Wkunl

Hoe te deblokkeren myspace op school

Ontstoppen MySpace op school is moeilijk omdat er leraren die omhoog op u om te zien wat je doet en er zijn meer gespannen beveiligingssystemen. Lees dit artikel om te weten hoe het te doen zonder gepakt.

Stappen

Hoe te deblokkeren myspace op school. Controleer de websites die worden geblokkeerd op uw lokale computer.
Hoe te deblokkeren myspace op school. Controleer de websites die worden geblokkeerd op uw lokale computer.
 1. 1
  Controleer de websites die worden geblokkeerd op uw lokale computer. Open Internet Explorer, selecteer "Extra", "Internet-opties". Klik op het tabblad "Sty" en kies "Websites met beperkte toegang". De knop "Websites" beschikbaar komen. Zorg ervoor dat MySpace niet wordt vermeld, als het is, markeren en verwijderen.
 2. 2
  Verlaag de instellingen voor uw internet security. Dit is niet aanbevolen voor langdurig gebruik, zoals dit is hoe virussen en copycat programma infiltreren computers.
 3. 3
  Installeer een filter te verwijderen programma. Veel van deze programma's omzeilen van het filter, dat houdt je van toegang Myspace.com. Installatie en gebruik van deze programma's kan je in ernstige problemen met uw school of werkgever.
 4. 4
  Gebruik een dummy proxy te omzeilen een blok van de myspace. Com website. Er zijn verschillende van deze vermeld op het web. Deze sites zijn meestal geblokkeerd in uw school.
 5. 5
  Link naar een van de gratis proxy servers en link naar myspace. Com van deze nieuwe site. Het idee is om te gaan door de proxy op de geblokkeerde site zonder de site-adres in de adresbalk. Dit proces kan je ook krijgen in ernstige problemen. Deze sites kunnen ook worden geblokkeerd.
  • Sinds proxies vaak verstopt raken moet u deelnemen aan een proxy mailinglijst zoals hieronder krijg steeds verse volmachten dagelijks.
 6. 6
  Deze zijn nieuw gemaakt proxies (januari 2009):
 7. 7
  http:/ / openprox.info /
 8. 8
  http:/ / opensilence.info /
 9. 9
  http:/ / unblockprox.com /
 10. 10
  http:/ / www.surfingstore.info/
 11. 11
  http:/ / freebrowse.info /
 12. 12
  http:/ / surfingtoday.info /
 13. 13
  http:/ / findwealth.info /
  • Je kon het opzetten van een CGI-proxy op uw computer thuis. Voor gedetailleerde instructies kunt u terecht op: http://www.peacefire.org/circumventor/simple-circumventor-instructions.html
  • Flakka.com biedt een eenvoudig te deblokkeren premium service te gebruiken (5€.5/month of 20€ / jaar)
  • YourFreedom.net is een geweldige oplossing als u software op uw geblokkeerde computer kunt installeren.

Waarschuwingen

 • Je kon krijgen detentie, geschorst, verdreven of opgepakt door de politie voor huisvredebreuk en hacking voor het doen van een aantal van deze dingen, dus doe het op eigen risico. Je zou ook naar de gevangenis voor dit zo goed.
 • Het is het beste je niet vertel je vrienden over deze, je weet nooit of ze de bonen of niet te morsen!