Wkunl

Hoe de trompet spelen


Deze gids zal je leren hoe je de trompet te spelen in tien eenvoudige stappen! In staat zijn om af te zien aan je vrienden, deelnemen aan een band, of gewoon spelen voor de lol! Het spelen van de trompet is een hobby die een leven lang meegaan, en het is leuk, zo goed!

Stappen

Hoe de trompet spelen. Houd uw trompet in zijn zaak te beginnen.
Hoe de trompet spelen. Houd uw trompet in zijn zaak te beginnen.
 1. 1
  Krijg een trompet. Ga naar je lokale muziekwinkel en vraag de klerk voor een student trompet te huren of te kopen. Vraag om ervoor te zorgen dat de trompet is in de toonsoort Bes (alleen B flat). Het kan een ongemerkt merk. Maak je geen zorgen, veel studenten instrumenten komen uit een ongemarkeerde merk. Het is fijn om te beginnen met. Zorg ervoor dat u het volgende controleren voordat u begint met uw nieuwe trompet huren. Vergeet niet het kopen van een trompet kan duur zijn.
  • Dat de klepbehuizing geen deuk in het.
  • Dat de kleppen omhoog en omlaag beweegt en niet te luidruchtig.
  • En dat alle dia's verplaatsen vrijelijk heen en weer.
 2. 2
  Houd uw trompet in zijn zaak te beginnen. Zeggen dat de letter "M", maar stoppen bij de "mmm" gedeelte. Houd je lippen in die positie. Nu, blazen door deze positie in een zoemend geluid. Het kan in het begin vreemd klinken, maar dat is de basis lip positie om te gebruiken tijdens het spelen.
 3. 3
  Naar 'zoemende' down, hier krijg zijn een paar tips: Doe alsof er een klein stukje papier op het puntje van je tong. Steek je tong een beetje uit, maar het topje, en schraap het papier af van je tong snel en spuug het uit de buurt van uw mond. Je lippen moeten vangen elkaar, het creëren van een geluid vergelijkbaar met een 'framboos'.
 4. 4
  Pak je trompet. Na volledig monteren het, adem in door je mond, neem de juiste lip positie, zet het instrument tot aan je lippen, en blaas. Niet duwen nog geen kleppen. Je moet je lippen veranderen beklemming voelen als ze vast in een notitie. Duw niet nog de kleppen!
 5. 5
  Na het spelen van de eerste noot, probeer aanscherping je lippen lichtjes en naar beneden te duwen kleppen een en twee (kleppen zijn genummerd een tot en met drie. Valve nummer een is het dichtst bij u, en afsluiter nummer drie is in de richting van de klok van de hoorn). Het biljet zal hoger zijn.
 6. 6
  Gefeliciteerd! Je hebt nu speelde je eerste twee noten op een trompet!
 7. 7
  Leer je eerste schaal. Een schaal is een oplopende of aflopende collectie van plaatsen te gaan door een bepaald schema van intervallen.
 8. 8
  Oefen de omvang zoveel mogelijk. Probeer elke dag te oefenen gedurende ten minste 15 minuten. Het wordt aanbevolen dat u de praktijk ongeveer een uur per dag, als je eenmaal hebt het uithoudingsvermogen voor, maar wanneer je begint, en vooral wanneer u slechts een toonladder te spelen, moet vijftien minuten genoeg zijn.
 9. 9
  Koop een beginner trompet muziek boek, en volg deze instructies van hier. Wat je hier geleerd hebt is slechts een van de twaalf schalen, het boek moet je leren ten minste een of twee, en vele liederen, voordat u verder te gaan naar een andere, of bladmuziek. Good luck! De trompet is een geweldig instrument dat een heleboel van de praktijk nodig is om het goed te spelen. Een geweldig boek zou zijn Rubank Elementaire Methoden voor Bes trompet of cornet, of een Getchell. Vraag de winkelbediende voor een van deze.
 10. 10
  Omdat zoemende kan een zeer harde stap te beheersen zijn voor sommige mensen, voeren rond een mondstuk met u. Als je de juiste buzz in je mondstuk, moet u in staat om een ​​coherent geluid te maken. Het kan een partij als Donald Duck klinken, maar dat is een goede zaak. Als je klinken als Donald, je doet iets goed.

Tips

 • Als je je er rekening mee moet om hoger te komen in toonhoogte, niet draai je lippen, stevig je HOEKEN! De gemeenschappelijke misvatting onder messing is om je lippen die spierspanning toeneemt scherpen. Je zal veel meer succes hebben als je stevig de hoeken van je lippen en gebruik de zij spieren om je trillende lippen te ondersteunen.
 • Het is makkelijker om in te ademen door je neus en kan warmere lucht te krijgen, maar om meer lucht sneller te krijgen, kan je inademt met je mond.
 • Indien u op enig moment het gevoel dat je lippen zijn over te bloeden, of als u zich gescheurde stukjes lip aan de binnenkant van je mond, onmiddellijk stoppen met spelen voor de dag. Als je verder spelen met een gekwetst lip, kunt u uw spel schade tot maximaal een week, misschien langer.
 • Probeer het mondstuk plaatsen in het midden van je lippen. Als u beugels of iets op je tanden helemaal niet, kan uw mondstuk geneigd zijn om omhoog te gaan hoger dan het zou moeten, of lager. Laat je niet in deze gewoonte-als je dit doet voor lang, zult u niet in staat zijn om trompet te spelen met het mondstuk correct geplaatst bij allen.
 • Nog een keer, hier zijn de noten van een C Schaal: C (open), D (eerste en derde), E (eerste en tweede), F (eerste), G (open), A (eerste en tweede), B (seconde), C (open)
 • Voordat u begint met een trompet spelen, blazen lucht door de hoorn, om "op te warmen" het instrument en neem de juiste embrouchure.
 • Nadat je hebt geleerd om de trompet te spelen voor een tijdje en zijn verhuisd naar meer geavanceerde muziek, zul je merken dat je niet kunt beginnen met het spelen van hoge noten wanneer u eerst uw trompet uit. Dit komt omdat je lippen zijn nog niet opgewarmd. Om ze op te warmen zonder dat ze permanent te beschadigen, dient u lage noten, zoals C, D, E, F, G, en weer naar beneden te spelen. Nadat u deze noten te spelen voor een klein beetje, moet u in staat om hogere noten te spelen. ook, NIET oefenen op zoemen. dat je helpt een vreselijke gewoonte te gaan. Iedereen zegt buzz, maar gewoon blazen lucht. Het geluid wordt scherper.
 • Veel oefenen! De enige manier waarop je gaat om beter te worden is om te oefenen.
 • Uw trompet kan hebben wat lijkt op een pinky ring. Deze ring is voor spelers die meer ervaring kunnen hebben. Het wordt gebruikt om elke noot ingedrukt houden van de derde klep beter af te stemmen.
 • Als je bretels, neem uiterste zorg wanneer het oefenen, vooral als je net begint te spelen. U mag in staat zijn om uw orthodontist vragen voor wax. Zij zullen hoogstwaarschijnlijk sommige geven u gratis. Zet het op voordat je speelt, en je lippen zal niet krassen op. Ook sommige orthodontisten hebben plastic bijlagen die zijn veel schoner dan wax strips die zijn gedimensioneerd voor je beugel en bevestig pijnloos! Het beste van alles, als je de beugel eraf kunt u nog trompet spelen zonder dat u uw lip eelt los!
 • De belangrijkste tip van allemaal is het vinden van een bevoegde trompetleraar.
 • Af en toe moet je opwarmen door het inademen van (door je neus) gestaag voor 8 beats en uit voor 8 beats, dan in voor 4, uit voor 4, vervolgens in 2, op 2, in 1, op 1. Je schouders moeten niet 'schieten' wanneer u een snelle adem te halen. Uw diaphram moeten uitbreiden.
 • U zult merken dat de namen van de noten hier gegeven op de pagina verschillen van die op de website. Dit is omdat de namen van de noten op de website zijn voor piano, niet trompet. Ze werden "omgezet" naar de juiste noot voor trompetten zijn. U vindt meer informatie over dit nadat u blijven spelen voor een tijdje.
 • Als u waait door uw trompet en u niets of een zeer saaie resonerende geluid hoort u ervoor zorgen dat u correct blazen. Als u bent, hebt u mogelijk een klep niet goed uitgelijnd. Pak de bovenkant van de knop en lichtjes draaien de kraan totdat hij stopt, moet dit uw probleem op te lossen. Als het probleem zich blijft voordoen, neem het terug naar de winkel en ze zullen u helpen!
 • Als je heel serieus over het kweken en het verbeteren van je vaardigheden als trompettist, kunnen prive-lessen een enorme hulp zijn. Ze zijn zeker een waardevolle investering-vinden een leraar die is vriendelijk, bekwaam en u geniet van tijd doorbrengen met. Op deze website kunt u een start te geven aan het vinden van een leraar: http://www.privatelessons.com/

Waarschuwingen

 • Niet dragen van je lippen uit. Praktijk consequent, niet constant.
 • Probeer niet al te gefrustreerd te raken. Als u gefrustreerd, neem een ​​paar keer diep adem voordat u het opnieuw probeert.
 • Zoek muziek die je wilt spelen, dat is binnen uw bereik en het vermogen.
 • Als u wilt om zich te ontdoen van alle slechte gewoonten tijdens het spelen van de trompet, band een kleine herinnering aan de bel van de trompet, waar je het kunt zien, maar de muziekleraar niet kan. Neem uw nota af voor een paar weken of totdat je denkt dat je helemaal verlost van uw slechte gewoonten.
 • Bij het afspelen, zorg ervoor dat je niet te hard drukt het mondstuk tegen je lippen aan de hogere noten te krijgen.
 • Niet optillen vingers tussen elke noot
 • Probeer niet te laten vallen of breken.

Dingen die je nodig hebt

 • Een trompet en mondstuk
 • Ventiel olie, voor wanneer uw kleppen beginnen te traag krijgen
 • Schuif vet, te houden van de tuning schuift vast komen te zitten
 • Muziek om te spelen