Wkunl

Hoe je beter op tetris

Je hebt misschien gezien bepaalde spelers die zeer goed in Tetris - als in, ze zo snel dat je niet eens zeker dat ze de menselijke kant meer op. Hier is hoe u uw vaardigheden te verbeteren en af ​​te spelen op een hoger niveau.

Stappen

Hoe je beter op tetris. Leer hoe je een t-spin doen.
Hoe je beter op tetris. Leer hoe je een t-spin doen.
 1. 1
  Leer hoe je een t-spin doen. In bepaalde versies van Tetris, zal een T-Spin tellen voor extra punten. (Maak je geen zorgen, het is makkelijker dan het lijkt!)
  • Het opzetten van een T-Slot. Een T-sleuf moet exact dezelfde grootte als een T-Geblokkeerd, met een centrale blok op de bodem en drie horizontale blokken op. Zie de foto aan het begin van deze stap voor referentie. Zorg ervoor dat uw ruimte naar beneden naar de T-Slot is slechts twee blokken breed.
  • Laat de T-Block vallen langzaam naar de bodem. Houd een oogje op het als het beweegt.
  • Wanneer de T-blok dicht bij de onderkant, aan beginnen te draaien. Het ziet er niet, maar je kunt eigenlijk draaien de T-Block onder de overhang.
  • T-Spins kan de moeite waard 400 punten. Clearing 2 lijnen met een T-Spin is de moeite waard nog meer.
  • Wanneer het niveau en de snelheid te krijgen hoog, kunt u het stuk voortdurend draaien om de hoeveelheid tijd die je hebt om het te laten vallen verlengen. Leer om zowel met de klok mee en tegen de klok toetsen gebruiken om te draaien, en vergeet niet om soms houden een I-stuk in uw Hold. U kunt het opzetten van combo's door het verlaten van een twee blok brede goot aan de zijkant van een stapel, en toen haar bijna tot aan de top, plaatst stukjes verticaal in het. Speel het slim en je kunt tot 9 combo of meer.
 2. 2
  Doe tetrises. Een "tetris" is wanneer je duidelijk vier lijnen tegelijk. De eenvoudigste manier om dit te doen is het opbouwen van vier vaste lijnen, en laat een blok kolom duidelijk aan een kant. Dan, wanneer u een I-Block (de lange, magere men) te krijgen, gebruik het om alle vier de lijnen te wissen in een keer. Tetrises helpen punten te verdienen snel, en zijn een goed wapen in de 2-player mode.
 3. 3
  Bepaal je speelstijl. Er zijn verschillende manieren om Tetris te spelen, maar hier zijn twee gemeenschappelijke beginner stijlen:
  • Horizontaal: De meeste mensen beginnen op deze manier, proberen ervoor te zorgen dat elk stuk wordt horizontaal gelegd en niet de zorg over huisvuil, maar zorg ervoor dat het is plat.
  • Verticaal: Sommige mensen experimenteren met dit na horizontaal. Dit gebeurt meestal wanneer ze meer vertrouwd zijn met vuilnis en de verschrikkingen die het brengt. Ze proberen meestal lag alles verticaal, maar meer zorgen te maken over het invullen van gaten en en niet te laten vuilnis verschijnen.
 4. 4
  Probeer te voorkomen dat vuilnis. Garbage is, heel eenvoudig, de gaten die vormen in de Matrix vanwege een misplaatste blok. Vanwege afval kunnen bepaalde regels niet worden gewist, aangezien er een gat en de lege ruimte waar een blok moet zijn. Het is meestal een pijn in de nek om zich te ontdoen van afval, dus dat is een van de redenen waarom het kreeg zijn naam. Meestal spelers proberen niet te laten vuilnis verschijnen, in plaats daarvan kozen om iets te doen, maar het laat. Of soms, als ze er zeker van dat ze het kunnen wissen, laten ze het gebeuren, dan zich te ontdoen van het.
 5. 5
  Blijven duwen jezelf. Niet alleen opnieuw een spel dat slecht gaat - proberen om het op te slaan! Als je je niveau kunt instellen aan het begin van het spel, probeer dan een die je uitdaagt zonder dat het spel waanzinnig moeilijk plukken. Oefenen als deze zal je beter te maken in een mum van tijd.
 6. 6
  Strijd een andere speler. 2-Player Battle is een gemeenschappelijke wijze in de meeste vormen van Tetris. In deze modus, u en een vijandelijke speler uit gezicht in een strijd van verstand, vastberadenheid en berekende button-stampen. De eerste persoon die naar boven uit (dat is, krijg blokkeert helemaal tot aan de bovenkant van het scherm) verliest.
  • Leer hoe aan te vallen 2P. Lijnen zijn om je tegenstander Matrix verzonden wanneer u duidelijk twee of meer lijnen, doe een combo, of doe een T-Spin. Als u twee lijnen te sturen naar je tegenstander, krijgen ze een, wanneer je 3 verzenden, ontvangen zij 2, maar als je een Tetris (vier regels) versturen, ontvangen ze de volle vier. T-Spins doen ook hilarische hoeveelheden schade aan uw vijand, en dat doen combo's.
   • Een ding dat bijna nooit wordt gezegd of gedaan is een Dual-Tetris. Het stuurt 10 (4 voor de eerste Tetris, 6 voor de tweede als rug aan rug) lijnen naar je, en gezien het feit dat de hoogte van de Matrix is ​​20 Minos hoog, dat is de helft van hun Matrix! Vaak is het eenvoudig om een ​​persoon met een van deze vernietigen. Dus hier is hoe je het doet. In Tetris, is er een Hold Queue. U kunt op C of SHIFT (standaard) om een ​​stuk te plaatsen in uw Hold Queue. Als je een beetje beter, kunt u het opzetten van een stapel stukken minstens 8 regels hoog. Pas op voor de risico's echter, als de vijand doet een dubbele of zelfs een gewone Tetris op dat moment, je bent vrij veel gedaan. Terwijl je het opzetten van deze 8 lijnen, moet u HOLD een I-Piece (stok), dan wanneer je een ander ontvangt, trek de verhuizing. Wanneer een I-delige daalt en je hebt de ander in je Hold, gebruikt u een voor een Tetris, druk dan op de Hold-toets om over te schakelen naar de andere, het gebruik ervan voor een Tetris ook.
 7. 7
  Praktijk! Je weet wanneer ze zeggen: als je iets oefenen, wordt het gemakkelijker. Het koele ding over Tetris is dat wanneer je het een keer te spelen, voel je jezelf steeds beter na 1 minuut. Spelen gewoon veel, en als je echt van het spel, door je spel zul je uiteindelijk vinden uw eigen persoonlijke stijl van spelen.

Tetris vrienden spelmodi

 1. 1
  Marathon: een Tetris-speler kan geen Tetris speler genoemd worden, tenzij zij Marathon ten minste een keer in hun leven hebben gespeeld. Dit is waar het allemaal begon. In principe, Marathon is de klassieke game mode van Tetris, waarbij verschillende blokken vallen vanaf de bovenkant, moet je om ze te draaien en plak ze in de gaten, zodat je hele rijen en duidelijke lijnen kunnen vullen. Een lijn wordt gehaald van de Matrix (speelveld) als een hele rij stevig gevuld is met vierkantjes. Als de lijn wordt gewist, alle stukken op de top van het te verplaatsen naar beneden een rij in de lege ruimte op te vullen.
 2. 2
  Sprint: Nu de Marathon is verklaard, worden alle andere spelmodi van Tetris gebaseerd off van dit. De manier waarop je scoort is hetzelfde, maar verschillende strategieën nodig zijn. Sprint is precies zoals Marathon, het enige verschil is dat je niet probeert om zo lang als je kunt (hopelijk tot level 16 wanneer het spel eindigt bij Tetris Friends) overleven. In plaats daarvan, je doel is om 40 regels duidelijk zo snel als je kunt. U hoeft geen zorgen te maken over score of wat dan ook, wil gewoon die 40 lijnen te wissen. Er zit een timer aan de bovenkant van het scherm dat je vertelt hoe goed je het doet. In het algemeen, iets minder dan 2 minuten is een zeer goede score, iets minder dan 1 minuut en 30 seconden is uitstekend, en als je kunt krijgen onder een minuut, je bent een top hond.
 3. 3
  Survival: Survival is net als Marathon, in dat je moet lijnen te wissen om naar het volgende level. Het ding is echter, dat in plaats van clearing meer lijnen elke keer, je moet altijd duidelijk 10, en in plaats van om naar level 15, je moet voorbij level 20 te krijgen voor het te tellen als een zeer goed spel en 40 Tokens. Er is een vangst, dat wel. Zodra je level 20 te verslaan, een bonusronde begint en alle blokken die je hebt vastgelegd dusver begint te flikkeren en verdwijnen. Elke keer in een tijdje, krijg je een glimp van de stukken. Dit is waarom het Survival heet. Om voor u om echt ver in de bonusronde te krijgen, moet u een uitstekend geheugen hebben, en weet nog precies waar elk stuk is gedaald.
 4. 4
  Ultra: Deze modus is ook een vrij klassieke wijze van Tetris, en terug in de dag, de enige twee modi beschikbaar waren deze en, natuurlijk, Marathon. In Ultra, je hebt 2 minuten om zoveel mogelijk punten te krijgen. Denk aan is als een tijdrit. Dit is een goede training mode voor snelheid. Snelheid is een enorme onderdeel van Tetris.
 5. 5
  Sprint 5-speler: Dit gaat naar een modus waarin je veel spelen in het begin, en dan misschien later vertrekken. De reden is dat het de eerste multiplayer-modus krijg je (en de enige die je krijgt als je geen account hebt). Daarin ga je oog in oog met 4 andere mensen en proberen om ze te laten ademen het stof als je probeert om 40 regels duidelijk sneller dan een enkele een van hen. Het wordt behoorlijk hectisch. In deze modus kunt u Ranks (dat is een soort nivellering naar boven) te krijgen, en de hogere rang je bent, hoe moeilijker de concurrentie krijgt.

Tips

 • Praktijk echt maakt perfect, of pretty darn good.
 • De volgende controle lay-out wordt aanbevolen:
  Omlaag: SOFT DROP
  Z en X: draai linksom en rechtsom
  C: HOLD
 • U kunt kleine handheld Tetris games te kopen op elk winkelcentrum of op te slaan, meestal zijn ze zwart-wit graphics, maar het doet nog steeds wonderen voor on-the-go praktijk.
 • Als u problemen ondervindt met t-spins, proberen om de patronen te identificeren in de matrix die kan leiden tot een eenvoudige set-up-iedereen anders speelt, maar voor mij zijn allen over patronen. Zodra je ze kunt herkennen in je huidige spel wordt het makkelijker om ze te integreren in uw toekomst spel.
 • Als je begint te dromen over Tetris en te zien hoe verschillende dingen in de straat in elkaar passen na een tijdje spelen, maak je geen zorgen, je bent niet gek, dat overkomt iedere serieuze Tetris speler. Meestal slechts ongeveer 3 keer al, en het is eigenlijk soort van plezier! Het is gewoon je hersenen aanpassen aan het.
 • Hoewel de stukken vallen constant en de hele stapel omlaag gaat in een lege ruimte te vullen, is er geen echte zwaartekracht Tetris. Soms zult u merken een Mino (pleintje) zwevend in de lucht, zonder stukken eromheen, wat meestal resulteert uit het verhelpen van een lijn op een heel vreemde manier. U kunt soms benutten deze om bepaalde dingen te doen. Dit is niet een glitch, alleen het specifieke algoritme dat Tetris gebruikt.
 • Zoek uit wat voor soort Tetris u wilt spelen. Tetris heeft vele versies en varianten. Hier zijn een aantal gratis mogelijkheden:
  • : Dit is een goede site om te spelen, beginner of intermediate, pro, of legende. Het heeft ghost stukken, harde (instant) neerzetten, aanpasbare stukken en spoken, verschillende spelmodi, een leaderboard, houden wachtrij, aanpasbare controles en zelfs real-time multiplayer. Multiplayer is momenteel een 5-Player Sprint-modus en een 2-Player Battle Mode.
  • Speel tetris: een meer old-school versie van Tetris, het hoeft niet een wachtrij, geen punten toekennen voor T-Spins en is een beetje moeilijker in de controles, aangezien ze meer tijd nemen om te registreren, alsook zoals het feit dat ze niet aanpasbaar. Alleen single player.
  • : Dit is net als Play Tetris, maar met een groter scherm.
 • In het begin, geen gebruik maken van Ghost Pieces (schakel ze uit) of Hold Queue (gewoon niet druk op de knop). Het zal waanzinnig moeilijk zijn, maar doe het. Vrij snel, zult u beginnen om het spel en hoe gemakkelijk het is geworden zoals. In plaats van verliezen op niveau 3 je zou kunnen verliezen op 6, en dan 8, dan 10. Als je naar level 5 zonder Ghost of Hold, draai dan Ghost inschakelen en gebruiken Hold.
 • Je zou de drang naar je kamer te organiseren. Met alle middelen, doe het! Het is een goede gewoonte, en het zal zorgen voor nette leefomstandigheden.

Waarschuwingen

 • Tetris kan verslavend zijn.