Wkunl

Hoe je vinger pijn te verlichten bij het leren om gitaar te spelen

Vraag zowat iedereen die heeft geleerd om gitaar te spelen, en ze zullen u vertellen dat het leren om te spelen was een van de beste die ze ooit gemaakt. Zo belonen zoals de ervaring is, is het niet verwonderlijk dat veel mensen die proberen te leren geven vrij snel. Het is moeilijk genoeg om te leren aan een muziekinstrument te spelen, maar leren gitaar spelen echt pijn doet. Als je worstelt met pijnlijke vingertoppen, maak je geen zorgen, het is natuurlijk. En geef niet op - de pijn weg zal binnenkort gaan. In de tussentijd, probeer dan deze tips om die pijnlijke vingers te verlichten.

Stappen

Hoe je vinger pijn te verlichten bij het leren om gitaar te spelen. Verkrijg de juiste snaren.
Hoe je vinger pijn te verlichten bij het leren om gitaar te spelen. Verkrijg de juiste snaren.
 1. 1
  Verhoog speelbaarheid van je gitaar. Actie op een gitaar geeft de ruimte tussen de toets en de. De snaren op een gitaar met een hoge actie zijn hoger van de toets dan zijn de snaren op een gitaar met een lage actie. U wilt lage actie, omdat hoe hoger de actie wordt het meer kracht nodig om druk de snaren. Gelukkig, zowat actie elke gitaar kan worden aangepast. Breng het in uw lokale muziek winkel en vraag hen om de actie te controleren. Typisch u de actie op ongeveer 1/16 wil "bij de 1e fret en 3/16" op de 12e fret. Als uw actie te hoog is, zult u absoluut versteld staan ​​hoeveel makkelijker het is om te spelen als je eenmaal het aangepast.
 2. 2
  Verkrijg de juiste snaren. Bepaalde strings zijn er in verschillende maten en diameters. Light snaren zijn makkelijker te spelen dan middelgrote of heavy gauge snaren, en ze zullen minder vinger pijn veroorzaken.
 3. 3
  Gaandeweg bouw je eelt. Na een paar weken van de reguliere speeltijd, krijg je eelt te ontwikkelen op je vingertoppen, en dat de pijn zou moeten eindigen. In feite, zo lang als je regelmatig blijven spelen, zult u het onderhoud van uw eelt en nooit meer zorgen te maken over zere vingers. De sleutel tot het gebouw eelt is om regelmatig te spelen, maar niet te veel te spelen. Als u probeert om te spelen voor enkele uren op uw eerste paar dagen, kunt u een blaar of twee in plaats van een eelt krijgen. Benzoëtinctuur (benzoë hars in alcohol) is goed voor het voorkomen van blaren en het beschermt ook de huid. Blaren of kan maken het bijna onmogelijk om te spelen, en ze zijn traag om te genezen, dus niet overdrijven.
 4. 4
  Druk op de snaren naar beneden slechts zoveel als je moet. Beginners hebben de neiging om te hard naar beneden druk op de snaren. Ontspan je vingers, en druk naar beneden net hard genoeg om ervoor te zorgen dat de snaar stevig contact maakt met de fret. Om te zien of je te hard drukken, fret of een string als je normaal zou doen, en laat vervolgens de druk een beetje. Als het klinkt nog steeds prima (of beter), probeer je gewoonte van te hard drukken breken.
 5. 5
  Verdoven van de pijn. Bepaalde producten kunnen doffe de pijn om je te helpen er doorheen te komen. Een van de meest populaire is appelazijn, dat is ook een populaire huis remedie voor pijnlijke zonnebrand en keelpijn. Gewoon genieten van je vingertoppen in de azijn voor ongeveer 30 seconden voor en na het spelen. Lichtjes icing handbereik voor en na het spelen kan ook helpen verlichten pijn. Plaatselijke verdoving producten die benzocaine - kiespijn crèmes, bijvoorbeeld - kunnen ook worden toegepast voor en na het spelen. Volg de aanwijzingen van de fabrikant voor deze producten, en stoppen met het gebruik als ze lijken op een allergische reactie veroorzaken.
 6. 6
  Volharden. Iedereen die leert om de gitaar te spelen heeft te maken met pijnlijke vingers bij het begin. Het is de moeite waard. Gewoon blijven spelen regelmatig, volg deze tips en je zult voorbij dit stadium in geen tijd bij allen. Leren om de pijn te houden en associëren het met alles wat je liefde over muziek en de gitaar.
 7. 7
  Afgewerkt.

Tips

 • Ontstemming een halve stap los wat spanning op de snaren en maakt het makkelijker voor je vingers.
 • Oefen met een capo op de 1e fret, dat de actie verlaagt en maakt het makkelijker op je vingers.
 • Wees voorzichtig dat u uw vingers verwonden. Zelfs een kleine snede in bepaalde locaties kan het moeilijk of onmogelijk is om te spelen.
 • Wassen van je handen vlak voor het spelen kan de huid te verzachten op je vingertoppen en maak spelen pijnlijker, zelfs als je al eelt hebt. Dat gezegd hebbende, is het een goed idee om uw handen te wassen voor het spelen omdat vette of vuile handen kan de afwerking van je gitaar, de toets, en je snaren schaden. Los dit raadsel door niet direct met afspelen na het wassen van je handen of, vooral, na het nemen van een bad of. Vlak voordat je speelt, gelden spiritus (alcohol), want dit zal niet alleen uw huid verharden, maar ook olie te verwijderen van uw vingers.
 • Goedkope akoestische gitaren zijn hard op beginnersniveau vingers omdat de actie niet laag kan worden ingesteld zonder zoemende (te wijten aan het feit dat de hals en frets op lage-kwaliteit gitaren zijn niet vlak). Zoals hierboven gesuggereerd, kunnen beginners beter af met een goedkope elektrische gitaar zijn, na een paar maanden, als de rente is er nog steeds, overweeg dan de aanschaf van een fatsoenlijke akoestische gitaar.
 • Uw vingers zullen de meest pijnlijke tijdens de eerste minuten van het spelen elke dag. Zoals je blijven spelen, zal de pijn snel verminderen of verdwijnen. De volgende keer dat je speelt, zal hetzelfde gebeuren, maar als je eenmaal bouwen goede eelt zult u niet te maken hebben met de pijn helemaal.
 • Het is veel gemakkelijker op te bouwen eelt met kortere nagels. Lange nagels maken het moeilijk om een ​​goed geluid te maken ook.
 • Sommige beginners zullen proberen om wax, stick-on quilters 'vingerhoeden, of soortgelijke producten op hun vingers om pijn te vermijden. Het probleem met deze methode is dat je echt niet wilt dat de pijn te vermijden. Als je dat doet, zul je nooit bouwen het eelt. Er is een product met de naam Leather Eelt Finger Tips die helpt met de pijn zonder al te veel invloed op het spelen van het vermogen. Dit is een betere optie dan superlijm, enz.
 • Sommige mensen vinden dat het weken de vingertoppen in alcohol (of Gemethyleerd-geesten ) voor een paar minuten een paar keer per dag helpt sneller te bouwen het eelt.
 • Nylon-snarige gitaren en elektrische gitaren zijn veel gemakkelijker op het piekeren vingers dan staal-snarige akoestische gitaren, die kan zeer nuttig zijn voor het verlichten van beginners in het leren van de basics. Bij het kiezen van een eerste gitaar je zou willen om dit in gedachten te houden. Als je besluit om te beginnen met spelen staal-snarige akoestische later, hoewel, je zult waarschijnlijk gaan door een aantal vingers pijn weer, hoewel lang niet zo veel als wanneer je nog nooit had gespeeld. In het algemeen is het geen goed idee om nylon snaren zetten op een staal-snarige gitaar, en het kan gevaarlijk zijn voor stalen snaren zetten op een nylon-snarige gitaar zijn.
 • Dompelen je vingers in alcohol na het spelen kan versnellen eelt opbouwen. Gewoon niet doen voordat je speelt.

Waarschuwingen

 • Sommige mensen adviseren dompelen je vingertoppen in terpentijn of superlijm te harden van de huid. Doe het niet! Dit zijn gevaarlijke chemische stoffen, en je moet niet met opzet jezelf bloot aan hen.
 • Zorg ervoor dat je speelt met de juiste vorm. Zere vingers kan ertoe leiden dat u om te proberen om bepaalde gebieden van je vingertoppen te vermijden, en dit kan gooien uit je spel vorm. Het is moeilijk om slechte gewoonten van onjuiste pols hoek en plaatsing van de hand te breken, en deze gewoonten kan uiteindelijk leiden tot het carpaal tunnel syndroom.