Wkunl

Hoe maak je een myspace foto te maken

Hoe maak je een flatterende myspace foto te maken

Stappen

Hoe maak je een myspace foto te maken. Hier krijg je een myspace / facebook / whatever webpagina door omhoog te ondertekenen.
Hoe maak je een myspace foto te maken. Hier krijg je een myspace / facebook / whatever webpagina door omhoog te ondertekenen.
 1. 1
  Hier krijg je een myspace / facebook / whatever webpagina door omhoog te ondertekenen. Als u al bent aangemeld, markeert alleen voor leden artikelinformatie.
 2. 2
  Hier krijg je een camera. Een bepaald punt en shoot digitale videocamera's hebben nog foto kansen, zodat ook kan werken.
 3. 3
  Beslissen wat voor soort foto u wilt nemen en hoe u probeert om over te komen.
 4. 4
  Zoek een plek met goede verlichting. Je wilt zijn frontlit (wat betekent dat de lampjes zijn voor u). Als je verlicht bent (de verlichting aan de achterkant van je) werpt schaduwen op je gezicht en maakt het moeilijk om de foto's duidelijk te zien.
 5. 5
  Bepaal of u wilt een spiegel foto te maken. Foto's Myspace in spiegels zijn erg populair op dit moment. Als u een foto in de spiegel te nemen, staan ​​kijken in een spiegel, en neem een ​​foto van uw reflectie. Wees voorzichtig je gezicht niet te blokkeren met de camera, en zet je flitser uit als je kunt of het te verdoezelen, want het zal reflecteren / verblinding van de spiegel en verpesten het beeld. Als je niet genoeg licht hebben, brengen in meer licht, of als je echt de flitser nodig, in ieder geval houden de camera zo ver weg van je gezicht als je kunt, want de schittering worden toegespitst op de camera en bedekken je gezicht. Als u niet wilt nemen in de spiegel, maar richt de camera op uzelf (dit kan enige oefening om een ​​goed beeld te krijgen) of iemand anders neem het, of zet de camera op timed-release. (Zie tip # 2)
 6. 6
  Upload foto op computer naast als het digitaal is, of als u krijgt filmdrukken, vraag een foto-cd of foto email. (Indien niet beschikbaar scan foto en bijsnijden aan te passen).
 7. 7
  Open in photoshop of een andere foto-editing software. Windows Vista heeft een ingebouwde image regelaar. Ten eerste, bijsnijden als er te veel ruimte om je heen, en herstellen van eventuele problemen zoals rode ogen, dan spelen met het (bedek je ogen, zet de foto zwart-wit, speel met de kleuren, Zet een kleurrijke border, enz.). Zoek iets wat je wilt. Niet meer doen hoor. Sla de afbeelding op als je eenmaal tevreden bent.
 8. 8
  Klik met de rechtermuisknop op het bestand (in zijn map) en klik op eigenschappen. Als de grootte is groter dan 600KB, zal Myspace niet nemen, dus open het weer en of verkleinen, bijsnijden, of de kwaliteit instelling te wijzigen en opnieuw opslaan. Herhaal deze stap totdat het is klein genoeg.
 9. 9
  Ga naar je myspace homepage (de ene als je eerst aanmelden, niet de link die u geven aan vrienden) klik op upload / foto's wijzigen. Nu is er een vak dat "Foto's uploaden" zegt. Klik op bladeren en het bestand pad van waar de foto is te vinden. (Meest waarschijnlijk zal worden in uw "Mijn foto's"-bestand, dus eerst op Mijn documenten, klik op Mijn afbeeldingen, en selecteer nu het bestand). Zodra je dubbel geklikt op de bestandsnaam gaat het terug naar de oorspronkelijke upload foto venster. Klik nu uploaden. Uw foto hieronder zal verschijnen wanneer het uploaden is voltooid (de tijd die het duurt om een ​​foto te uploaden is afhankelijk van snelheid van uw internetverbinding en de bestandsgrootte). Als het een fout, probeer het opnieuw totdat het werkt, Myspace is als dat.
 10. 10
  Doe hetzelfde met zoveel foto's als u wilt. Foto's van jou en vrienden toe te voegen. Vergeet niet dat uw foto's vertegenwoordigen wie je bent, dus weerspiegelen dit.
 11. 11
  Zorg ervoor dat je goed klaar voor de foto te krijgen. Het beste ding om te doen zou zijn om foto's te nemen op een dag je ontspannen bent. Leg de outfits met sieraden die u vooraf wilt.
 12. 12
  Neem een warm bad. Masseer je gezicht met scrub totdat het is wit en laat het daar voor tien minuten. Wachten in een hot-tub. Masseer het dan nog wat meer en wacht nog tien minuten. Hierna was het af. Gebruik een toner en lotion.
 13. 13
  Neem een stichting lotion en wrijf het, verspreid het op je handpalm. Masseer het vervolgens in je gezicht en hals. Draag poeder als u kiest.
 14. 14
  Wipe out lotion van je wenkbrauwen. Als u wilt, dan draag oogschaduw en eyeliner. Zorg ervoor dat lipgloss omvatten.
 15. 15
  Draag je outfit. Strek je haar als je kiest. Sleep het haar totdat het wordt naar beneden getrokken, dan proberen om "krullen" haar met de stijltang. Feitelijk worden de haren nog rechtzetten. Borstel nu je haar naar beneden met een beetje haarlak, als je daarvoor kiest.
 16. 16
  Kies een plek met goede verlichting en achtergrond. Dan, vraag dan iemand om de foto's te maken.

Tips

 • Als u niet beschikt over een digitale camera hebben, er zijn websites online die laat u uw webcam te gebruiken om foto's te maken.
 • Kijken naar andere Myspace websites, en het verzamelen van ideeën, maar niet iedereen afbeelding ideeën exact kopiëren.
 • Zelfs als je niet nemen van het beeld in de spiegel, het is nog steeds goed om een ​​omgeving te hebben. Gebruik het om jezelf te controleren en zorg ervoor dat u op uw best uitziet.
 • Bewerken in Photoshop om zich te ontdoen van rode ogen en eenvoudige bewerkingen of zelfs bijschriften of versieringen toe te voegen.
 • Goofy gezichten kan leuk op de foto en variëteit.
 • Snap meerdere foto's in verschillende poses, zodat u meer te kiezen hebben.
 • Probeer uw standaard foto (degene die verschijnt op de hoofdpagina) gemakkelijk herkenbaar te maken. Dat betekent vrij dicht omhoog zodat mensen kunnen zien wie je bent als het beeld is klein. Op deze manier als iemand die je kent is op zoek naar mensen toe te voegen, zullen ze jou zien en weten dat jij het bent.
 • Als je niet Photoshop of andere foto-editing software op uw computer kunt u een bij Gimp.org downloaden. Het heeft de meeste van de tools beschikbaar in de dure software van winkels. Speel met de software om het een beetje te leren voordat bewerken van foto's te plaatsen.
 • Zorg ervoor dat de foto centreert op je gezicht.
 • In spiegel foto's, kijk naar de lenzen, niet de monitor of de zoeker! Niemand houdt van een foto waar je niet eens "kijken" naar de kijker!
 • Als je een heleboel foto's met vrienden, dan kunt u altijd ze te maken in een kleurrijke collage in plaats van 30 foto's in een album.
 • Als u wilt een traditionele Myspace foto te nemen, kijken in een richting die is helemaal uit de foto. Zoals hierboven vermeld, niet kijken naar de monitor / zoeker / muur voor je. Als uw ogen zijn off-focus, maar nog steeds in de foto, het kan kijken onhandig.

Waarschuwingen

 • Zorg dat er geen informatie wordt weergegeven in uw foto's die iemand kon vertellen waar je woont of iets anders dat zou het gemakkelijk maken voor stalkers om u te vinden. Als het er is, snijden het uit of het te verdoezelen. Vuistregel: als je niet zou typen in je profiel, het niet hebt in je foto.
 • Als u een foto met alle andere mensen in het, vraag toestemming van de persoon op de foto eerste.
 • Gebruik geen foto's die je niet tenzij je toestemming van de fotograaf hebben niet uploaden. De upload pagina vraagt ​​uitdrukkelijk niet om auteursrechtelijk beschermde bestanden te gebruiken.
 • Uploaden van foto's mogelijk niet veilig. Als jij of je ouders ongemakkelijk van jullie uploaden van foto's online te voelen, doe het dan niet. Houd het blanco of krijgen een foto van Google, dat staat voor wie je bent. Probeer niet om een ​​foto die locatie bepaalt nemen... geen foto's maken met straatnaamborden, uw huisnummer, steden watertoren, enz.
 • Veel plezier! Wees jezelf!

Dingen die je nodig hebt

 • Camera (webcam, filmcamera, point & shoot digitale videocamera, [dit vereist een scanner ook] of een digitale camera)
 • Goed verlichte ruimte
 • Schoon Spiegel (optioneel voor beeld, maar aan te raden om dicht bij de hand)