Wkunl

Hoe snel leren om de akoestische gitaar zelf te spelen

Succesvol leren hoe je gitaar te spelen is binnen het bereik van de meeste mensen, maar veel beginners te snel opgeven. Vaak zal stoppen beginners hun gebrek aan tijd de schuld om te oefenen en dat spelen doet pijn hun vingers. Het probleem is dat ze gewoon niet genoeg oefenen. Deze pagina kan niet geven u meer tijd om te oefenen, maar het zal je laten zien hoe een adequaat gitarist zonder de kosten van betaalde instructie succes geworden.

Stappen

Hoe snel leren om de akoestische gitaar zelf te spelen. Onderzoek en kies instructie websites online.
Hoe snel leren om de akoestische gitaar zelf te spelen. Onderzoek en kies instructie websites online.
 1. 1
  Onderzoek en kies instructie websites online. Het internet heeft honderden websites die "gratis" lessen, waarvan de meeste zijn zeer goed ontworpen en kan worden toegepast op uw praktijk routine. U bent ook meer kans om diepgaande antwoorden op uw vragen die weg te vinden.
 2. 2
  Leren om onderscheid te maken tussen een goede muzikant en een slechtere. Als je bent ongeveer net zo goed als uw favoriete muzikant na het spelen gitaar voor een paar weken, probeer dan na een meer ervaren muzikant.
 3. 3
  Bestudeer de fysieke instrument zelf. Leer de namen en functies van de gitaarpartijen, en hoe werken ze samen om geluiden te maken. Leer hoe geluid wordt uitgezonden van de gitaar, en hoe de spanning beïnvloedt de snaren. Een half uur besteed aan deze basiskennis zal vele malen worden terugbetaald door uw leren en spelen tijd.
 4. 4
  Leer jezelf zo veel verschillende manieren om een akkoord te spelen als je kunt. Zo zijn er 10 verschillende fret handposities waarvoor het C akkoord te spelen. Uiteraard, ga dan voor een 'perfecte' open C akkoord eerst, maar hoe meer manieren je kent om een ​​akkoord te spelen, hoe meer flexibiliteit die u bij het verplaatsen van het ene akkoord naar het andere zult hebben. Dit kan ook van pas komen als u besluit om te proberen componeren nieuwe muziek.
 5. 5
  Praktijk dagelijks (5 van de 7 dagen minimum) voor minstens een half uur. Als u snel wilt leren, moet je-dwingen voeden je hersenen met gitaar. Dit houdt in het leren hoe je een goed oor hebben voor de veranderingen in het geluid / pitch / intonatie, comfortabel positioneren van je lichaam (met inbegrip van been, rug, schouder en arm posities), coördinatie strum-hand en techniek, fret hand coördinatie en techniek, en het belangrijkst, fret handspier geheugen.
 6. 6
  De praktijk van de akkoorden en de handposities geruisloos tijdens het tv kijken of praten met een vriend. Leren fret handspier geheugen is veel moeilijker dan het leren tokkelen kant spier-geheugen (exclusief finger picking). Je hoeft niet naar je andere hand te gebruiken op alle, alleen gaan over de verschillende akkoorden over en voorbij. Televisie of een gesprek zal u helpen voorkomen kijkt neer op je handen te veel. Echter, bij het leren van het akkoord posities moet u uw vingers bestuderen aandachtig - zorg ervoor dat je het akkoord positie correct, zodat uw spieren geheugen correct is. Na verloop van tijd, kijk naar je vingers minder vaak, maar toch controleren of u de juiste positie hebben bereikt. Na verloop van tijd uw vertrouwen in je vinger positie voor akkoorden zal groeien en je zult niet zo vaak kijken.
 7. 7
  Bouwen eelt op je vingertoppen. Dit zal pijnlijk zijn, en zal uw vingers pijn doen. Zodra je eelt al ontwikkelen, zal de pijn die je ooit gevoeld verrassend verdwijnen. De tijd die dit kost is aan jou. Hoe meer je oefent, hoe sneller het zal gebeuren. Er zijn verschillende eelt-bouwproducten kunt u ook kopen.
 8. 8
  Leer barre akkoorden, samen met open akkoorden. Heb barre akkoorden niet overslaan simpelweg omdat ze moeilijk. Net als bij de ontwikkeling van eelt, hoe meer je speelt hoe makkelijker het zal worden. Behoudens een akkoord is bijna volledig afhankelijk van de kracht in je fret de hand.
 9. 9
  De opbouw van de spieren in je fret de hand door herhaaldelijk knijpen een tennisbal of een soortgelijk object voor 5 minuten, een paar keer per dag. (Wees wel voorzichtig, kan dit leiden tot Repetitive Stress Syndrome)
 10. 10
  Sta jezelf toe om gefrustreerd te worden. Het is onvermijdelijk. Het is normaal. Dat akkoord dat u hebt geprobeerd om netjes te uiten voor de afgelopen paar dagen, of zelfs weken, zal in de tijd geluid helder en duidelijk. Blijf werken aan het en voordat je het weet, gewoon tokkelen mee, zult u opnieuw proberen om dat akkoord stem perfect en zal dat doen.
 11. 11
  Praktijk. Praktijk. Praktijk. Oefening baart kunst is niet alleen verhaal enkele oude vrouwen '. Bij het beoefenen van, streven naar kwaliteit, als je slordig oefenen zul je in het maken van slechte gewoonten permanent. Een betere aforisme in feite zou kunnen zijn, "Oefening baart permanent." Ook, net als het gewicht-opleiding atleten draaien hun oefeningen, gericht op een deel van het lichaam op een dag, is het mogelijk om passages gericht op verschillende aspecten te oefenen - toon, gladheid, snelheid, nauwkeurigheid. Door zich te concentreren op verschillende praktijk facetten van de muziek los, kun je je vaardigheden en het verbeteren van uw algehele spelen!
 12. 12
  Speel mee met CD versies van liedjes die je wilt. De cd-speler is een geweldig hulpmiddel voor muziek leerlingen omdat het gemakkelijk is om terug te spoelen en herhaal zelfs zeer kleine stukjes van een lied.
 13. 13
  Start om nummers te spelen. Er zijn twee manieren om gitaarmuziek te lezen. Een techniek heet bladmuziek en de andere is tab genoemd; Googlen het onderwerp en het leren om zowel te lezen is zeer waardevol.
 14. 14
  Speel meer dan een type gitaar. Beginnen met het leren van de basgitaar, spelen de klassieke gitaar, spelen de tenor gitaar, spelen de elektrische gitaar. U krijgt opgenomen met de geluiden van de verschillende gitaren.
 15. 15
  Geniet van uw nieuwe gitaar spelen vaardigheden!

Tips

 • Leer verschillende manieren om te controleren je speelt in tune en tuning. Het kan een tijdje duren om een ​​oor voor wat juist is te ontwikkelen.
 • Als je een vriend die is een ervaren gitarist, proberen samen samen met hem / haar een keer per week te jammen. Ook al is hij / zij is veel beter, zal u alleen de tijd die het normaal gesproken kost om gitaar te leren door gewoon te spelen naast hen, kijken en leren hoe ze spelen verlagen.
 • Verzamel tablatuur van vele verschillende kunstenaars. Je zult vrij lipjes op het internet te vinden met waarschijnlijk ongeveer een 99% kans op het vinden van de juiste tabblad in de eerste pagina van beursgenoteerde resultaten. Typ de naam van het nummer, de artiest en de woorden "tab guitar" in een zoekvenster. Heb je veel keuzes. Het maakt niet uit welk genre van muziek de nummers zijn, als je geniet van ze te spelen, dan spelen ze.
 • Betalen een beetje extra voor een goede gitaar. Als u op zoek bent naar uw eerste gitaar kopen, maar zijn niet zeker dat je speelt of de tijd hebben om te oefenen, koop een goedkoop een. Dan als u besluit te blijven met het, kunt u upgraden naar een duurdere zonder over uw budget. Zorg ervoor dat het niet te 'goedkoop', echter. Sommige gitaren kunnen hebben ongewenste kwaliteiten die je ervan kan weerhouden te genieten van het spelen tijdens het leren. Dingen als een fatsoenlijke actie (afstand tussen de snaren en toets) zijn belangrijk om te overwegen. Als het te hoog is, zal u gevraagd worden in te drukken harder op de snaren om een ​​goed geluid veroorzaken van teveel pijn in je vingertoppen en teveel frustratie krijgen.
 • proberen met behulp van video gitaarlessen van sites zoals tocarguitar.com youtube, fretplay en ultieme gitaar
 • Eerder dan oefenen in langere en minder frequent sessies, probeer het oefenen in kortere vaker sessies. Uw brein is in staat om akkoorden en patronen sneller op deze manier onthouden en het zal ook makkelijker op je vingers wanneer je voor het eerst begint te maken.
 • mee! - Of proberen te begeleiden iemand anders te zingen of te spelen. Het zal helpen uw tempo, ritme en luisteren. Als u werkt met andere gitaren proberen om weg te komen van alleen het kopiëren van wat ze doen.
 • Probeer het opnemen van uw oefensessies om je voortgang bij te houden. Terwijl u een onmiddellijke verschil niet kan merken, vindt u het misschien verrassend de vooruitgang die je in een vrij korte tijd hebben gemaakt.
 • Wees niet te hard voor jezelf als je niet de juiste akkoorden te krijgen. Vergeet niet, het is je eerste keer. Neem je tijd en neem dingen langzaam. U zult onder de knie of andere manier krijgen.
 • Probeer uw snaren regelmatig te veranderen - zeker een keer per maand als je regelmatig elke dag oefenen. U zult versteld staan ​​van wat een verbetering kan leveren aan het geluid.
 • Als u een audio-editing programma zoals GarageBand of Audacity, kunt u het bepaald deel van de song selecteert u bezig bent om dat gedeelte te spelen. Het zal je leren enorm helpen.
 • Het is een eenvoudig ding om jezelf te leren de basisprincipes van gitaar spelen, zoals hierboven beschreven. Er komt een punt echter komen, als je stok met spelen, wanneer je de ervaring en kennis van een professionele instructeur nodig. Deze Google-te is op geen enkele manier suggereren dat er geen gebruik voor instructeurs. Het is gewoon een gids aan de slag.
 • Maak notities over hoe je je voelt en hoe goed u elke keer dat je de praktijk spelen. Als je elke dag oefenen, zul je een groot verschil te zien elke dag.
 • Nooit nylon klassieke snaren op een stalen snarige gitaar, noch andersom. Ze zijn niet onderling uitwisselbaar. Echter, als je een stalen snarige akoestische, kunt u gebruik maken van "silk & steel" snaren op de gitaar tot je vingers zijn sterk genoeg om de stalen snaren te gebruiken, omdat ze makkelijker op je vingers. Merk op dat het geluid zal zijn meer ingetogen en minder briljant.
 • Als u links en vervolgens overhandigd moet je vooral goed na te denken bij het kiezen van een gitaar. Een lefty gitaar zal waarschijnlijk voelen zich meer natuurlijk aan u - en kon de juiste keuze te zijn. Maar als je jezelf kunt brengen om te leren op een rechtshandige instrument zul je een veel groter bereik hebben om uit te kiezen, in staat om gitaren te delen met andere spelers zullen zijn en hoeft niet te mentaal flip over het akkoord dat posities die u ziet of leest op overeenkomen met je fretboard. Beide handen moeten doen heel precies werk na alles. U wilt voorkomen dat het kiezen van een type en vervolgens spijt van uw keuze.
 • Leren om strategisch nummers selecteren om te oefenen, in plaats van willekeurig te kiezen nummers. Een dergelijke bron die dit leert is nobsguitar.com. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar de meeste betrekken gericht voor een aantal overlap in techniek en theorie van het ene nummer naar het volgende. Het is belangrijk om ook nummers die je eigenlijk genieten van het luisteren te halen.
 • Leer de Banjo. Met slechts vier snaren, het is veel meer uitgestippelde en eenvoudiger.

Waarschuwingen

 • Wees zeer bewust van de hoek van je linker pols. Omdat je jezelf leert, zult u niet een leraar te vertellen dat je houdt je pols verkeerd, maar als je het hebt gebogen te veel, kunt u ernstige schade doen om jezelf. Houd het recht! Als je niet zeker over, toon uw techniek om iemand te ervaren, en vragen over uw pols positie.
 • Om te voorkomen dat uw fret de hand van een blessure, houd je eelt onder controle. Neem een ​​buffer board aan je vingertoppen of twee keer per week. Buffing en indienen van uw eelt IS belangrijk. Na verloop van tijd de buitenste laag van de huid begint te schillen. Het is noodzakelijk op dat moment om buff de harteloze glad, of je het risico om een ​​string gevangen in een open sleuf van uw harteloze bij het wisselen van akkoorden.
 • Alvorens te kopen, speel zo veel verschillende gitaren als je kunt in grote specialiteit gitaar winkels. Deze grote winkels hebben honderden gitaren te proberen, en je kunt degene die het beste bij u past. Voel je niet onder druk gezet om iets te kopen voor het gebrek aan keuze, opdringerige verkopers, of dat het te pijnlijk om te proberen te spelen in de voorkant van mensen.
 • Het spelen van de gitaar kan je vingers pijnlijk maken. U kunt wat ijs in een kom met water en genieten handbereik voor een minuut of lopen gewoon laat koud water over je vingertoppen. Dit voorkomt blaren en zal de snelheid van het bouwen van uw eelt. Zorg ervoor om wat tijd te geven na het weken uw handen alvorens verder te spelen.
 • Schaam u niet om te spelen in het bijzijn van andere, meer talentvolle gitaristen. Ze waren ooit op uw niveau van vaardigheid, en de meerderheid van hen herinneren hoe het was.
 • Koop een elektrische gitaar tuner, bespaart u uzelf veel verpakkingen van strijkers en wees voorzichtig bij het afstemmen, vooral de eerste snaar.

Dingen die je nodig hebt

 • Een gitaar
 • Gitaarboeken