Wkunl

Hoe maak je een piano te kopen

Het kopen van een piano, of, zoals het wordt genoemd, een traditionele of een akoestische piano, is niet iets dat wordt gekocht zonder een specifieke behoefte of het gebruik. Afhankelijk van de behoefte, kan de aankoop minimale of duur. Veel mensen vinden dat het starten van een kind op pianoles een minder dure 'rechtopstaande' zou vereisen totdat ze zien een talent en het verlangen om te blijven leren. Een goede leraar zou je vertellen dat een betere piano is meer kans te worden spannend voor uw kind om te spelen. (Het is ook erg belangrijk dat de piano is in goede staat en in harmonie te spelen aan te moedigen). Je moet altijd kopen de beste piano die je kunt veroorloven. Piano's kunnen worden verhandeld 'up' als een noodzaak zich voordoet. De enige keer dat er een financieel verlies is wanneer niemand wil blijven spelen.

Stappen

Hoe maak je een piano te kopen. Maak er een punt om te bezoeken enkele showrooms en vertrouwd te raken met verschillende fabrikanten, en de namen en kwaliteiten van elk merk.
Hoe maak je een piano te kopen. Maak er een punt om te bezoeken enkele showrooms en vertrouwd te raken met verschillende fabrikanten, en de namen en kwaliteiten van elk merk.
 1. 1
  Maak er een punt om te bezoeken enkele showrooms en vertrouwd te raken met verschillende fabrikanten, en de namen en kwaliteiten van elk merk. Stel vragen en krijg brochures en maakt aantekeningen op een pad met betrekking tot elk.
 2. 2
  Speel elk van de piano, of hebben de verkoper te spelen stukken, alsmede grote en kleine schalen. Luister goed om te horen dat elke piano heeft wel een iets andere toon. Sommige zijn zacht, briljant, hard of zacht. Elke individuele piano produceert een andere toon en uniek geluid, ongeacht de stijl. Rekening houden met de omvang, vooral als uw kamer is klein.
  • De vleugel varieert in grootte van minder dan vijf meter tot negen voet (een concertvleugel). De term "baby grand" wordt vaak gebruikt om piano's te beschrijven rond de 5 'grootte. Een vleugel heeft een snelle aanraking en is meer responsief en krachtiger dan een rechtop. Veel mensen genieten van het spelen van piano's meer dan piano's. Echter, sommige grotere professionele kwaliteit staanders hebben gelijke of betere klankkwaliteit dan vele kleine grands. Vleugelpiano's hebben allemaal een horizontale actie, en piano's hebben een verticale maatregelen die boven of onder kan zijn de sleutels.
  • Staanders variëren in hoogte 36-51 centimeter. Allen vereisen dezelfde hoeveelheid vloeroppervlak, ongeveer vijf meter bij twee meter. De grootste van de staanders is de studio piano, dat is 44 inch of groter. Dit is een soort die steeds heel populair. Staanders, 39-42 cm lang, aangeduid als consoles. Niet meer gebouwd is het spinet, die was 36-37 centimeter hoog. Fabrikanten gestaakt deze omdat ze niet een geweldig geluid en de actie configuratie was zeer inferieur aan consoles en studio's. Maar je zou een gebruikte spinet of een op de voorraad die goed zijn voor de beginner kan zijn en passen mooi in de kamer te vinden.
 3. 3
  Neem een ervaren pianist met u wanneer u bereid bent te kopen, krijgen hun mening over uw keuze van elke piano. Realiseer je echter dat toonvoorkeur is zeer subjectief en uw mening is het belangrijkste als het gaat om het geluid dat u wilt. Luister naar lage, midden en hoge tonen. Vraag naar en leren om te begrijpen wat maakt een bepaalde piano wenselijker dan een ander. Houd er echter rekening mee dat uw "ervaren pianist" gaat adviseren wat ze willen, niet noodzakelijk wat je wilt. Zij kunnen ook willen om u te sturen naar een merk dat ze al kennen. Het merk je hebt gehoord van misschien niet de beste keuze zijn. Uw smaak en uw budget zijn de belangrijkste elementen.
 4. 4
  Contacteer experts:
  • Zoek uit welke piano's vaak worden gebruikt door muziek instellingen zoals conservatoria en universiteiten in het bijzonder als je kunt veroorloven een zeer dure piano. Dergelijke hubs van muziek instructie kennen door ervaring een aantal piano's, die zijn van goede kwaliteit en relatief probleemloos. Vraag muziek professoren en professionele musici voor aanbevelingen. Herkent u kan worden gestuurd in de richting van die merken die op lange termijn investeringen hebben gedaan in marketing aan deze instellingen om hun producten het meest vertrouwd te maken.
  • Pianotechnici zijn een andere bron van informatie over piano's en kunnen gedachten over die piano te kiezen wanneer u een beperking van uw selecties hebben. Kijk voor een lid van de Piano Technicians Guild in de gele pagina's. Begrijpen, dat een technicus zal waarschijnlijk gericht op piano's die zijn makkelijker om aan te werken.
 5. 5
  Probeer verschillende piano's van elk merk. Verschillende modellen zijn meestal vervaardigd met grote kwaliteitsverschillen. Het is vergelijkbaar met een auto merk. De Boston piano is gemaakt van veel lagere kwaliteit componenten dan een concertvleugel door Steinway, hoewel ze worden verkocht door dezelfde co. Vaak, afhankelijk van het model en de prijsklasse, zijn er verrassende individuele verschillen. Een ding dat je zal opvallen is hoe de toetsen voelen wanneer u op hen neer. Sommige zijn stijver dan anderen, en sommige zijn losser. Dit heet tintje. U zult willen vinden de piano voelt goed om je vingers en en klinkt goed om je oren.
 6. 6
  Inspecteer de piano zorgvuldig, met inbegrip van elk deel, zoals beschreven.
  .
  • The Back: De palen moeten zwaar en sterk genoeg zijn om adequate ondersteuning te bieden in verhouding tot de rest van de piano zijn.
  • De Soundboard: Een houten plank aan de achterkant van het instrument dat de trillingen van de snaren vertaalt in de "toon" van de piano. Het klankbord is een van de vitale onderdelen van de piano. Een gebarsten klankbord kan een pianogeluid onaantrekkelijk maken.
  • Plaat: Een onregelmatig gevormde stuk gietijzer bouten aan de achterkant van het frame. Het bevat een uiteinde van de pianosnaren en ankers meeste twintig ton trekkracht uitgeoefend door de strakke snaren.
  • Treble en bas bruggen: Nog een van de piano's vitale organen. Deze lange stukken hard maple zijn om het klankbord gehecht, over te dragen naar de trillingen van de snaren.
  • Wanneer piano dealers verwijzen naar de "back aaneengeregen," bedoelen ze de zojuist besproken plus de snaren onderdelen. De bassnaren zijn omwonden met draad om gewicht toe te voegen en het verminderen van de frequentie waarmee de snaar trilt. Dit maakt het gebruik van relatief korte snaren dieper noten produceren.
  • De werkende deel van de piano wordt de actie genoemd. Er zijn ongeveer 7500 delen hier, allemaal een rol bij het verzenden van de hamers tegen de snaren wanneer toetsen worden aangeslagen spelen.
  • Piano hamers worden gevormd uit een of twee lagen vilt gesmeed op een houten hamer gieten onder enorme druk. Als een dealer tegen je praat over een 9-pond hamer in tegenstelling tot een 12-pond hamer, bedoelt hij het gewicht van de platen van vilt die werden gebruikt om de hamers te maken.
  • De pianotoetsen rust in de belangrijkste bed, een perfect vlak goed in de voorkant van de kast die de sleutels niveau houdt. Elke toets wordt in evenwicht gehouden door een centrale pen, en "doodmoe" met fijne wol voor stilte en voldoende ruimte. De "ivoren" zijn niet ivoor meer, maar een fijn gegoten plastic dat niet zal barsten of geel. De zwarte toetsen zijn gemaakt van een geschikt materiaal.
  • De meeste piano's hebben drie pedalen, maar de meeste pianisten hoeft slechts twee. Het sustainpedaal rechts tilt de dempers (die in een rustpositie te voorkomen dat de snaren trillen) weg van de snaren, zodat de toon wordt voortgezet nadat de toetsen worden losgelaten.
  • Het pedaal aan de linkerkant, de zogenaamde soft pedaal of una corda pedaal dempt de toon door verkorting van de afstand van de hamers reizen of door het verschuiven van de actie enigszins zodat er minder snaren worden geraakt. Veel piano's hebben een derde pedaal in het midden voor enige behoud bastonen. Op de meeste grand piano's en een aantal staanders, het derde pedaal is het sostenuto pedaal, die tonen in stand wanneer het pedaal wordt ingedrukt.
  • Ten slotte is er het kabinet, dat knappe meubel dat een prominente plaats in uw interieur zal nemen. Moderne kasten zijn gemaakt van kern voorraad bedekt met dunne fineer van mooie meubels hout. Veel granen en afwerkingen zijn beschikbaar en moderne veredelingstechnieken verzekeren uitstekende uitstraling en gemakkelijk te onderhouden al jaren.

Tips

 • Koop een piano gemaakt door een gerenommeerd bedrijf met een goede productie, en zorg ervoor dat ze bieden een fabrikant-backed garantie. Vragen over hun handel up beleid. Als je een piano dealer kan vinden met een schriftelijke 1 jaar "trade-up-beleid", zou je beter af zijn aankoop zijn! Bezoek brengen aan diverse showrooms als elke showroom verkoopt verschillende vernoemd piano's.
 • Sommige piano showrooms zullen bieden zelfs pianolessen in hun showroom zelf. Sommige hebben maandelijks pianoconcerten, met kaas en crackers en andere snacks. Het bijwonen is een geweldig idee, het is gratis, een avond of middag uit, en een manier om daadwerkelijk te horen hoe de piano klinkt.
 • Gebruikte-piano's kan veel zijn, maar het is moeilijk voor de onervaren om een ​​goed instrument van een roestbak weten. Neem altijd een pianostemmer bij u bij de aanschaf van een gebruikte piano te inspecteren om ervoor te zorgen dat het klankbord is niet gescheurd of beschadigd.
 • Als je koopt een piano voor je kind, zorg ervoor dat hij of zij krijgt om te spelen voor een goede lengte van tijd voordat je koopt. Schik de showroom voor uw kind om een ​​oefenperiode daadwerkelijk besteden aan de piano, zodat je kind blij en tevreden mee. Als uw kind is ongelukkig met de piano, zal hij of zij niet wil oefenen op het, en je zal dan hebt besteed je geld op, in essentie, een meubelstuk. (Als je eenmaal hebt versmald uw keuzes naar beneden om 2 of 3 instrumenten, zorg ervoor dat uw kind krijgt om een proefrit elk een. Als je kind vertelt u de piano die hij of zij verkiest, neem het in overweging! Als kinderen nemen deel aan de beslissing maken, ze voelen zich meer eigenaar van de piano en zijn meer gemotiveerd om te oefenen op het.)
 • Meestal de eerste piano gekocht voor een beginner is een rechtopstaande. Verwacht niet dat het aan de aanraking of geluid van grand hebben, maar de klankkleur en het geluid zal volstaan ​​en zal aanmoedigen de beginner om te leren en te oefenen. Beschouw een gebruikte piano bij een dealer. Velen houden gebruikte piano's op voorraad als huur, maar ze zijn blij om ze te verkopen, ook.
 • Er kunnen verschillen zijn tussen individuele piano's van hetzelfde merk en model. Zoek uit of de piano die u ontvangt zal degene die je hebt geprobeerd en gehoord worden.
 • Verwachten om de beste piano die je kunt veroorloven kopen en passen in uw huis. Of krijgen een kwaliteit piano, maar niet de duurste te kopen. Een student starter piano zal volstaan, want je kunt altijd 'ruilen up' voor een betere als uw kind geniet en wil blijven spelen. Vraag de verkoper over hun vak up beleid.
 • Zelfs een zeer goedkope gebruikte piano kan een grote leerinstrument zijn als het speelt goed en klinkt goed en is goed onderhouden en vaak afgestemd.
 • Stel vragen over het afstemmen van de piano, en of de dealer een goede tuner vertrouwd met het merk kan aanbevelen.

Waarschuwingen

 • Houd in gedachten dat, als je een professional of een ervaren muzikant, zou je luisteren naar en te kijken naar uw piano voor een lange tijd dus zorg ervoor dat het voldoet aan elk van uw wensen en behoeften. Pianos afschrijven heel weinig tijd. Een gebruikte piano gebouwd tien jaar geleden, en goed onderhouden nog steeds de moeite waard zijn bijna net zoveel als een vergelijkbare nieuwe piano. Pas op voor piano winkels uitgaan van zaken verkoop tenzij je een garantie van de fabrikant, en hebben de piano onderdelen geïnspecteerd door een pianostemmer gehad. Het enige onderhoud dat moet worden opgevangen, is om de piano gestemd op een regelmatige basis en heeft niets te maken met de plaats waar je het hebt gekocht.