Wkunl

Hoe maak je een krant te maken op Microsoft Word

Als het gaat om de vele toepassingen van de populaire Microsoft Word-software, het maken van een nieuwsbrief of krant-achtige publicatie kan zo simpel zijn als het uitzoeken van de speciale mogelijkheden van deze tekstverwerker. Enkele eenvoudige tips zullen u helpen om een ​​krant op Microsoft Word te maken, voor een relatief eenvoudig proces voor het maken van een MS Word "blanco pagina" en het creëren van iets dat zal lijken en functie als een krant als het wordt afgedrukt.

Stappen

Hoe maak je een krant te maken op Microsoft Word. Verzamel al uw artikelen in compatibele formaten.
Hoe maak je een krant te maken op Microsoft Word. Verzamel al uw artikelen in compatibele formaten.
 1. 1
  Verzamel al uw artikelen in compatibele formaten. Als u het beheer van een krant ontwerp, zult u de meeste kans hebben een verscheidenheid van bijdragen van verschillende schrijvers en redacteuren. Zorg ervoor dat al deze zijn in compatibele formaten waar u de tekst in MS Word kan dalen zonder al te veel moeite.
  • OpenDocument.
  • Microsoft Word-document.
  • Microsoft Office OpenXML.
 2. 2
  Ontwerp uw "header." Hoewel sommige MS Word-gebruikers willen werken met de gevestigde header-functie, kunt u een gemakkelijke krant style header te krijgen in de top van uw pagina met een eenvoudige grafische insert commando. U kunt uw krant header te bouwen in MS Paint of een ander programma en plak het in uw Microsoft Word-document op uw voorpagina cap.
 3. 3
  Set kolommen voor afdrukken. Een simpele "add kolommen" commando zal alle tekst die u in keurige, krant-stijl kolommen wilt invoegen formatteren. Selecteer het aantal kolommen dat u wilt en vul ze als dat nodig is.
  • Bij het instellen van uw print in kolommen, het helpt om een ​​kijkje te nemen op hoe een bepaalde lengte van het artikel wordt weergegeven wanneer u deze plaatst in een kolom, zodat u kunt begrijpen hoe de lengte van de artikelen zullen uw lay-out beïnvloeden. Werken binnen de parameters van uw gewenste aantal pagina's zal een van de uitdagingen van de bewerking.
 4. 4
  Bereid een dubbelzijdig afdrukken oplossing. Om uw resulteert afdrukken om te kijken als een krant, moet worden afgedrukt op beide zijden van het vel. Controleer uw printer eigenschappen in de "Print" dialoogvenster te zien of uw apparatuur ondersteunt dubbelzijdige afdruktaken.
 5. 5
  Doe een laatste bewerking. Uw eindevaluatie zal u helpen elke straggling spelling en interpunctie fouten, evenals stijl zaken die u wilt wijzigen voordat u gaat afdrukken te vangen. Net zoals mensen die kranten op gecompliceerder opmaakprogramma's of op fysieke persen maken, je wilt een goede energie te steken in de uiteindelijke montage, omdat de kwaliteit van de proofing werkelijk bijdraagt ​​tot het beste product.

Tips

 • Profiteer van de krant stijl 'templates. " Sommige bronnen op DIY printing bieden reeds bestaande opstellingen voor het maken van MS Word-documenten lijken op een krant. Krijgen van deze templates kan een deel van het werk uit het hierboven beschreven proces.
 • Check out handige krant fonts, zoals Old Engels tekst. Om echt uw Microsoft Word publicatie kijken "krantenjongen", kunt u kijken naar welke soorten lettertypen zijn het meest populair bij de gevestigde kranten. Een verscheidenheid van websites en gedrukte bronnen kunt u de lettertypen die krant printers hebben gebruikt over de jaren.