Wkunl

Hoe maak je een myspace layout te stelen

Heb je ooit een MySpace lay-out die je gewoon zou doden om te hebben? Heb je geprobeerd om een ​​lay-out stealer gebruiken, maar het was niet goed genoeg voor je? Nou hier is een eenvoudige, eenvoudigere manier van het stelen van een simpele code om een ​​hele lay-out, je wilt weten? Het wordt met behulp van de pagina bron.

Stappen

Hoe maak je een myspace layout te stelen. Ga eerst naar het doel myspace pagina.
Hoe maak je een myspace layout te stelen. Ga eerst naar het doel myspace pagina.
 1. 1
  Ga eerst naar het doel myspace pagina. Afhankelijk van welke internet browser u gebruik maken van de manier van het bekijken van de pagina bron is redelijk hetzelfde. Bij aankomst in het geselecteerde MySpace, klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in en klik op "View Source", om de bron van de pagina's weer te geven.
 2. 2
  Nu, moet een apart venster zodra u "view source" geklikt verschijnen. Wat u zoekt op lijkt misschien een vreemde taal en zeer moeilijk te lezen, tenzij u de HTML-instelling code kennen, maar helaas het is de sleutel voor u om de lay-out die u wilt krijgen.
 3. 3
  Scroll naar beneden, het kan moeilijk zijn om te lezen, maar als je eenmaal onder de knie, zul je snel in staat zijn om alle componenten van de grote pagina van codes te identificeren.
 4. 4
  Als je eenmaal hebt gebladerd beneden proberen om deze tekst te vinden: Over mij:. Het geeft aan dat u de sectie "Over mij" en alle codes die het bewonen hebben bereikt.
 5. 5
  Bij het ​​zoeken naar opmaak codes is er een 7/10 kans dat de code is in de "over mij". Scroll naar beneden wat meer, als je niet ziet de code opnieuw te proberen kijken, is het zeer eenvoudig om een ​​layout code te vinden door gewoon de "stijl-tags". Stijl tags zijn het begin van de lay-out code en bestaat uit <en>. Als er schriftelijk vertellen over de persoon dan de code is op het einde.
 6. 6
  Kopieer de code die begint waar het zegt <style helemaal tot aan het einde waar het zegt </ style>. Nu is de pagina te sluiten, of laten het op het scherm voor toekomstige referentie of als u de code verliest, u een back te halen hebben.
 7. 7
  De code eindelijk plakken in uw "over mij" en kijk naar uw nieuwe "gestolen" layout.
 8. 8
  Geef jezelf een schouderklopje.

Tips

 • "</>" Toont het einde van een code.
 • Als u niet de code te vinden binnen de "Over mij" wanhoop niet, controleer dan de "Wie ik zou willen ontmoeten" sectie en ook de "belangen" als je iets wat je leuk vind in de "Algemeen", " Music "," Movies "," Book "en" Heroes "tafels.
 • Als u wilt uw vaardigheden te verbeteren met het stelen van codes; proberen om codes te nemen van meer complexe lay-outs.
 • Het kennen van de HTML-code zal u helpen codes sneller identificeren. U kunt wensen om een ​​paar minuten duren en opzoeken wat HTML basics. Niet alleen zal je in staat zijn om MySpace layouts sneller te nemen, maar je zou goed zijn dat u iets nieuws en nuttig hebben geleerd te voelen.
 • een tip voor het vinden van bepaalde stukken tekst is om naar bewerken> vinden... en dan als een klein zoekvak verschijnt, plaatst u de tekst die u wilt zoeken op de pagina.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om de layout van je vriend te stelen, want als ze je zien met hun lay-out dan zijn ze gaan zijn erg overstuur.
 • Vermijd het stelen van lay-outs die duidelijk zijn auteursrechtelijk beschermd door de auteur. Maar omdat het MySpace, wordt alles gestolen.
 • Als de auteur duidelijk heeft verteld dat je hun profiel niet mag gebruiken, kies dan niet stelen!

Dingen die je nodig hebt

 • Computer en internetverbinding.
 • Internet browser.