Wkunl

Hoe om websites te blokkeren op firefox

Als je Firefox gebruikt als uw Internet-browser en willen websites te blokkeren worden bekeken, vindt u dat Firefox als standalone browser beschikt niet over een website te blokkeren functie. Echter, Firefox ondersteunt het gebruik van derden add-on programma's, en BlockSite is een third-party Firefox add-on die u kunt gebruiken om een ​​lijst van websites die u wilt blokkeren in uw browser te maken.

Stappen

Hoe om websites te blokkeren op firefox. Open Firefox en klik op het menu 'Extra'.
Hoe om websites te blokkeren op firefox. Open Firefox en klik op het menu 'Extra'.
 1. 1
  Open Firefox en klik op het menu 'Extra'. Selecteer "Add-ons" en klik vervolgens op "Get add-ons."
 2. 2
  Type "BlockSite" in de zoekbalk en druk op "enter". Klik op "Toevoegen aan Firefox", "Accepteren en installeren," en vervolgens "Nu installeren." Als u een bericht dat Firefox moet de computer opnieuw opstarten, klikt u op het tabblad "Firefox herstarten", of sluit het venster van uw browser en dan weer starten van de browser.
 3. 3
  Ga terug naar het menu "Extra" eens je firefox browser opnieuw gestart. Klik vervolgens op "Add-ons" en vind BlockSite in uw lijst van add-ons. Klik op de knop "Opties".
 4. 4
  Zorg ervoor dat de dozen "enable BlockSite," "mogelijk waarschuwingen," en "inschakelkoppeling verwijdering" zijn allemaal gecontroleerd onder de "functies te activeren" rubriek. Klik op de radioknop naast "zwarte lijst."
 5. 5
  Klik op de add-knop, typ of kopieer de URL van de website die u wilt blokkeren in het tekstvak en klik op "OK."
 6. 6
  Zet een vinkje in het vakje "enable authenticatie 'en typ een wachtwoord in als u wilt dat het gebruik van de BlockSite add-on te zijn beveiligd met een wachtwoord. Dit zal het te maken zodat gebruikers moeten het wachtwoord in te voeren om websites toevoegen, bewerken of verwijderen uit de lijst met geblokkeerde websites.

Tips

 • U kunt de functie voor importeren en exporteren gebruiken als u wenst om de lijst te kopiëren naar andere computers die de BlockSite hebben add-on voor Firefox. Klik op de knop "Uitvoeren", typ een bestandsnaam en klik op de knop "Opslaan". Winkel die opgeslagen bestand naar een externe schijf, zoals een USB-stick, en dragen op de andere computer. Dan lancering Firefox, opent de BlockSite add-on, en klik op de knop "Importeren". Kies het bestand dat u gered van de andere computer en klik op "OK."
 • U kunt ook gebruik maken BlockSite om een ​​lijst van websites die u wilt dat gebruikers in staat zijn om te bekijken met de functie Whitelist maken. Als u het toevoegen van websites aan de lijst, moet u de radio button check naast de "witte lijst" in plaats van de knop naast 'zwarte lijst. " Gebruikers zullen dan niet in staat zijn om websites die niet op de witte lijst te bekijken.
 • Als u Windows gebruikt en u uw BlockSite wachtwoord vergeet, kunt u herstellen intikken van "about: config" in de adresbalk van de browser en op Enter te drukken. U kunt met de rechtermuisknop klikken op "BlockSite.authenticate" en kies "Reset", of de "BlockSite.password" invoer wissen. Dit zal alles gereset, zodat u de BlockSite add-on-instellingen kunnen openen zonder het wachtwoord.