Wkunl

Hoe te glitch, tik, en wallhack in soldaat vooraan

Dit artikel is bijgewerkt tot de Soldier Voorzijde T1.40-update.

Stappen

Hoe te glitch, tik, en wallhack in soldaat vooraan. Glitching wordt gedefinieerd als zijnde in staat om in een doos, of een algemeen ontoegankelijk gebied van de kaart.
Hoe te glitch, tik, en wallhack in soldaat vooraan. Glitching wordt gedefinieerd als zijnde in staat om in een doos, of een algemeen ontoegankelijk gebied van de kaart.

Glitch [gepatched]

 1. 1
  Glitching wordt gedefinieerd als zijnde in staat om in een doos, of een algemeen ontoegankelijk gebied van de kaart.
 2. 2
  Download een screenshot programma.
 3. 3
  Wijs een sneltoets om een screenshot te nemen.
 4. 4
  Draaien op een doos (de groene container stapel in Shanghai, bijvoorbeeld)
 5. 5
  Zodra u op het punt om het vak te raken, hit de toegewezen sneltoets screenshot.

Tik

 1. 1
  Tappen is gedefinieerd als het stoppen van uw internet (voor een klein bedrag van de tijd, i. E. 10-15 seconden) en het doden van mensen. Dit werkt, want als uw Internet is uitgeschakeld, kunt u zich verplaatst op het scherm, maar niet op de vijand. En als je eenmaal op het internet te zetten, alles wat je zult gebeurde (de meeste van de tijd). Als u gebruik maakt NetSuspender, run "Bypass.exe", voer "NetSuspender.exe".
 2. 2
  Tik op de standby-knop. NetSuspender gebruikers: tik op de suspend sneltoets.
 3. 3
  Doen wat je wilde doen (ex. Granaat 5 personen)
 4. 4
  Tik nogmaals op de standby-knop. NetSuspender gebruikers: tik op de CV sneltoets.

Wallhack

 1. 1
  Wallhacking wordt gedefinieerd als het gebruik van een programma dat andere spelers op de SF spel ben je in zichtbaar door muren maakt. Wallhacking is waarschijnlijk het minst flagrante schending van de regels SF's op deze lijst. Wanneer u tikken of glitching, meestal iedereen kan vertellen. Wallhacking? Niet zo veel. Het vereist een beetje meer werk op een deel van de wallhacker's wel. Merk op dat de voorwaarde wallhacking DLL is gepatcht, dus niet meer bruikbaar is. Echter, de "d3d8.dll" en "injecTOR.exe" delen van deze tutorial nog relevant is (wat betekent dat de download is nog altijd zeer bruikbaar).
 2. 2
  Herstart de computer in veilige modus (houd F8 tijdens het opstarten, kies "safe mode", druk op enter / return)
 3. 3
  Plaats het bestand met de naam "d3d8. Dll" in "C:/ windows/system32". Als wordt gevraagd of u wilt overschrijven, klikt u op Ja.
 4. 4
  Stilgelegd, vervolgens opnieuw opstarten van uw computer.
 5. 5
  Open de map waarin uw wallhack verblijft.
 6. 6
  Run "injector. Exe".
 7. 7
  Klik op "load dll" en vind uw wallhacking DLL.
 8. 8
  Klik op OK, vervolgens onder "naam van proces", type in "soldierfront. Exe". (Hoofdlettergevoelig)
 9. 9
  Klik op het vakje "gebruik watch" totdat het wordt gecontroleerd (een keer zou voldoende moeten zijn).
 10. 10
  Minimaliseren van de injector.
 11. 11
  Start soldaat vooraan, en gebruik de vooraf bepaalde toets (meestal 5 of een functietoets) om de wallhack en uit te schakelen.
 12. 12
  pion! 09:42, 22 maart 2009 (GMT)

Tips

 • Granaten en sniper rifles zijn de meest efficiënte wapens om te doden met bij het tikken.
 • Glitching is heel gemakkelijk te herkennen. Als je glitch, zullen mensen waarschijnlijk wel kunnen vertellen.
 • Gebruik niet te veel van deze, alstublieft. Dit is niet bedoeld voor gebruik elke keer dat je speelt, en vooral niet in de Clan Battle mode. Alleen maar omdat de Almachtige Sad Funpu Kip (MSFC, de # 1 clan in SF) doet, betekent niet dat je moet ook. Het wordt nog steeds beschouwd als valsspelen.
 • Ook, om een ​​beetje breder scala van visie hebben, gebruik maken van de GHT AimPoint, en eenmaal in-game, sloeg H uw first-person gun oog uit te schakelen. Je zult in staat zijn om het hele scherm te zien en nog steeds richten, schieten en reikwijdte.
 • Als iemand je beschuldigt van glitching of tikken, en je bent, de waarheid vertellen. Liegen nergens krijg je met die types van bedrog, omdat ze de meeste kans hebben bewijs van. Wallhacking, echter, is het bijna onmogelijk om te bewijzen, dus liegen over het is veel minder riskant.
 • Tikken kost wat tijd om te wennen aan. Probeer het uit in een enkel gevecht met een vriend of twee (na hen te vertellen natuurlijk).

Waarschuwingen

 • U kunt gebanned. Als een GM ziet u deze dingen te doen, of genoeg e-mails en screenshots van je in een doos, onder een kaart, pre-scoping een persoon terwijl wallhacking, enz. krijgen naar SF anti-hack adres ijji's, je kon je krijgen rekening of zelfs uw IP verbannen van Soldier Front.
 • Mensen kunnen terugvechten. Onthoud altijd dat je bent niet de enige die weet hoe je glitch. Voorbeeld: U bent glitching op Shanghai in de grote stapel groene containers, en iemand glitches in de doos, je messen, en stapt uit.
 • Nooit verblijf "getapt" voor meer dan 10-15 seconden. Als je langer dan dat te blijven, zal je worden losgekoppeld van het spel, en Soldier voorzijde wordt uitgeschakeld. Mensen kunnen je vermoorden terwijl je "getikt". En als je gedood terwijl "tikte", dan zul je nog steeds sterven.

Dingen die je nodig hebt