Wkunl

Hoe u uw computer games te spelen zonder enige schijven

Het is heel normaal om schijven te verliezen voor computerspelletjes, en soms moet je de schijf, maar je bent gewoon te lui om ze te krijgen. Deze Google zal u tonen hoe om het te maken, zodat alles wat je hoeft te doen is dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad en het spel zal opstarten. Niet meer van opstaan ​​om computerspelletjes te spelen.

Stappen

Hoe u uw computer games te spelen zonder enige schijven. Hier krijg je een programma dat het. Exe-bestand haalt uit. Rar,.7 z en. Zip-bestanden. 7zip kan het beste programma om te gebruiken (plus het is freeware) zijn.
Hoe u uw computer games te spelen zonder enige schijven. Hier krijg je een programma dat het. Exe-bestand haalt uit. Rar,.7 z en. Zip-bestanden. 7zip kan het beste programma om te gebruiken (plus het is freeware) zijn.
 1. 1
  Hier krijg je een programma dat het. Exe-bestand haalt uit. Rar,.7 z en. Zip-bestanden. 7zip kan het beste programma om te gebruiken (plus het is freeware) zijn. Zorg ervoor dat het wordt gedownload en geïnstalleerd. U kunt het hier downloaden: http://www.7-zip.org/download.html
 2. 2
  Een no-cd crack vinden, ga hier: http://www.gamecopyworld.com., selecteert u een van de spiegels, en ofwel zoeken voor je spel of selecteer een letter Zodra je game hebt geselecteerd, vindt de No-cd patch voor uw versie en klik op de link.
 3. 3
  Een nieuw venster te openen en onder de advertentie die u zult downloaden spiegels zien. Druk op "Klik om te downloaden" op basis van uw omgeving, en in het volgende venster op "Click To File Download."
 4. 4
  Sla het op uw bureaublad, klik met de rechtermuisknop, en pak het uit met 7zip. 'Zoek het uitgepakte bestand, dat moet eruit zien als een snelkoppeling voor het spel, en kopieer deze.
 5. 5
  Ga naar mijn computer> lokale schijf (C:)> Program Files> en ofwel vind de naam van je spel of het bedrijf dat het spel maakte. Ofwel een van hen moet er zijn. Dubbelklik op de map.
 6. 6
  Als je eenmaal in de map, maak een nieuwe map met de naam "backup."
 7. 7
  Vind het spel uitvoerbare bestand en sleep deze naar die map, en plak de nieuwe uitvoerbare bestand in de map van het spel.
 8. 8
  Sluit het venster en dubbelklik op de snelkoppeling op het bureaublad te zien of het werkte.

Sneller, minder gedoe methode

 1. 1
  Download DAEMON Tools Pro vanaf de website
 2. 2
  bestand.
 3. 3
  Monteer het. Iso bestand met DAEMON Tools.
 4. 4
  Speel je spel. DAEMON Tools fungeert een schijf, dat is waarom veel mensen die laptops zelf, zonder disk-drives te gebruiken. U kunt gebruik maken van DAEMON Tools voor elk programma dat een schijf nodig, maar je moet de iso elke keer veranderen -. Denk aan het als een actuele harde schijf, geen programma dat een schijf imiteert.

Tips

 • Backup van je originele spel bestanden (ex. game.exe) voor het geval de crack niet werkt of je nodig hebt om het spel bij te werken.

Waarschuwingen

 • Sommige gedownload van GameBurnWorld of Limewire bestanden kunnen virussen bevatten. Het is aangeraden om gedownloade bestanden te scannen op virussen.
 • Als je online speelt, kan dit de hoeveelheid servers die lijken te verminderen. Dit is waarom je de map backup te houden. Als het gebeurt, neem de snelkoppeling van de backup map en zet het terug in de game map en de gedownloade een te verwijderen. Dit zal de schijf nodig, maar het spel zal niet meer worden verknald.
 • Pas bij het spelen op beschermde servers (zoals Punkbuster beveiligde servers). Sommige van deze servers zal de NoCD pleister zien als een hack en kan kicken / bannen je van de server.

Dingen die je nodig hebt

 • Originele schijf of torrent om het spel te installeren.
 • Toegang tot het internet.
 • Een Cd Key.
 • A computer.