Wkunl

Hoe Mijnenveger

Mijnenveger is een spel dat is standaard geïnstalleerd op de meeste computers die worden geleverd met Windows. De meeste mensen willen gewoon klikken om het programma in de hoop om een ​​mijn niet geraakt, maar hier is hoe om te spelen met de strategie.

Stappen

Hoe Mijnenveger. op Start -> Alle programma's -> spelletjes -> mijnenveger.
Hoe Mijnenveger. op Start -> Alle programma's -> spelletjes -> mijnenveger.
 1. 1
  Opent mijnenveger. Op de meeste Windows-computers kunt u dit doen door op Start -> Alle programma's -> spelletjes -> mijnenveger.
  • U kunt ook Mijnenveger online spelen. Zoeken 'mijnenveger vrij. "
 2. 2
  Kies een moeilijkheidsgraad. Klik op Game in de linkerbovenhoek en selecteer Beginner, Intermediate, Expert, of Aangepast. Als je nieuw bent Mijnenveger, beginnen met beginner.
  • Aangepast kunt u het aantal velden in het raster, en het aantal mijnen bepalen. U kunt rond later spelen met deze.
  • Het getal in de linkerbovenhoek geeft het aantal mijnen op het bord. Het nummer in de rechterbovenhoek geeft het aantal vlaggen u neer hebt gezet.
 3. 3
  Klik op een plein. De meeste Mijnenveger spelers op willekeurige pleinen tot een groep van vierkantjes "opent" up. Indien 4 of 5 vierkantjes opende na uw klik, is het tijd om de nummers te evalueren. Als er slechts een vierkante opent na uw klik, zoek een ander willekeurig plein.
 4. 4
  Begrijpen wat de cijfers betekenen. Als je een 1 op het bord, het betekent dat plein is het aanraken van precies 1 mijne.
  • Vierkantjes die aanraking aantallen diagonaal kan worden potentiële mijnen, als goed.
 5. 5
  Elimineer pleinen die onmogelijk mijnen kan bevatten door te klikken. Zeggen dat je vond een 1, en je bent vrij zeker waar de mijn voor die 1 is. U kunt op alle andere pleinen rond die 1 om ze te openen, omdat de 1 kan alleen in contact met een mijn.
 6. 6
  Klik met de rechtermuisknop om mijnen te identificeren. Als je redelijk zeker je een mijn hebt gevonden, identificeren door met de rechtermuisknop te klikken op het plein. Dit zal een vlag op de mijne, en voorkomen dat u er op te klikken.
 7. 7
  Blijf in beweging door middel van een proces van eliminatie. Als je gaat rond de raad, vlag potentiële mijnen. Als u vindt dat u hebt gemarkeerd meer mijnen dan staat het spel, ga terug en opnieuw te evalueren hen.
 8. 8
  Praktijk. Nadat je meester Beginner, gaan naar Intermediate, en vervolgens naar Expert. Als je verder gaat, zult u merken jezelf verliest minder vaak.

Tips

 • Oefenen, oefenen, oefenen! De enige manier om sneller te krijgen is om je hersenen te trainen om bepaalde patronen te leren!
 • Blijf geconcentreerd, kan eenvoudige fouten een wedstrijd af te snel!
 • Om daadwerkelijk te bedriegen op de Windows XP-versie van mijnenveger, druk op "xyzzy" en houd vervolgens de Shift-toets ingedrukt terwijl u op te voeren. Dit maakt de linker top pixel van het scherm in te schakelen als de witte ruimte met uw cursor op is niet een mijn, en zwart worden als het een mijn. Als het moeilijk is om te zien, het minimaliseren van vensters en verander de achtergrond van het bureaublad naar een effen kleur anders dan zwart of wit.
 • Als u een patroon "121" langs een rechte lijn, plaats dan een vlag op degenen, en stap op de nummer 2.
 • Als u wilt om vals te spelen, gebruikt u de aangepaste optie en zet de eerste 2 verwisselbare getallen tot 100 en de 3e veranderlijk nummer een. Deze cijfers betekenen minder mijnen op een grotere plank.