Wkunl

Hoe te handelen als een anime of manga karakter

Als u houdt van anime of manga, wilt u misschien uw fandom een ​​stap verder door zich te verkleden als de personages. Denk aan al die anime shows zoals "Naruto", "One Piece", "Kamichama Karin", "Negima", "To Heart", en zelfs "Yu-Gi-Oh!". Als je wilt om te kijken als de personages in die shows, lees dan verder.

Stappen

Hoe te handelen als een anime of manga karakter. Kijk naar je favoriete personages en onderzoeken hoe ze zich kleden en hoe hun persoonlijkheid tot uiting komen.
Hoe te handelen als een anime of manga karakter. Kijk naar je favoriete personages en onderzoeken hoe ze zich kleden en hoe hun persoonlijkheid tot uiting komen.
 1. 1
  Kijk naar je favoriete personages en onderzoeken hoe ze zich kleden en hoe hun persoonlijkheid tot uiting komen.
  • Indien je favoriete personage is Gaara van Naruto, dan is het waarschijnlijk geen goed idee om de kalebas te dragen.
 2. 2
  Denk aan je eigen persoonlijkheid en beslissen hoe je de manier waarop je kijkt naar je innerlijke zelf te tonen met behulp van de stijlen van je favoriete personages kunt veranderen.
 3. 3
  Verander uw haar. Manga personages hebben bijna altijd ongewone haren, een primaire manier waarop we kunnen zien wie ze zijn. Overwegen enkele van de volgende opties bij het overwegen van een nieuwe snit:
  • Maak een statement met je haar. Je moet kijken uniek.
  • Probeer het sterven het kleuren zoals groen, zwart, rood, blauw, roze, paars, bruin en oranje.
  • Houd je haar glanzend en schoon, en gestyled artistiek.
  • Houd je haar stekelige of wild en rommelig.
 4. 4
  Kiezen voor goede kleding. Draag iets dat opvalt en creëert een verklaring dat u definieert. Kijken naar anime karakters om ideeën op te doen. Probeer de volgende ideeën:
  • Wat u wilt worden als? De promiscue anime meisjes zoals Faye van Cowboy Bebop? Een statige zoek persoon als Twighlight Sazuka op Outlaw Star? Gek kijken als Vash de Stampede van Trigun? Net als het dragen van uniformen? Een aantal ideeën uit de Gundam-serie.
  • Draag riemen, kettingen, leer, felle kleuren, of een soort van uniform. Ga niet te ver gaan met deze wel, vooral de riemen en kettingen. Je zult er uitzien als een clown speler.
  • Draag Aziatisch geïnspireerde kleding, zoals een shirt gemaakt als een kleine kimono. Als je dat doet vechtsporten, draag een gi. Dan mensen zullen niet denken dat je belachelijk te gaan rond in een gi zijn.
  • Draag wat Japanse tekens op je kleren. Verf sommige Japanse symbolen op uw T-shirts, of ze kopen met tekens die op hen van het internet.
  • Wat je draagt ​​moet spannend zijn en een verklaring afleggen over jou, niet over je favoriete personage. Immers, zult u het dragen van de kleding, niet hen! Als je gaat voor een kijkje, ga niet overboord een beetje gaat een lange weg als het gaat om het veranderen van hoe je je kleedt.
 5. 5
  Zoek een speelgoed wapen, een kunai, shuriken, katana, wakazahi, assault rifle, sniper rifle, of machinepistool om te gaan met je outfit. In het echte leven, het dragen van een 4 voet shuriken is illegaal en kan jij of iemand anders gedood of in de gevangenis te krijgen.
 6. 6
  Wees zo gezond mogelijk. Aangezien anime personages zijn tekeningen, hun huid is altijd duidelijk. Opruimen van uw huid, bruidegom zelf, uit te oefenen om een ​​mager lichaam te krijgen of te bouwen om te kijken enorm, net als Goku. Je bent niet een anime inkttekening, zo heet zijn in het echte leven te ECHTE mensen.
 7. 7
  Be flamboyante! Draag wat make-up om je look te verbeteren, vooral voor feesten en uitgaan. Probeer Smokey oogschaduw of glitter op een feestje. Laat uw fantasie de vrije loop. Als je een vent, probeer eyeliner.
 8. 8
  Dat u een piercings.
 9. 9
  Bepaal wat anime karakter je wilt zijn als en dan emuleren hun persoonlijkheid tot op zekere hoogte. Wat u wilt worden? Een emo, rustige vent als Sasuke in Naruto, Hyper zoals Naruto, het sterke meisje als Askuna, of net als haar slaaf Anthy, ben je gek als Ryoko op Tenchi Universe? Willen zijn bishounen (die mooie jongen, bizar androgyne anime jongens)?
 10. 10
  Hebben andere anime of manga gerelateerde dingen. De meeste anime karakters werken voor sommige doel of zo? Zoals Ash in Pokemon, Goku traint zo hard als hij moet de bad guy, of Kenshin de doodslager, of Utena Tenjou verslaan, zou ze stopt bij niets om de prins die nooit kwam voor haar te zijn. Dat is cool. Zoek iets om te streven naar. Bijvoorbeeld, het nemen van Tae Kwon Do en hard werken om het beste in de dojo te zijn. Be cool. Hard werken, discipline jezelf en geef niet op je doel. Wat het ook is - het zijn een eer student als Kudou Shinichi op Detective Conan die echt slim en een goede voetballer, enz. Maak het als een spannend avontuur.
 11. 11
  Draag grote zijzakken of rugzakken, bij voorkeur groen, rood of zwart gekleurd. Anime karakters dragen vaak degenen (bijvoorbeeld Ash en zijn groene rugzak). Niet alleen zodat ze er manga, moeten ze ook BE manga en dingen die meer over je persoonlijkheid en je doel (zoals een blocnote en potlood als je een songwriter) tonen bevatten.
 12. 12
  Gebruik haarlak kleur.

Tips

 • Grote kans dat je weeaboo zal worden genoemd, als je doet alsof het personage de hele tijd. Ken je grenzen.
 • Probeer om in computergames uit verschillende landen in uw collectie. De beste shooters zijn niet uit Japan helemaal niet, maar Europa en Duitsland.
 • Je hoeft niet om al dit alles in een keer, kunt u ervoor kiezen om alleen uw haar te veranderen, of draag wat make-up op een feestje. Het is niet alles of niets.
 • Anime en manga zijn cartoons, dus het zal onmogelijk zijn om precies hetzelfde uitzien als je favoriete personages zoals ze zijn niet echt te beginnen. U kunt een bepaalde blik suggereren, maar jezelf niet te vergelijken met de personages als niemand kan dat perfect.
 • Vergeet niet: je bent niet een anime karakter! Wees jezelf.

Waarschuwingen

 • Heb je haar niet verft zonder toestemming.
 • Gedraagt ​​zich als een personage uit je favoriete anime of manga kan leuk zijn, maar zet een aantal beperkingen. Niet gek en precies handelen als het personage, proberen te handelen als jezelf.
 • Verf de make-up op, het kan je huid irriteren en gevaarlijk
 • Neem nooit een wapen (nep of echt) naar school of werk.
 • Er zullen mensen zijn die uiteindelijk zal ergeren met dit. Wees bereid om te gaan met mensen die niet begrijpen wat je in. Het is goed om opkomen voor wat je gelooft, maar conflicten zoveel mogelijk te vermijden. Na alle, mensen zijn vrij en hebben het recht om het niet eens, zoals je doet met hen. Wees gewoon beleefd erover en je moet wel goed.
 • Neem contact op met je ouders voor het schilderen op je kleren.