Wkunl

Hoe maak je een geweldige RPG op powerpoint maken

Het ontwikkelen van videogames is een leuke manier om de tijd te doden als je je verveelt, of zelfs geld verdienen. Maar als je hebt geen extra geld te besteden aan fancy software, kunt u gemakkelijk een RPG te maken met een gratis programma dat wordt geleverd op Windows-computers-PowerPoint!

Stappen

Hoe maak je een geweldige RPG op powerpoint maken. Open 'Microsoft PowerPoint'.
Hoe maak je een geweldige RPG op powerpoint maken. Open 'Microsoft PowerPoint'.
 1. 1
  Open 'Microsoft PowerPoint'.
 2. 2
  Ga naar de overgang schuiven, en klik op de teek op de "on click"-knop en klik gelden voor alle. Je wilt niet dat mensen simpelweg te klikken op het scherm en valsspelen!
 3. 3
  Opgezet toon-kiosk. Als een persoon het spelen van je spel te persen een pijl of een ruimte-knop, zal er niets gebeuren. Daarnaast zal de doorzichtige ding op de linksonder van het scherm verdwijnen.
 4. 4
  Denk aan een verhaal lijn. Vergeet niet, je moet bereid zijn om veel tijd te besteden als je gaat om dit spel te voltooien!
 5. 5
  http:/ / pptheaven.mvps.org / zal u een goed idee hoe om games te maken geven
 6. 6
  Maak een personage. Je kon een foto van het internet te krijgen, maar als je een goede powerpointing vaardigheden die je kon een personage zelf te maken op AutoVormen
 7. 7
  Hier krijg je een beeld van een kaart. Als je een beginner bent, zou je een kaart van de wereld te krijgen.
 8. 8
  Maak dit de achtergrond op een dia. U kunt dit doen door rechts te klikken op het scherm en klikken achtergrond. Klik op de pijl naar beneden en klik op Opvuleffecten. Klik op de "foto" tag en kies kies de World Map van je computer.
 9. 9
  AutoVormen-actieknoppen. Klik op een en sleep het zeggen, China. Hyperlink op de actieknop om de volgende dia.
 10. 10
  De gevechten scene! Op de linker bovenhoek, trek je een health bar en erboven een tekstvak zeggen Lv (insert-niveau). Ook een health bar voor de vijand.
 11. 11
  Op de onderste twee tekstvakken. Noem een ​​iets als "Slash" en de ander iets als "Slice".
 12. 12
  Deze stap is lastig. Kopieer en plak de gevechten dia tweemaal. Op beide dia's, verwijder de twee gevechten tekstvakken. Hyperlink (Klik met de rechtermuisknop op object, hyperlink, plaats in dit document, dia-) de "slash" text-knop om de eerste dia die u hebt gekopieerd, en de "Slice" tekstvak om de tweede dia die u hebt gekopieerd.
 13. 13
  Op de "slash" slide, maken het zo je zwaard "of wat" vliegt naar je vijand. (Diashow, aangepaste animatie, voeg effect-) Maak de health bar naar beneden naar halverwege. U kunt dit doen door het maken van twee identieke gezondheid bars, een op de top van de andere, behalve de bovenste is de helft van de lengte van de onderste. Klik vervolgens op de grote, ga naar aangepaste animatie, voeg effect, exit en klik vegen. Maak de richting "te rechts".
 14. 14
  Oh nee! Dan maak je vijanden zwaard vliegen naar u toe. Maak deze "na vorige" zodat dit niet gebeurt, terwijl hij aan het verliezen is gezond.
 15. 15
  Maak je gezondheid bar exit met behulp van aangepaste animatie-effect toe te voegen, af te sluiten, af te vegen. Maken het de richting gaan verlaten.
 16. 16
  Op de "slice kant", maken het zo alle vijanden gezondheid veegt. De vijand moet dan verlaten. U kiest. Maak een pijl te zeggen "doorgaan" opduiken, hyperlinken naar de volgende dia. Wanneer de volgende slag komt langs, je moet lv2.
 17. 17
  Opslaan als PowerPoint-voorstelling (pps). Nu, als je op de powerpoint klikt zal het automatisch opstarten.

Tips

 • Stel realistische doelen!
 • Als je eenmaal ervaren, kunt u deze stappen te veranderen om uw spel beter passen.
 • Nogmaals, als je eenmaal ervaren leren hoe je triggers gebruiken. Deze zullen je bijna oneindig veel mogelijkheden te geven!
 • Houd het simpel.
 • Maak er een gewoonte van sparen.

Waarschuwingen

 • Dit zal moeilijk als je niet hebt gebruikt powerpoint voorheen.