Wkunl

Hoe maak je een geanimeerde afbeelding voor myspace maken

Heb je ooit iets wilde je pagina anders dan de rest om te maken of te doen? Volg dan deze stappen!

Stappen

Hoe maak je een geanimeerde afbeelding voor myspace maken. Maak een foto van je aan het doen wat het ook is je wilt doen voor uw standaard foto, maar doe het stap voor stap (neem de foto's een voor een, dus als je keek door de foto's echt snel het eruit zou zien je beweegt).
Hoe maak je een geanimeerde afbeelding voor myspace maken. Maak een foto van je aan het doen wat het ook is je wilt doen voor uw standaard foto, maar doe het stap voor stap (neem de foto's een voor een, dus als je keek door de foto's echt snel het eruit zou zien je beweegt).
 1. 1
  Maak een foto van je aan het doen wat het ook is je wilt doen voor uw standaard foto, maar doe het stap voor stap (neem de foto's een voor een, dus als je keek door de foto's echt snel het eruit zou zien je beweegt)
 2. 2
  Zorg ervoor dat u het hebt ingesteld op de juiste hoek bij het ​​nemen van elke foto.
 3. 3
  Hebben al uw foto's en ze vervolgens uploaden naar uw computer vanaf uw camera.
 4. 4
  Gaan of. Upload de eerste foto die u wilt dat uw bewegend beeld te beginnen met bewegen op.
 5. 5
  Opzoeken waar het zegt animator, huis, bestand, bewerken, tekenen, aanpassen, effecten, enz. Dan naast effecten op de grijze knop die "animatie", zegt. Als een lijst druppels naar beneden, klik op Toevoegen animatie frame.
 6. 6
  Heb een pagina en het zegt extra frame en een witte doos en een knop Bladeren. Klik op Bladeren en kies het volgende beeld na de ene eerder hebt geüpload (zoals ik al zei het gaat worden als het kijken door een flip boek waar je flip de pagina's en de foto's eruit zien alsof ze gaan verhuizen) dan onder die doos zegt Frame delay seconden. Wis de ene en zet het ongeveer 0,2 of 0,3, maar als je wilt dat het echt snel te verplaatsen Ik stel 0.1 wordt het een beetje langzamer als je omhoog gaat elk nummer [0.1, 0.2, 0.3, enz.]
 7. 7
  Klik nu uploaden. Het zal dan laten zien hoe het uiteindelijke project eruit ziet.
 8. 8
  Slechts herhaal stap 5 tot 7 voor elke foto van uw bewegend beeld.
 9. 9
  Wanneer u klikt op voltooien en je ziet de foto van de manier waarop u dat wilt, gewoon rechts klikken het en sla de afbeelding.
 10. 10
  Upload het naar je myspace profiel. U kunt het ook gebruiken in andere plaatsen en bezienswaardigheden zoals forum handtekeningen en Facebook, etc.

Tips

 • Als u wilt woorden en andere decoratieve items toe te voegen, moet je die een voor een doen ook. Je kon (1) doen ze allemaal apart of (2) doen ze na het uploaden een foto, dan versieren, een andere foto, dan versieren.
 • Als je niet van de snelheid die je hebt, verhoog het aantal iets hoger, maar hoe sneller het is de meer bewegende het ziet. Naar mijn mening 1 sec is gewoon te traag voor een bewegende foto, tenzij je niet wilt dat het eruit ziet alsof je beweegt.

Dingen die je nodig hebt

 • Camera
 • Computer
 • USB-kabel of een geheugenkaartlezer (om de foto's overbrengen van de camera naar de computer, tenzij u een webcam gebruikt)
 • Internettoegang