimenteren met deze teveel tot je muziek kan maken en krijgen goede toon zonder hen. Bijvoorbeeld, moet je niet afhankelijk zijn van het gebruik vervorming geworden, omdat het een dekmantel voor slordige techniek kan zijn.
  • Wah pedaal
  • Distortion pedaal (afhankelijk van uw stijl en uw versterker)
  • Koor
  • Flanger
  • Digitale Delay en / of Echo
  • Talkbox
  • Een gitaar stand of open ruimte om je gitaar weer te geven, zul je veel meer gemotiveerd om te spelen en te oefenen als je gitaar is beschikbaar en zichtbaar.
 • Een tutorial CD (Als je er een hebt, en dit zal sterk verbeteren van uw gitaarwerk)