Wkunl

Hoe te kiezen tussen een ps3 of xbox 360

Veel mensen weten niet wat de volgende generatie systeem te kopen. Dit artikel helpt u kiezen voor een van de twee.

Stappen

Hoe te kiezen tussen een ps3 of xbox 360. Bedenk welke waarde elke console heeft om u en als de prijs kan worden gerechtvaardigd door het aan jou.
Hoe te kiezen tussen een ps3 of xbox 360. Bedenk welke waarde elke console heeft om u en als de prijs kan worden gerechtvaardigd door het aan jou.
 1. 1
  Bedenk welke waarde elke console heeft om u en als de prijs kan worden gerechtvaardigd door het aan jou.
 2. 2
  Overwegen die de meeste van je vrienden hebben voor het geval u wilt online spelen met hen.
 3. 3
  Denk aan de systemen exclusieve of extra functies. Bijvoorbeeld de PS3 heeft Blu-Ray-mogelijkheden, een gebruiker kan worden opgewaardeerd harde schijf, en Cross Platform compatibiliteit met PlayStation Vita, terwijl de Xbox heeft SmartGlass, Backwards compatibiliteit met de meest originele Xbox titels, meer havens en AV-uitgangen, en de officiële ondersteuning voor vervoerbare game saves.
 4. 4
  Bedenk welke beter zou zijn voor u: Xbox Live of PSN, Xbox Live is een Premium Service waar de meeste functies zijn niet toegankelijk wanneer niet actief, terwijl PSN biedt een PS + dienst met zijn eigen voordelen voor 10€ minder.
 5. 5
  Bedenk welke motion control platform beter geschikt voor u of uw familie zou zijn
 6. 6
  Denk aan de track record van de fabrikant en eventuele eerdere ervaringen met hen of hun consoles, ook niet vergeten om betrouwbaarheidsproblemen overwegen met ofwel console
 7. 7
  Overweeg die meer van wat je wilt heeft, of het nu functies, spelletjes, exclusieve content, etc.

Tips

 • Alles wat je koopt kan breken dus zorg goed voor je spullen.
 • Als u van plan op het upgraden van de opslagcapaciteit van je PS3 of Xbox 360 uiteindelijk, overwegen de aanschaf van de kleinste opslag optie beschikbaar, zodat u kunt voorjaar voor de grotere harde schijf sneller, bijvoorbeeld voor een terabyte aan opslag voor een PS3 zou kosten 75€ en een 320GB harde schijf voor een 360 zou kosten 100€. Het kopen van de goedkoopste versies van deze consoles zou je bespaart 25€ -40€.
 • Zorg ervoor dat het past bij uw budget.For bijvoorbeeld de 4GB Standalone Xbox 360 kost 150€ of als je een Kinect bundel met Twee jaar van Xbox Live (indien van toepassing) kunt u een Xbox krijgen voor 165€. De goedkoopste PS3-model is een 160 GB model voor 190€.
 • Het is goed om andere mensen voor hun mening te vragen, maar vergeet niet om uw eigen beschouwen als goed. Je vrienden kunnen verschillende meningen dus probeer niet en dwalen te ver van je eigen.
 • Vergeet niet te kijken naar een aantal reviews
 • Kopen niets, tenzij je weet wat je koopt.
 • Veel plezier!
 • Overweeg een Wii als je een hekel aan een van de twee, het heeft vele interessante en innovatieve functies. Echter, de graphics zijn niet vergelijkbaar met de 360 ​​en PS3, die ondersteunt tot 1080p. (De Wii ondersteunt alleen tot 480p)
 • Als u van plan bent over het kopen van de motion controls voor zowel console, bedenk dan dat het goedkoper zou zijn om een ​​bundel met de regelaars opgenomen te kopen, echter rekening mee dat de PS3 Move Bundel komt niet met een navigatie-controller.
 • Xbox 360 heeft een volledige online community, die kunnen worden benaderd voor gratis, maar je moet een 45€ per jaar service fee betalen voor online gaming en de toegang tot bepaalde online content. Alle online service van de PlayStation 3's is gratis en een jaarlijkse service fee niet nodig, tenzij u de nieuwe PS + dienst, die geeft je gratis games voor de duur van het abonnement, gereduceerde prijzen op bepaalde inhoud, en vroege toegang tot inhoud te selecteren en bèta's. Al met al PS + kost nog steeds 10€ dollars minder dan Xbox Live, maar Xbox Live heeft een meer actieve gebruikersgroep dan PSN.
 • Vergeet niet dat de graphics en mogelijkheden zijn niet je eerste prioriteit, maar de games zelf zijn, en je moet letten op wat games zijn exclusief voor elk platform.
 • Als het kopen van een console voor een kind, er rekening mee dat in tegenstelling tot de Wii, noch PSN of Xbox Live hebben ouderlijk toezicht als het gaat om wie ze zullen interageren met, als ze niet interesse in de Wii hebben dan moet u een aantal grond leggen regels voor online te spelen en wat te doen als ze worden online lastiggevallen.
 • Houd in gedachten dat hoewel beide hebben standaard draadloze controllers, de 360 ​​controller heeft vervangbare batterijen (oplaadbaar of anderszins) of een officiële oplaadbare batterij ten opzichte van de PS3-controller met een interne accu die kan worden opgeladen via USB, maar ook moeilijker te verwijderen en vervangen. Ook de Xbox 360 biedt een bekabeld alternatief, terwijl de PS3 niet. Denk aan de voordelen en nadelen van elk.
 • Als u van plan het kopen van een 320GB PS3, moet u krijgen een bundel met een video game opgenomen, aangezien de prijs blijft hetzelfde op 225€ en als je niet van het spel kun je altijd verkopen voor geld.

Waarschuwingen

 • PS3 heeft een failure rate van ongeveer 12% voor de oudere modellen, en de nieuwe "Slim"-modellen hebben een failure rate van ongeveer 10%, dat is ongeveer gemiddeld voor consumentenelektronica.
 • De oudere 360 ​​modellen hebben meer uiteenlopende uitvalpercentages, vooral afhankelijk van de chipset erin, de Xbox 360 uitvalpercentage voor oude modellen hebben een uitvalpercentage tussen 15-50%, afhankelijk van chipset, terwijl de nieuwe "Slim" Xbox 360 heeft een uitvalpercentage tussen 10-20%
 • De Xbox 360 heeft geen toegang tot de meeste online features hebben, zonder een abonnement op Xbox Live, zelfs als u al een abonnement op de 3de deel dienst hebben.
 • De PS3 heeft geen achteruit compatibiliteit met PS2-games.
 • Online-inhoud wordt niet beoordeeld en kan niet worden gecontroleerd, is dus discretie geadviseerd als verhuur van een kind te spelen online
 • De Xbox 360 vereist proprietary harde schijven die hoge prijzen hebben, zijn er manieren om harde schijven te krijgen met grotere opslagcapaciteit voor goedkoper, maar ze hebben niet de originele Xbox emulator noch zijn zij officieel ondersteund.
 • De Wii heeft het laagste percentage mislukkingen te wijten aan de zwakkere hardware erin, zijnde tussen 3-7%