Wkunl

Hoe maak je een myspace account aan te maken

Myspace is een van de meest populaire websites over de hele wereld. U kunt verbinding maken en chatten met mensen, reclame, foto's uploaden en video's, en meer. Dit artikel zal uitleggen hoe je een MySpace-account aan te maken.

Stappen

Hoe maak je een myspace account aan te maken. Zorg ervoor dat u een geldig e-mail adres.
Hoe maak je een myspace account aan te maken. Zorg ervoor dat u een geldig e-mail adres.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u een geldig e-mail adres. Dit kan zowel uw reguliere of een adres dat u gebruikt voor junk / spam e-mail. Zorg er ook voor dat uw e-mailadres niet blokkeren "myspace.com". Als u niet beschikt over een e-mailaccount die geldig is, ga dan naar Yahoo of Google en krijg je een.
 2. 2
  Ga naar myspace's homepage. Je zult een doos zien in de rechter bovenhoek. Klik op de oranje knop die zegt "Aanmelden".
 3. 3
  Geef informatie over uzelf op de volgende pagina. Gelieve er rekening mee dat u alleen een account kunt maken als u bent 14 jaar of ouder. Als je jonger bent dan 14 en gerapporteerd, wordt uw account opgezegd / verwijderd. Dit zijn de items die je nodig hebt om te voorzien: Geldig e-mailadres, en achternaam, Land, Postcode, wachtwoord, Gender en Geboortedatum.
 4. 4
  Typ in het specifieke captcha in het vak. Vanwege de captcha, kan automatische bots een account niet maken, omdat de code moet handmatig en in een bepaalde termijn worden ingevoerd. Het is eigenlijk een bot controle. Het controleert om te zien of een computer of mens is het aanmelden voor een nieuwe MySpace-account.
 5. 5
  Klik op de "skip voor nu" links als u niet wilt dat anderen uit te nodigen of voeg een profielfoto op het moment. Beide opties zijn altijd beschikbaar.
 6. 6
  Zoeken naar myspace google artikelen over verdere informatie en stappen over het aanpassen van pagina's, de functies en functies op de site.

Tips

 • Als je 14 of 15 jaar oud, zal uw profiel worden automatisch prive voor iedereen die 16 jaar en ouder, maar beschikbaar om te bekijken voor 14 & 15 jaar. Als je betrapt gaan rond deze regel door het geven van valse informatie aan een openbaar profiel hebben, kan worden gemeld. En een ander ding, het is een stuk veiliger om te wachten tot je 16 of ouder zijn om een ​​MySpace-account te krijgen, omdat pedofielen en andere enge mensen hebben meer kans om te stalken u op 14 en een week langs je verjaardag dan een persoon die is dichter bij volwassenheid. Ook psychologisch, 14 en 15 jaar oud niet hebben dat gevoel van gevaar ontwikkeld en zijn ze meer kans om domme dingen te doen op MySpace op die leeftijd.
 • Als u niet wilt dat uw familie of ouders om je omhoog kijkt, kies dan niet een van je echte informatie te gebruiken als naam. Make stuff up, maar zorg ervoor dat je schrijft het ergens.
 • Plaats geen godslastering of obscene foto's (zoals middelvingers) als u verbonden bent met iemand die je ouders zouden hiervan op de hoogte. Ja, zou je denken dat het "cool", maar het maakt je dom kijken
 • U kunt alleen gebruik maken van uw bestaande MySpace-account. Als u wilt dat een ander, maar wil niet om het te verwijderen, zult u een ander e-mail adres nodig.

Dingen die je nodig hebt

 • Toetsenbord
 • Muis
 • Computerscherm
 • Internet modem of draadloze internet verbinding
 • Computer harde schijf
 • Geldig E-mail adres
 • Persoonsgegevens
 • Toestemming van ouder / voogd indien jonger dan 16.
 • Al deze dingen worden gecombineerd als u eigenaar bent van een laptop.