Wkunl

Hoe om muziek te downloaden uit myspace

MySpace onlangs bijgewerkt hun media player, zodat het niet langer mogelijk is om muziek gratis te downloaden via de site. Maar dat wil niet stoppen met je in staat om de muziek die je wilt krijgen, vooral van bands die niet gemakkelijk toegankelijk voor het downloaden kan zijn. Hier zijn 3 manieren om dat nummer te krijgen.

Stappen

Hoe om muziek te downloaden uit myspace. Zoeken naar de 'juiste' plaats voor u.
Hoe om muziek te downloaden uit myspace. Zoeken naar de 'juiste' plaats voor u.

Gebruik een "lidmaatschap" site

 1. 1
  Zoeken naar de 'juiste' plaats voor u. De meeste sites zal je een proeflidmaatschap geven, zodat u een paar nummers te downloaden zonder dat het aanmelden voor de site.
  • Een voorbeeld van een goede lidmaatschap websites is file2hd.com. Voor dit artikel zullen we een lied met file2hd downloaden.
 2. 2
  . File2HD zal muziek rippen van een aantal websites voor gratis, maar ze kosten om het van Myspace. De download kost tussen 1,45€ en 8,70€ (5€ 0,91 en 10€ 0,50) per maand.
  • Ontvang een gratis uitnodiging code. File2HD zal zo plaatsen vrij uitnodigt codes aan hun. Hou het in de gaten.
 3. 3
  Aankoop van een abonnement. Zoek "Premium File2HD" om de pagina vinden. Abonnementen worden verwerkt via PayPal. Als u niet beschikt over een PayPal-account hebben, leren hoe je een te starten.
 4. 4
  Bereid het lied te downloaden. Plak de Myspace-adres in het URL-veld. Vink "Ik heb gelezen en ga akkoord met de Algemene Voorwaarden." Klik op de audio-zeepbel op de bodem. Klik op Get bestanden.
 5. 5
  Controleer uw selecties. Een lijst van mogelijke bestanden die u kan downloaden zal verschijnen aan de onderkant van de pagina. Controleer de items die u wilt.
 6. 6
  Bestanden converteren. File2HD zal u de mogelijkheid om bestanden te converteren. Als u de song die u wilt herkennen, maar merkt het bestandstype is iets anders dan MP3, klikt u op het vakje te zetten. Selecteer "... naar MP3" op de volgende pagina.
 7. 7
  Zoek de download. Nadat u het downloaden bent begonnen, moet het pop-up aan de onderkant van de pagina als het klaar is. Nogmaals, File2HD moet standaard de Users / Documents / Music map.

Download een softwareprogramma

 1. 1
  Zoek de 'juiste' programma voor jou. Met behulp van een zoekmachine, vind "downloadprogramma voor MySpace muziek"
  • Enkele voorbeelden van goede programma's downloaden zijn: FreeMusicZilla, Audacity en Musicjacker. Voor dit artikel zullen we een lied met Musicjacker downloaden.
 2. 2
  Download Musicjacker. Musicjacker biedt momenteel een gratis proefperiode, maar om verschillende nummers moet je de 5€ 0,99 volledige download te kopen downloaden. Klik om te beginnen.
 3. 3
  Klik op het tabblad Musicjacker. Zodra u het programma hebt geïnstalleerd en opende het, zie je twee tabbladen aan de bovenkant van het scherm - Musicjacker en Musicscraper. Musicjacker is het tabblad dat u zult gebruiken om muziek te downloaden van Myspace.
 4. 4
  Plak de URL in de media finder. Onder het tabblad Musicjacker is een zoekbalk met een bol aan de linkerkant. Dit is de Media Finder. Plak het adres van de Myspace pagina van de kunstenaar in de Media Finder en klik op Zoeken Music.
 5. 5
  Selecteer de nummers die u wilt. De Media Finder verschijnt een venster waarin alle nummers op die webpagina. Controleer de degene die je wilt en klik op Download.
  • Een song voor het downloaden. U kunt dubbel controleren dat Media Finder heeft een lijst van de nummers die u wilt door te dubbelklikken op een item.
 6. 6
  Wacht tot de download. In het grote witte doos, zie je het lied pop-up en beginnen te downloaden. Wanneer het percentage balk aan de rechterkant 100% bereikt, de download is voltooid. U kunt het item te selecteren en op Wissen om het te verwijderen uit de wachtrij.
  • Wijzigen waar je liedjes gaan. De Output Pad onder de download box geeft aan waar je downloads gaat. Tenzij u anders aangeeft, moet Musicjacker bestanden naar C: \ Users \ [uw naam] \ Documents \ Music. Klik op de knop Opties om bestanden op een andere locatie gebracht.

Kopen via myspace

 1. 1
  Gebruik de zoekmachine bovenaan de site. Typ de naam van het nummer of band die u wilt zoeken. Het zal makkelijker zijn als je de exacte titel van het nummer dat u wilt kunt zoeken.
 2. 2
  Een pagina met zoekresultaten zal verschijnen. Selecteer het tabblad "muziek". Myspace, mensen, muziek, video's, foto's, games en web: het moet de derde in deze lijst.
 3. 3
  Scroll naar beneden naar je song. Zorg ervoor dat de kunstenaar overeen komt. Soms zullen mensen "remix" de liedjes, dus luister door tot het einde om ervoor te zorgen dat dit de versie die u wilt. Selecteer de grijze "buy"-knop naast je resultaat.
 4. 4
  Selecteer "iTunes" of "amazon" om het lied te downloaden. Dit kost 5€ 0,29 en 5€ 0,99, respectievelijk. Zodra u selecteert, wordt de site automatisch je redirect.
  • Selecteer in iTunes 'Bekijk in iTunes. " Dit zal automatisch het programma op uw computer te starten. Van daaruit kunt u "5€ 0,29 Buy" te selecteren. De song zal vervolgens downloaden naar uw iTunes.
  • In Amazon, selecteert u "Koop MP3 Song met 1-Click." Meld in uw Amazon-account en het zal automatisch downloaden.

Waarschuwingen

 • Het downloaden van bestanden die u niet zelf is illegaal in de meeste rechtsgebieden.

Dingen die je nodig hebt

 • Een computer
 • Toegang tot het Internet
 • Abonnement
 • Gratis Twitter invite code (optioneel)