Wkunl

Hoe te flipperen als een pro

Zo zie je die persoon putting volledig onmenselijke scores op de lokale machine en je je afvraagt ​​hoe hij het doet. Vrees niet! Hoewel er zeker een behoorlijke hoeveelheid vaardigheid vereist om een ​​Pinball Wizard te worden, met een aantal elementaire instructie, ook u kunt rekken tot de replays in geen tijd.

Stappen

Hoe te flipperen als een pro. Kijk en luister naar het spel.
Hoe te flipperen als een pro. Kijk en luister naar het spel.
 1. 1
  Kijk en luister naar het spel. Om de winst naar boven terug te druppelen, moeten exploitanten zoveel spelers als ze kunnen krijgen. Dit betekent dat het laatste wat iemand in de industrie wil, is spelers lopen weg van machines verward en gefrustreerd omdat ze niet konden begrijpen wat ze aan het doen waren. Om dit te bestrijden, machines vandaag de dag geven de speler veel instructie. Maar sommige beginnende spelers niet beseffen dit en dit mist gemakkelijk hints uit het spel. Dus terwijl je speelt, kijken en luisteren naar de machine.
  • "Kijk naar" betekent vooral kijken naar het scherm. De meeste games van ongeveer 1990 verder zal de speler wat ze moeten doen vertellen. Houd een oogje ook op het speelveld lichten: vaak als je niet weet wat je doet, maar het raken van een doel met een knipperlicht aan de voorkant ervan zal iets doen.
  • "Luister naar" betekent alleen dat. Flipperkasten zijn toespraak gehad sinds de late jaren '70, en zullen mondeling vertellen de speler over dingen gaande in het spel. En ook de geluidseffecten zijn ontworpen de cue de speler op een bepaalde manier. Beginnen te luisteren naar de geluiden games te maken in combinatie met de dingen die ze doen en u zult beginnen om de verbinding te krijgen. En dit is niet triviaal: vaak het geluid is bedoeld om u iets te vertellen als: "He, ik sta op het punt om de bal te schoppen tegen je echt hard! Klaar zijn"
 2. 2
  Leer de regels. Het is niet alleen balcontrole, duwen en het doel dat de beste spelers ter wereld maakt. De meeste moderne machines zijn ingewikkeld rule sets, en leren wat die regels zijn een belangrijk onderdeel van het krijgen hoge scores. Regel bladen voor de meeste moderne titels zijn te vinden op de Pinball archief.
 3. 3
  De basisvaardigheden van flippen. Hoewel er altijd een element van chaos in flipperkast zal zijn, in waarheid, maar weinig ballen die het speelveld naar beneden komen zijn volledig uit de hand van de speler. Dit is het belangrijkste gebied dat vaardigheidsniveau van een speler bepaalt: het brengen van de bal onder controle. Er zijn vele geavanceerde trucs, maar voor nu laten we het adres van de basics:
  • Heb beide flippers niet omdraaien. Flip alleen de flipper die je nodig hebt om. Flipping zowel daadwerkelijk zal soms leiden tot de speler op "drain" (de bal te verliezen) als ze niet hoefde te.
  • Nadat je hebt omgedraaid, vallen de flipper terug naar beneden onmiddellijk. Het verlaten van het omhoog laat een mooi groot gat voor de bal te vallen tussen.
  • In het algemeen, niet meer dan je nodig hebt om te spiegelen. En zoals je zult ontdekken, dat is veel minder dan je zou in eerste instantie denken. Zodra je hebt die naar beneden, zult u merken dat als je houd de flipper op het juiste moment, kunt u de bal te brengen tot een stilstand. Geweldig! Je hebt geleerd hoe te "vangen" van de bal. Dit is een cruciaal element van goed spel. Het vangen van de bal laat je zowel stoppen en denken van wat geschoten je wilt proberen om de volgende te nemen en zorgvuldig streven naar het. Er zijn andere dingen die zij biedt ook de gevorderde speler die we later zullen krijgen in. En voor alle spelers, het laat je stoppen en een drankje, rook, of antwoord op uw mobiele telefoon als je voorzichtig bent.
  • Sommige machines hebben meer dan twee flippers. Voordat u begint, moet u kijken over de gehele machine om alle van de flippers te vinden, zodat u klaar bent wanneer de bal in de buurt van een van hen. (Overigens sommige machines hebben meer dan twee knoppen. Sommige hebben een extra toets op een of beide zijden die speciale functies die op verschillende momenten in het spel in het spel zijn. Sommigen hebben knoppen op de grendelstang, wat de metaalcomponent balk boven het glas dat het dichtst bij de speler. Sommigen hebben meer dan een zuiger. Sommige hebben een geweer of een ander type van auto-start mechanisme dat soms voor andere doeleinden dan alleen het verkrijgen van de bal op het veld redenen in het spel komt. Be zeker om op te merken waar alle deze dingen zijn, en aandacht besteden aan wanneer het tijd is om ze te gebruiken.)
 4. 4
  Krijgen goed in het oog. Je bent nu op een punt aanbeland waar je de bal consequent kan brengen tot stilstand en je leert over wat shots je wilt proberen voor. Excellent. Nu moet je om te leren hoe ze consequent te raken. De belangrijkste regel voor richten is gewoon dat de dichter bij de tip de bal, de meer naar de andere kant gaat. Dus, bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je houdt de bal op de linker flipper. U laat de flipper en laat de bal naar beneden rollen. Als je snel weer omdraaien, zul je de bal meer naar de linkerkant. Als je laat de bol naar beneden rollen een beetje meer naar de punt van de flipper, hoe meer je de bal naar de rechterkant.
  • Dit is waar de instructie begint langzaam overgenomen door instinct worden genomen. Terwijl de bovenstaande en andere regels zijn nauwkeurig, in werkelijkheid is dit waar je moet beginnen met "leren" van de machine - welke richting en met welke kracht een bal gaat in combinatie met wanneer en hoe je klep komt allemaal neer op de individuele machine. Zelfs twee van dezelfde machine kan zeer verschillend afhankelijk spelen op een breed scala van fysische factoren: hoe sterk de flippers zijn en welke hoeken ze zijn op, hoe schoon de machine is, hoe steil de machine, enz.
  • Streven is dus een combinatie van het kennen van de algemene fysieke regels voor een flipperkast en het kennen van de specifieke kenmerken van de machine, dat is voor u. Als je schiet voor een oprit op een machine die dezelfde is als degene die je normaal spelen, maar het schot gaat vroeg, aan te passen jezelf, en schiet later volgende keer. Je niet speelt tegen andere spelers, je speelt tegen, en met de machine.
 5. 5
  Nudge en kantelen. Wees niet verlegen: een bepaalde hoeveelheid nudging wordt beschouwd als volkomen eerlijk spel, en goed gedaan, kan vaak op te slaan een bal die anders misschien verloren zijn gegaan.
  • Zelfs meer dan het oog, wanneer en hoe nudge is een vorm van kunst. Zelfs onder de deskundigen, benaderen dit geen twee spelers met dezelfde filosofie. Sommige zijn agressief, wat passief, wat verstandige, en sommige wilde. Wat belangrijk is, is gewoon om te onthouden dat de machines hebben tilt sensoren, en als je tilt, niet alleen uw kogeleinde, maar in de meeste spellen die je zal geen einde-van-ball bonuspunten die je zou kunnen hebben opgelopen verliezen, in sommige gevallen, deze bonus kan enorm zijn.
  • De meeste moderne games zal ook u waarschuwen dat je te hard spelen. Neem de waarschuwingen serieus. De manier waarop dat tilt bobs werk, soms het moment dat je de eerste waarschuwing die u al gedoemd, omdat de tilt bob houden stuitert heen en weer en het raken van de omliggende ring zelfs als je gestopt met het aanraken van de machine volledig. Vaker echter, krijg je je waarschuwingen, die zich ophopen in de loop van de bal. Twee tot drie tilt waarschuwingen is meestal de standaard.
  • Laat de voorste muntdeur niet geraakt in frustratie. Echt, geen misbruik van de machines, periode: dit zijn dure spellen, de meeste exploitanten ze niet repareren zo vaak, en het is gewoon asociaal. Maar toegevoegd aan dit is dat veel 80 en 90 games hebben "slam tilt" sensoren op de voordeur. Als deze afgaat, je spel automatisch beëindigd.
 6. 6
  Perfectioneren uw houding. We hebben gesproken over hoe je speelt, maar hoe ga je staan? Wat is de beste manier om jezelf te positioneren als je weg flip? Nogmaals, er is geen enkele norm hier. Veel spelers gewoon staan ​​meestal rechtstreeks, met een lichte neigen naar het spel, geen franje. Sommige voorgevoel neer. Sommigen zetten een been ver voor de andere. Een paar steken hun benen. En een paar zelfs een Karate Kid en staan ​​meestal op een been, serieus. Ook sommige spelers spelen met handschoenen aan carpaal tunnel syndroom te voorkomen. Sommigen spelen zitten. Sommige junior spelers staan ​​op een melk krat. Sommigen spelen met en iPod op of met een sigaret in hun mond. Een speler eenmaal gespeeld routinematig met de hoed van een mijnwerker op. Wat voor u werkt, hier is wat belangrijk is om te overwegen is:
  • Ten eerste, welke houding u kiest, moet er een zijn die je je comfortabel kunt blijven voor een lange tijd. Een goed spel kan 15-20 minuten duren. Een episch spel kan uren duren. Zorg ervoor dat wat je ook kiest het is zo comfortabel dat je niet over nadenken.
  • Ten tweede, zorg ervoor dat je lichaam fysiek genoeg dat u de machine vooruit kunnen duwen gecentreerd is zonder verlies van uw evenwicht. Een flipperkast weegt ongeveer 300 pond, waardoor het precies de juiste hoeveelheid kracht kost meer fysieke precisie dan je zou denken.
  • Tot slot, geef niet een giller wat andere mensen denken van uw stijl. Pinball is als bowlen of in dit opzicht. Wanneer de bal beweegt u misschien onbewust slaan allerlei absurde poses, maar voor zover het spel betreft, een jackpot is een jackpot. Doe wat werkt.
 7. 7
  Word lid van een flipperkast competitie. "Huh? Een flipperkast league? Die bestaan?" Wel ja, heel veel van hen doen. Pinball competities en toernooien zijn er al tientallen jaren, ondanks het krijgen weinig aandacht in de media. Verschillende websites een opsomming ze komen en gaan. Veel van wat je leert zal komen van alleen maar kijken naar anderen te spelen en het krijgen van ideeën. Er zijn ook allerlei online communities; zowat elke grote social networking site (zoals Myspace ) die groepen of fora omvat heeft minstens een paar malloten piekeren over. Maar wat misschien wel nog steeds de beste ontmoetingsplek is in het oude land van Usenet, op de nieuwsgroep rec.games.pinball.
 8. 8
  Geniet ervan. Net als elk spel, het doel van pinball is uiteindelijk om plezier te hebben. Soms moet je misschien herinnerd worden aan deze. Pinball is erg leuk als je goed speelt. Als u niet bent, of als het spel is gewoon niet aardig tegen je, het kan zeer frustrerend. Leren al vroeg toen om krijt het tot een spat van pech en houd bij het vrachtvervoer, en leren wanneer je gewoon weglopen en terugkomen voor een volgende ronde een andere dag.

Tips

 • Wees niet bang om een ​​beginnende speler onder deskundigen. Ieder van hen begon op die manier, en heeft het de neiging om te worden beschouwd als een voorrecht om te helpen een nieuwe speler beter. De meeste spelers zijn zich ervan bewust dat de sport nodig heeft zo veel vers bloed mogelijk. Niet ooit bang om vragen te stellen.
 • Als u wilt uw spel naar een ander niveau, probeer dan meerdere spelmodi draaien tegelijk. Veel games hebben modi die kunnen "stapelen" bovenop andere modi. Bestudeer de regels aandachtig en experiment. Als Mode A brandt op de scoop en schieten de lus zal Mode B beginnen, probeer dan start Mode Een eerste door schieten de primeur. Heeft Mode B nog steeds lijken te zijn aangestoken? Met Mode A lopen, schieten voor het schot dat de modus B begint en kijk of het begint. Startvolgorde is vaak belangrijk, als uitgangspunt een aantal modes zal "lock-out" anderen totdat de huidige modus eindigt, zelfs als het brandt. Een andere goede manier om rack up punten snel is om de normale modi met multiball stapelen. Vaak beginnend multiball voorkomt dat u begint andere modus terwijl multiball draait, dus probeer te starten multiball laatste. Meer ballen en meer modi draaien betekent gek punten, niet om de jackpots te noemen!
 • Geen spel werkt goed voordat je het hard oefenen. Als u niet de praktijk flipperen, je bent zoals "Leren zwemmen door te kijken naar een boek, niet het invoeren van het water". Dus oefenen en proberen, proberen en opnieuw proberen totdat je slaagt.

Waarschuwingen

 • Flipperkasten zijn uiterst complexe apparaten, en worden bijna nooit goed werken. Dit feit is niemands schuld, het is gewoon de aard van het spel. Pin ballen zijn veel zwaarder dan ze eruit zien. De hoeveelheid kracht die door een flipperkast reizen op de snelheden die het doet (tot 20mph in sommige gevallen!) Koppeling http://www.youtube.com/watch?v=R-thxtiZ-3U is zeer aanzienlijk, en het is een krediet aan fabrikanten die ze opstaan ​​zo goed als ze doen. Toch betekent dit niet dat je moet blijven pompen kwartalen in spellen die niet in jaren hebben onderhouden. Vooral de meer plaatsen om te spelen er in uw omgeving, klagen managers wanneer een machine je speelt niet goed werkt. Wees specifiek, en wijzen naar de manager waarom het een probleem is: wat gaan ervan uit dat, zolang het spel gaat aan en neemt kwartalen dat dat is alles wat er nodig is om het een werkende machine noemen. Wees niet onbeleefd, maar wijzen wel op dat er andere plaatsen kunt u uw 25-cent stukken te nemen. Terwijl de meeste eerlijk gezegd niet schelen, er is geen reden om niet op zijn minst proberen om uw persoonlijke marktwerking gebruiken om de flipperkast wereld een betere plek te maken.