Wkunl

Hoe maak je een myspace account te krijgen zonder dat je ouders weten

Myspace is zo populair deze dagen, en een goede fractie van de sociale scène vindt plaats op daar. Dat is waarom zoveel scenesters zijn geobsedeerd door het! Kom op, ga maken een! Waar blijven jullie? -! Uh oh, OUDERS! Veel ouders maken zich zorgen over hun kinderen het weggeven van persoonlijke informatie of gestalkt op het internet, vaak met goede reden - immers, woningen zijn uitgevoerd door dieven te wijten aan informatie kinderen schoongemaakt hebben dom weggegeven, en kinderen zijn gedood door myspace stalkers, ook. Maar als je het gevoel dat je een MySpace-pagina moet hebben, zijn sneaky.

Stappen

Hoe maak je een myspace account te krijgen zonder dat je ouders weten. Voordat je een geheim myspace-account, omdat je ouders verbieden je gebruikt, probeer te praten met je ouders.
Hoe maak je een myspace account te krijgen zonder dat je ouders weten. Voordat je een geheim myspace-account, omdat je ouders verbieden je gebruikt, probeer te praten met je ouders.
 1. 1
  Voordat je een geheim myspace-account, omdat je ouders verbieden je gebruikt, probeer te praten met je ouders. Vraag hen over hun zorgen en proberen compromissen te sluiten als, bijvoorbeeld, niet je echte (achter) naam, stad, leeftijd en / of foto's van jezelf.
 2. 2
  Je ouders zijn waarschijnlijk gewoon proberen om u veilig, als al het andere faalt, volgen deze gids, maar altijd voorzichtig zijn.
 3. 3
  Zorg ervoor dat je dicht, of iets dicht, de deur van de kamer die u gebruikt. Als je een computer in je kamer, zorg ervoor dat het niet kan worden gezien wanneer je voor het eerst lopen in Krijg een kralen gordijn als het je kamer, een luid een. Ze zou denken, terecht, dat je jezelf kon krijgen in wat moeite.
  • Als alternatief kun je proberen om een ​​plaats die niet is aangesloten op internet je ouders 'vinden. Als je een laptop of een ander WiFi-compatibel apparaat, sluit het netwerk van de buren. Als dit geen optie is, probeer dan met behulp van een computer op uw openbare bibliotheek of bij een vriend thuis.
 4. 4
  Het volume niet te hard op de luidsprekers te houden. Myspace is zeer geschikt voor muziek en video. Gebruik geen hoofdtelefoon, mag je niet je ouders het betreden van de kamer te horen en dan gepakt worden.
 5. 5
  Download een exemplaar van "matrix locker": dit is het programma vergelijkbaar met een screensaver die de "The Matrix" code laat zien, maar je kunt een apart wachtwoord van uw gebruikerswachtwoord instellen.
 6. 6
  Zorg ervoor dat u eerlijk reflexen. Als je dat niet, dan is de praktijk. Je moet weten hoe je snel typen, en klik snel.
 7. 7
  Vergeet niet om myspace uit uw browsegeschiedenis te verwijderen.
 8. 8
  Zorg ervoor dat u een browser te gebruiken met tabbed browsing, dus of en wanneer je ouders komen, kunt u overschakelen naar een andere tab, en het zal zeggen dat je op die site en geen myspace. Zorg ervoor dat u iets onschuldig als "Google", "MSN", "Weather.com", of een nieuwspagina gebruiken. Als je graag "neopets.com" toen je jonger was, zeg je nog steeds denkt dat het leuk is en dat gebruiken, maar vermijd dit als je gebruikt om te zeggen 'Neopets zuigt! " want dat zou argwaan wekken.
 9. 9
  Als je ouders weten wat uw e-mailadres maak nieuwe een net voor je myspace pagina (keep it simple)
 10. 10
  Ga naar myspace. com en maak een Myspace pagina. Kies een duidelijke, eenvoudige, en vooral correct gespelde URL-naam. Vermijd woorden als "hart" gurl / boi, "" xoxo "," roxxer "of iets dergelijks, want ze zijn zeer lame en maak je kinderachtig uitzien, afgezien van het feit dat je later spijt van het kiezen van zo'n domme URL-naam. Voorkeur, moet u uw naam sluiten in een of andere vorm. Vermijd het gebruik van uw volledige naam als "Melissa Bourne" voor uw MySpace-naam als het makkelijker is om u en uw MySpace vinden.
 11. 11
  Nu dat je je profiel hebt aangemaakt, krijgt een beeld, achtergrond, enz.. Ook voeg zoveel van je vrienden mogelijk. Probeer te zoeken voor hen, of bel ze op en vraag om hun MySpaces. Je hoeft niet te vragen elk een van je vrienden, omdat je vrienden het meest waarschijnlijk aan elkaar worden gekoppeld.
 12. 12
  Vraag je vrienden niet aan je ouders vertellen dat je een myspace, maar vrienden kan soms leeghoofden, en vergeet. Dus gewoon deel uitmaken van een slimme excuus u kunt gebruiken.
 13. 13
  Wanneer je praat met vrienden, proberen met behulp van een afkorting voor myspace, zoals "ms" of "de ruimte". Als je ouders overhear (wat ze konden), zullen ze erachter komen.
 14. 14
  Veel plezier zijnde een myspacer.
 15. 15
  Niet post uw foto. Als je dat doet, zou je ouders MySpace zoeken naar uw naam en vind uw account. Tenzij je besluit te zijn sneaky en maken gebruik van een valse naam zoals Jane Doe voor andere doeleinden ook bescherming.

Tips

 • Als het niet je eigen computer en u Mozilla Firefox, na elk bezoek op Myspace, verwijder alle geschiedenis en cookies. Als u gebruik IE7 heb je de mogelijkheid om specifieke sites en dagen uit je geschiedenis te verwijderen. klikt u gewoon die ster die staat voor favorieten in de linker bovenhoek en op uiterst rechts aan de bovenkant van de drop-down box is er een knop met het label geschiedenis de dag die u wilt sites uit te wissen te openen. Klik rechts op de site en koos delete. wanneer je klaar bent zeker om te legen uit de prullenbak. Als u Google Chrome, kunt u gewoon gebruik maken van een Incognito-venster en het zal niet worden weergegeven in uw geschiedenis helemaal.
  • Bij het wissen van de geschiedenis, alleen pagina's aangesloten bij wat je hebt gedaan op MySpace te verwijderen. Als je alles verwijdert, kan je ouders vermoeden dat u verwijdert dingen, en dus vraag me af wat je doet op de computer.
 • Als je ouders gebruik maakt van dezelfde computer je dan een goed idee is om niet laten het te onthouden wachtwoord. Als dat zo is en je ouders kijk maar naar de hoofdpagina van de site zullen ze in staat in te loggen op uw account of op zijn minst te zien uw e-mail.
 • Hoe meer vrienden je hebt, hoe meer je Myspace is over gesproken, hoe groter de kans zal contact met je broers en zussen of ouders. Als je een broer of zus die gaat naar dezelfde school als je, probeer dan en mensen vertellen om het op de beneden-laag te houden.
 • Je moet ook een e-mail van je ouders niet weten te gebruiken over (Ex. Aim rekening email)
 • Niet myspace-gek geworden. Enkel je profiel elke week, en liedjes veranderen elke 1,5-2 weken.
 • Geen foto's die te seksueel wekken of iets dergelijks hebben. Je ouders zullen nog meer boos zijn als ze erachter heb je niet alleen een myspace, maar je foto's van je post in thongs geknield boven je bed.
 • Je zou echter, post foto's van wat je graag doet. Als u graag leest, post foto's van de boeken die je leest. Als je ballet doet, vind fotos van ballet slippers. Dit is een geweldige manier om mensen te zien wie je bent zonder je gezicht laten zien.
 • Het is het beste dat je MySpace in huis van een vriend te gebruiken, maar niet te gek of je ouders misschien erachter te komen dat je iets stiekem doen krijgen. Ongeveer een keer iedereen 2-5 dagen is goed.
 • Houd je vrienden dichtbij. Sommige mensen zinken zo laag dat ze verraden je uit als je in een gevecht met hen. Probeer geen myspace-oorlogen. Omdat de pijn kinderen zullen vertellen hun ouders die de spot met hen, en die ouders zullen je ouders vertellen, en dat zou een probleem zijn.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig bij het verwijderen van de geschiedenis, als uw ouders konden achterdochtig! Alleen verwijderen van de links die myspace te betrekken!
 • Als je een foto op MySpace kun je aas voor zedendelinquenten en pedofielen geworden. Zoals hierboven gezegd, foto's zijn een heel slecht idee.
 • Zorg dat je vrienden niet vertellen hun ouders heb je een Myspace. Ouders vertellen andere ouders alles! Beste manier om dit te voorkomen is niet te laat je vrienden weten dat je een MySpace-account. Als ze niet weten, kunnen ze niet zeggen.
 • Met behulp van MySpace zonder je ouders weten kunnen leiden dat u wordt ontdekt en het krijgen geaard en uw computer toegang te verliezen. Het kan ook vernietigen de mate van vertrouwen die zij hebben voor jou. Alvorens dit te doen, zorg ervoor dat je nadenkt over of dit het juiste is om te doen.
 • Niet downloaden van de MySpace-instant messenger als je wilt het feit dat je een myspace-account verbergen.
 • Gebruik nooit Myspace op school of in de bibliotheek. Op de meeste scholen, is het verboden en u kan uw computer privileges en / of moeten detentie dienen te verliezen. Als mensen vinden je geweest bent met het, zullen zij contact met je ouders en je zal in de problemen komen.
 • Ook als u vrienden van uw school / vrienden toevoegen rond, vertel hen niet om iets over je myspace pagina zeggen rond je ouders!
 • Als u Mozilla Firefox, arm jezelf met de nieuwste uitbreidingen. Een goede is Wantrouwen, pagina titel gum, Ghostfox, Stealther en Hidebad. Dit zijn een heimelijke browser's beste vriend.
 • Begrijp siblings betrokken. Ze zullen je naar binnen Of erger, chantage u in het doen van dingen.
 • Heb geen Myspace relatie. Het is erg gevaarlijk, want je hebt geen idee over de mensen die je spreekt. Vasthouden aan echte sociale activiteiten, en zoek een echte persoon die je leuk vindt.
 • Mensen die rondhangen op myspace zijn aardige mensen zoals u en een hoop gekken. Dus maak je geen persoonlijke informatie te geven aan iemand.

Dingen die je nodig hebt

 • Een snelle computer die uw ouders zelden gebruiken, en het heeft een goede browser gemaakt voor het beschermen van uw privacy. Bij voorkeur een computer in je kamer.
 • Snelle reflexen.
 • Zelfbeheersing om niet steeds verslaafd aan Myspace.