Wkunl

Hoe maak je een LAN party host

Als je speelt computerspelletjes, op een gegeven moment heb je waarschijnlijk gestereotypeerd als de antisociale geweest. Goed nu kunt u wel een sociaal! Leer om een gastheer LAN party, en ervaar de geneugten van fraggen je in je garage.

Stappen

Hoe maak je een LAN party host. Verwerven van alle benodigde netwerkapparatuur.
Hoe maak je een LAN party host. Verwerven van alle benodigde netwerkapparatuur.
 1. 1
  Bepaal hoe groot uw lan party zal zijn. Je kunt waarschijnlijk host een kleinere LAN-party (6-16 personen) met apparatuur die je al hebt. Voor grotere LAN's (16 of meer mensen) kan het nodig zijn om te kopen / huren van meer apparatuur. De andere beperkende factor is de locatie. Een goede manier om te meten hoeveel ruimte je nodig hebt is om plannen voor 2 personen per 6-foot tafel.
 2. 2
  Zoek een locatie. De garage is ideaal voor kleinere LAN-party. U kunt meestal passen ongeveer 20 gamers in de gemiddelde grootte 2 - auto garage. Als u meer ruimte nodig heeft, op zoek gaan naar grote vergaderzalen. Probeer rond te vragen op lokaal,, Elanden lodges, en andere openbare ruimten. Het vinden van vrije ruimte is het beste, maar als er geen eigenaren zijn bereid, dan is een vergaderruimte kan uw beste optie. Het kan een hoop kosten, maar ze kunnen u voorzien van betrouwbare stroom, airconditioning, en zelfs tafels en stoelen zullen zijn.
 3. 3
  Verwerven van alle benodigde netwerkapparatuur. U moet minimaal een (ex: Linksys BEFSR41 -of D-Link EBR-2310 ). De meeste alleen maar 4 netwerkpoorten, dus als je van plan bent om meer dan 3 personen hebben meer dan, dan moet mogelijk ook een schakelaar (ex: of). Je moet 1 netwerkpoort per persoon. 10/100BaseT uitrusting is meer dan voldoende voor gaming, hoewel gigabit snelheden zijn leuk voor een snelle bestandsoverdracht. Echter, als je geld wilt besparen (en wie niet?), Kunt u vinden goedkope 48-poorts 10/100 schakelaars op eBay. De schakelaar wordt aangesloten op de, en alle gamers aansluiten op de schakelaar. Sommige netwerk richtlijnen, afhankelijk van de grootte van uw LAN party volgt:
  • Tot 10 - Je hebt een netwerkkaart nodig voor elke pc, een klein 100BASE-TX switch, en minstens 2 100BASE-TX netwerk kabels, kunt u in staat om een ​​netwerk starter kit aan te schaffen.
  • 11-40 pc's - Get 100BASE-TX switches met voldoende poorten voor al uw gasten (of meerdere switches met linkup poorten) en genoeg kabels om de computers op de schakelaars. Om tijd te besparen en hoofdpijn, vragen de gasten om hun netwerkkaarten geïnstalleerd en geconfigureerd en TCP / IP-protocol is geïnstalleerd voordat ze worden weergegeven. Zij moeten ook hun eigen schakelaars en kabels, maar je moet alleen in het geval wat extra te hebben.
  • 41-200 pc's - In aanvulling op de eerder genoemde apparatuur, zult u schakelaars (bij voorkeur 10/100, ten minste een poort voor elke 40 personen) en dedicated servers nodig hebben om een ​​achterstand te voorkomen. Overwegen om al uw servers op 100 Base-TX, of een gigabit netwerk.
 4. 4
  Verwerven van de nodige power equipment. Als u overbelasting van uw schakelingen, de stroomonderbreker zal uitschakelen en de druk zal zijn op de voor u om het te bevestigen op de plek. De beste oplossing is om te worden voorbereid.
  • Als hosting in uw garage of, zult u verlengsnoeren moet lopen uit stopcontacten rond het huis. Dit komt omdat je alleen de stekker er zoveel in een circuit. Om te bepalen welke sockets zijn op welke circuits, zal je nodig hebt om uit te gaan naar de stoppenkast circuit. Als je geluk hebt, dan is de circuits zijn gelabeld. Zo niet, dan zal je een 2e persoon in de woning die u kan vertellen welke kamer de lichten uitgaan wanneer je elk circuit flip-off nodig.
  • Als u in een hotel locatie of met behulp van een generator (zie Tips), zult u worden voorzien van verdeelkasten, die meerdere 20 amp circuits hebben. Een goede richtlijn is 4 gamers op een 15 amp circuit en 6 gamers op een 20 amp circuit. Run verlengsnoeren aan elke tafel om gelijkmatig te verdelen de macht, en zorg ervoor dat de gamers weten welke stekker ze moeten aansluiten op.
  • Het is een goed idee om elke circuit controleren en de kaart te zetten op een stuk papier, met de hand op een kopie aan iedereen, en benoem elke uitlaat. Wees voorzichtig met een koelkast en airconditioning zijn op hetzelfde circuit als pc's. Toen hun compressors inschakelt, ze trekken veel macht.
 5. 5
  Verwerven zitplaatsen. Voor een klein netwerk, kan uw eettafel en worden alles wat je nodig hebt. Voor een garage LAN, moet u wellicht gedeeltelijk huren opklapbare tafels en stoelen. Uw lokale partij videotheek in staat zal zijn om u te helpen voor minder dan 75€. 6 foot tafels zijn de perfecte grootte voor 2 gamers. 8 foot tafels kunnen passen 3 gamers met een beetje krap. Zoals reeds vermeld, zal het hotel vergaderzalen hebben tafels en stoelen al beschikbaar voor u.
 6. 6
  Bepaal welke wedstrijden worden gespeeld. Kies een verscheidenheid van stijlen spel (FPS, RTS, Racing). Houd in gedachten dat het kiezen van alleen de nieuwste games zullen gamers vervreemden met oudere PC's. Als u van plan bent een toernooi, beslist het spel, het formaat, de regels, en kaarten. Misschien wilt u software zoals draaien Lanhub of Autonome LAN-party, die je helpt het toernooi ladders.
 7. 7
  Opgezet dedicated gameservers. De meeste games van vandaag zullen profiteren van het hebben van een dedicated server, zelfs die op een bescheiden PC. Zoeken op het internet voor configuratiebestanden, en krijg alles geïnstalleerd en getest. Leren server commando's. Je wilt niet te worden het opzetten van dit de dag van de LAN.
 8. 8
  Plan activiteiten naast het gamen. Niemand kan op een computer voor 24 uur rechtop zitten (... in ieder geval zouden ze niet). Probeer klassieke LAN-party games, zoals trefbal, harde schijf sjoelbak, en de voeding chuckin '.
 9. 9
  Maak de lunch en het diner plannen. Het kan zo simpel zijn als het bestellen van pizza's of een groep uittocht naar een lokaal restaurant. Je zou ook van plan een barbecue of huur cateringdiensten.
 10. 10
  Kies een datum en andere details. De datum kan worden bepaald door bij de locatie beschikbaar is. Voor kleine LAN's, probeer het minstens 3 weken op voorhand (2 maanden voor grotere LAN's) te maken, zodat mensen kunnen houden hun schema geopend.
 11. 11
  Get gesponsord. Het is verrassend makkelijk te doen. Bedrijven als Intel, AMD, nVidia, Antec, en Alienware ] sturen u kleine dingen zoals stickers, en. Als uw LAN is van een goed formaat, zou je in staat zijn om sommige hardware krijgen om weg te geven. Maken het de moeite waard is. Prijzen kunnen uw LAN party aantrekkelijker te maken, maar ze mag nooit de focus zijn. Je bent er voor de gaming!
 12. 12
  Bevorderen. Dit is de belangrijkste stap! Posten in forums, lijst van het op Lanparty.com, Lanparty kaart, nieuws Blue's, en post vliegers in het gebied. Heb je vrienden vertellen hun vrienden. Maak duidelijk hoe laat het plaatsvindt, welke games worden gespeeld, en wat de persoon zou met zich meebrengen.
 13. 13
  Een paar dagen voor de lan, download de nieuwste patches, mods, en kaarten voor de wedstrijden je van plan bent om te spelen. Organiseren ze op een gedeelde map op uw of een dedicated file server. Op deze manier kunnen gamers hun games updaten zonder smoren uw internetverbinding. U kunt zelfs willen deze bestanden branden op cd's, om uit te delen aan de LAN aanwezigen.
 14. 14
  Opzetten van de kamer de avond voor de LAN.
  • Opgezet stoelen, tafels en vuilnisbakken.
  • Bereid een sign-in sheet, en IP-adressen hebben toegewezen naast elke naam. (Toegewezen IP's zijn niet nodig als u werkt met een DHCP-server)
  • Uitprinten lesbrieven verwelkomen de gasten en beschrijven van een aantal regels en richtlijnen.
  • Opzetten en sluit uw netwerken en servers, en test weg.

Tips

 • Niet alleen doen. Vinden mensen te helpen en te delegeren.
 • Zodra het feest begint, elke gast als ze aankomen en uitdelen gedrukte instructies, zodat ze weten wat ze moeten doen en waar.
 • Wees voorbereid op stroomuitval, krappe ruimtes en onwillige gasten - weten hoe je ze zal behandelen op voorhand.
 • Veel grotere steden hebben LAN-centra die speciale tarieven zal geven aan grote groepen, zodat u een LAN-party hebben zonder dat een van het gedoe. Bel het centrum in de buurt van je op voorhand om ervoor te zorgen dat ze de spellen die je wilt spelen.
 • Hoewel je moet niet nodig om het netwerk patch kabels en stekkerdozen bieden voor elke gamer, wat men vergeet hen altijd. Hebben altijd onderdelen bij de hand.
 • Misschien wilt u overwegen gebruik Gigabit Ethernet als de meeste gaming computers zullen waarschijnlijk dit type Ethernet op het moederbord van de computer. Ook om deze te gebruiken, moet u Gigabit-gecertificeerde switches gebruiken, en categorie-6 of categorie-5e (ondersteunt 1000Mbps) patchkabels.
 • Een PA-systeem komt altijd van pas om winnaars en evenementen aan te kondigen.
 • Niet drinken of roken; LAN events zijn stinkende genoeg zonder deze factoren.
 • Als u van plan bent om uw LAN party maak een terugkerend evenement, overwegen de aanschaf van tafels en stoelen in plaats van huren.
 • Houd het voedsel en in constante toevoer, het legen van de vuilnis blikjes, en foto's te nemen.
 • Vergeet niet om snacks te brengen. Mensen kunnen niet worden afgespeeld op een lege maag!
 • Indien minderjarigen zal aanwezig zijn op het evenement, zorg ervoor dat ze toestemming van de ouders.
 • LAN-party kosten kunnen snel oplopen. Overweeg het opladen van een inschrijfgeld of vragen om donaties. Je zult meer kans om toekomstige evenementen te organiseren als je geen geld elke keer verliezen.
 • Hubs zijn niet meer de snelste manier om een ​​netwerk te creëren, een all-switch netwerk werkt het beste. Hubs, algemeen gesproken, problemen veroorzaken. (Niettemin, het woord "hub" wordt nog vaak verward voor "switch", ook al zijn ze verschillend technologie.)

Waarschuwingen

 • Houd de kabels netjes en uit de weg. Anders wordt iemand gebonden aan reis op hen. Overwegen tapen kabels naar beneden. Stelletje groepen van hen lopen in hetzelfde gebied bij elkaar echt strak, en zet alle speling aan beide uiteinden. Dan start stroken sterke tape (gaffers / kanaal) loodrecht. Als je in de war over dit, spreken met een bevriende muzikant - is het gebruikelijk om tape draden voor geluidsapparatuur neer, maar de computer stroombronnen zijn net zo dreigen te worden uitgetrokken, en zelden doen mensen denken dat ze tape neer.
 • Laat geen mensen stekker in elkaars stekkerdozen, of "daisy chain." Het is een ramp staat te gebeuren.
 • Helaas, diefstal is een realiteit op LAN-party's.
  • Hebben slechts een ingang en uitgang, en hebben daar iemand kijken die komt en gaat en met welke.
  • Label alles wat los en vast zit, vooral omdat de kosten-aan-gewicht verhouding omhoog gaat. (Je duim-drive heeft een label, de tafels waarschijnlijk niet.)
 • Valsspelen is een zorg ook, dus zorg ervoor dat een anti-cheat programma draaien op de hosting server.
 • De gastheren (u!) zijn verantwoordelijk voor eventuele problemen die zich voordoen, en zij zullen ontstaan. Je mag niet veel tijd om te gamen, maar dat is je lot als gastheer.
 • Bij het omgaan met stroomonderbrekers, generatoren, of verdeelkasten, heb je te maken met een hoog voltage. Hoge spanning die je kan doden! Als u niet vertrouwd bent met elektriciteit, huur een elektricien.
 • Voor grotere evenementen, is aansprakelijkheidsverzekering vereist. Zelfs als je gamers ondertekenen een verklaring van afstand, kan je niet maken ze hun rechten te ondertekenen weg. Een paar honderd dollar van de aansprakelijkheidsverzekering is beter dan een miljoen dollar rechtszaak.
 • Onbetrouwbare macht is de # 1 LAN-party killer. Mensen zullen boos zijn als hun computer onberouwvol afgesloten. Zorg ervoor dat ze zijn aangesloten op hun aangewezen sockets.

Dingen die je nodig hebt

 • Router
 • DHCP-server
 • Netwerk switch
 • Cat5e of Cat6 patchkabels
 • Stekkerdozen en verlengsnoeren
 • Tafels en stoelen
 • Gamers
 • Gaming computers
 • Games
 • Game server (s)
 • Veel cafeïne