Wkunl

Hoe maak je veel vrienden krijgen op myspace

Als je een MySpace-fan, uw MySpace-profiel is een van de belangrijkste dingen in je sociale netwerken. Je kan maanden hebben gewerkt aan het opbouwen van een vriendenlijst en hebben tonnen opmerkingen. Maar heb je ooit het profiel van een vriend bezocht en zag dat ze had meer dan 1000 meer vrienden dan jij? Sterker nog, ze hebben 20 nieuwe reacties elke dag? Je waarschijnlijk af hoe ze zo snel zo populair werd. Nou het is veel makkelijker dan je denkt.

Hier zijn enkele suggesties die u zullen helpen vrienden maken sneller op myspace:

Stappen

Hoe maak je veel vrienden krijgen op myspace. Maak een bevriend me code of een s4s / w4w deze manier elk lichaam kunt uw code in een bulletin board, zodat de mensen op hun vrienden lijst zal u toevoegen.
Hoe maak je veel vrienden krijgen op myspace. Maak een bevriend me code of een s4s / w4w deze manier elk lichaam kunt uw code in een bulletin board, zodat de mensen op hun vrienden lijst zal u toevoegen.
 1. 1
  Maak een bevriend me code of een s4s / w4w deze manier elk lichaam kunt uw code in een bulletin board, zodat de mensen op hun vrienden lijst zal u toevoegen. Het is makkelijk en leuk.
 2. 2
  Blader door mensen die leven in of nabij uw steden, of gewoon bladeren voor mensen overal.
 3. 3
  Probeer het toevoegen van enkele myspace toepassingen die u in staat om veel mensen toe te voegen.
 4. 4
  Zoeken naar mensen die dezelfde interesses hebben als jij... heb je meer kans om geaccepteerde verzoeken te krijgen en minder "do i know you's".
 5. 5
  Word lid van groepen en voeg de mensen die in groepen met u... heb je iets om over te praten.
 6. 6
  Word lid van de forums en nieuwe vrienden maken op de forums. Wees u ervan bewust, als je zegt iets offensief, zal u worden verboden.
 7. 7
  Bekijk de vele vriend adder sites die er zijn, zoals adderdemon. U kunt veel andere mensen ook op zoek naar meer vrienden te vinden
 8. 8
  Een andere optie is om vriend adder software zoals mybandpromoter om het proces te automatiseren, is het niet zo persoonlijk maar de vriendenlijst verhogen zeer snel.

Tips

 • Het eerste wat je wilt doen is gaan op de vriendenlijst op MySpace opzoeken verschillende mensen en vroeg hen om uw vriend te zijn de meeste zullen je accepteren en sommigen zullen niet, maar gewoon blijven vragen als je meer vrienden dan je vriend of familielid

Waarschuwingen

 • Als u gebruik maakt van een vriend toe te voegen systeem zoals X-Factor of Hollow Skull Express, zorg ervoor dat u een kijkje nemen op het profiel van een persoon voordat je klikt u op de knop Toevoegen om een ​​grip te krijgen op wie ze zijn te krijgen en hoe ze zijn. Als hun profiel prive is, controleren op hen nadat ze uw aanvraag goedkeuren. Sommige mensen zijn totaal schokt en het vaak shows dachten dat hun pagina, dus doe je onderzoek.
 • Wees ervan bewust dat MySpace is een bekende broedplaats voor spyware, dus zorg ervoor dat het gebruik van een efficiënte anti-spyware, een up-to-date besturingssysteem en niet te bezoeken MySpace met een onveilige browser zoals Internet Explorer hebben.
 • Wees ervan bewust dat MySpace is een bekende plaats van de keuze voor phishing. Worden geïnformeerd over phishing en wederom gebruik geen onveilige browser zoals Internet Explorer te bezoeken MySpace. Gebruik Safari, Firefox, Opera of Google Chrome.