Wkunl

Hoe om tekst te veranderen op Windows XP startknop

Dit is een eenvoudige eenvoudig te gebruiken gids doen over hoe u uw startknop tekst, beeld, en hover tekst wijzigen. Dit is een leuke manier om sparren-up van uw computer naar uw speciale aanraking!

Stappen

Hoe om tekst te veranderen op Windows XP startknop. Allereerst, zorg ervoor dat je resource hacker downloaden.
Hoe om tekst te veranderen op Windows XP startknop. Allereerst, zorg ervoor dat je resource hacker downloaden.
 1. 1
  Allereerst, zorg ervoor dat je resource hacker downloaden. (Zie hieronder Ext. Links naar Resource Hacker downloaden) U zult deze software nodig om resources te bewerken in uw Windows-shell.
 2. 2
  Lokaliseren explorer exe in uw c:. \ Windows-map. Maak een kopie van het bestand in dezelfde map en hernoem het explorer.bak.
 3. 3
  Lanceren resource hacker. Kies Bestand -> Open. Kies explorer.exe. U ziet nu een heleboel ingestorte mappen.
 4. 4
  Vouw de map touwtje tafel en dan vinden map niet. 37 (map nr. 38 als je in Windows Classic-modus).
 5. 5
  Klik op de bron 1033 en zoek de tekst die zegt "te starten." Dit is uw Start-knop, en nu heb je controle over wat het zegt kreeg! Verander de tekst "Start" om uw tekst naar keuze. Je hebt geen tekens, maar de tekst neemt kostbare taakbalk ruimte, dus maak het niet te lang.
 6. 6
  Klik op de knop compile script. Dit werkt de instellingen voor uw Start-knop. Maar wacht, je bent nog niet klaar. Blader omlaag naar het gedeelte: "shutdown / startup proces" voor meer instructies.

CHANGE YOUR HOVER TEKST

 1. Terwijl je hier bent, waarom dan niet ook de tekst die verschijnt wanneer uw muis over de Start-knop te veranderen?
 2. Nu het zegt "Klik hier om te beginnen." Nou ja, duh! We weten al dat is waar te beginnen!
 3. Open map nr. 34 en klik op resource 1033.
 4. Zoek de tekst "Klik hier om te beginnen 'en verander het om iets koeler.
 5. Klik op de knop Compile Script om dit onderdeel te updaten.

PAS UW START ICON

 1. Voor een toegevoegde bonus, kunt u ook op het pictogram van Windows te veranderen aan de linkerkant van de tekst, ook.
 2. Vouw de map samen String Table en uitbreiden van de Bitmap omslag aan de bovenkant van uw lijst met mappen.
 3. Klik op de map nr. 143 en klik op de bron 1033. Je moet dat vertrouwde Windows-pictogram te zien.
 4. Ga naar het menu Actie en selecteer "Vervangen bitmap." Selecteer "Open bestand met nieuwe bitmap", en zoek de vervangende afbeelding op uw machine. Opmerking:. De afbeelding moet een bmp extensie en een grootte van 30 pixels bij 30 pixels hebben. Klik vervolgens op de knop Vervangen.

shutdown / opstartproces

 1. Nu dat u uw wijzigingen hebt aangebracht, slaat u het bestand in de Windows-map met een andere naam, bijvoorbeeld explorer2.exe. Niet noem maar Explorer.exe, want dat bestand wordt al gebruikt door uw systeem. Sluit alle geopende programma's en herstart je systeem.
 2. Opstarten in Veilige modus met opdrachtprompt door op F8 te drukken tijdens het opstarten. Kies vervolgens Veilige modus in de command prompt.
 3. Meld u aan als beheerder en voer uw wachtwoord in.
 4. Wanneer de opdrachtprompt komt, zorg ervoor dat je in de juiste map door te typen "cd c: \ windows" (zonder de aanhalingstekens).
 5. Typ nu "copy c: \ windows \ explorer2.exe c: \ windows \ explorer.exe" (zonder aanhalingstekens). Typ "yes" (zonder aanhalingstekens) om het bestaande bestand te overschrijven, dan is het systeem opnieuw opstarten door "shutdown-r" (zonder aanhalingstekens) te typen.
 6. Wanneer Windows nieuw leven wordt ingeblazen, zult u uw nieuwe Start-knop te zien in al zijn glorie!
 7. Een eenvoudiger manier om de nieuwe instellingen in staat is om Taakbeheer te openen en eindigen alle exemplaren van "explorer.exe" en klik op 'opslaan' in het menu Resource Hacker. Op dit punt zie je misschien een "Windows File Protection" popup. dit is gewoon je te vertellen dat het bestand is gewijzigd (dat was het, door u) klik dan op "annuleren" en vervolgens op "ok". de laatste stap is het openen van Taakbeheer en klik op "Nieuwe taak" voer "c: \ windows \ explorer2.exe" (allemaal zonder aanhalingstekens) en u moet uw wijzigingen te zien.

Geavanceerde vervanging

Als alternatief kun je de standaard shell te wijzigen dat de lading bij het opstarten van Windows in het register.

Met behulp van de run dialoog geopend Opdrachtprompt en voer:

REG ADD "HKLM \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon" / v Shell / t REG_SZ / d ^% systemroot ^% \ explorer2.exe / f

Tips

 • Zorg ervoor dat wanneer u klaar bent om uw nieuwe start knop opslaan in de map windows in (stap 16), dat noem maar op "explorer2.exe" zijn - (zonder de aanhalingstekens) omdat dit een stuk makkelijker te onthouden en zal niet eisen herinneren - maar schrijf het op het bedrukte papier van deze pagina als je niet kunt herinneren.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet. Je speelt met System Belangrijke bestanden hier. Dus backup van belangrijke gegevens eerst in het geval er iets mis gaat
 • Maak een kopie van EXPLORER.EXE VOORDAT JE DOEN! Na het overschrijven van het bestand en hebben geen back-up, is het moeilijk om het terug te krijgen.
 • Het register bewerken kan gevaarlijke effecten op uw computer hebben.

Dingen die je nodig hebt

 • Resource Hacker (om het systeem kernel bestanden middelen binnen het systeem shell bewerken en bewerken)
 • Ongeveer 10 minuten van uw tijd