Wkunl

Hoe maak je blind een bewakingscamera

Op het gebied van veiligheid, ontwikkelaars en installateurs van beveiligings-en bewakingsapparatuur moet weten wat de eventuele zwakke punten van hun systemen. Een blinde bewakingscamera is nutteloos, en dit artikel biedt methoden die zal blind meeste huidige CCD-camera aanbod.

Stappen

Hoe maak je blind een bewakingscamera. Er zijn twee belangrijke conceptuele methoden van verblindend een CCD-camera met infrarood (IR) licht.
Hoe maak je blind een bewakingscamera. Er zijn twee belangrijke conceptuele methoden van verblindend een CCD-camera met infrarood (IR) licht.
 1. 1
  Er zijn twee belangrijke conceptuele methoden van verblindend een CCD-camera met infrarood (IR) licht. Een populaire concept is om een ​​IR laser brand in de camera, maar dit heeft een aantal problemen: de camera kunt u zien totdat je de laser correct gericht, kun je niet zien of de laser correct is gericht, en alles komt tussen de laser en de camera direct on-blinds de camera. Het kan ook alleen blind een camera met een laser, en je zou niet weten waar alle camera's zijn.
 2. 2
  De tweede methode is om te dragen hoge helderheid IR leds. Deze schalen goed, waardoor occlusie van alleen het hoofd of de gehele persoon, genoeg gegeven IR-LED's. Het belangrijkste nadeel van deze methode is dat de camera nog steeds weten waar je bent, maar het zal niet in staat zijn om u te identificeren. Echter, het werkt op zoveel camera's als zijn in gebruik, hoeft niet te worden gericht, en heeft geen on-site setup-tijd. Dit is de hier beschreven methode.
 3. 3
  Beslissen welk niveau van occlusie u wenst. Hoe meer hoe beter, maar meer IR LED's = meer steun onderdelen = meer voeding nodig = meer batterijen gebruikt = hogere prijs. Het volgende beschrijft een hoofd systeem.
 4. 4
  Meet en snijd repen van ondersteunend materiaal, elke strip ongeveer een inch (1 ") breed en lang genoeg om zijn deel van je hoofd omringen. (Je rug niet te verwijderen op plakband)
 5. 5
  Ogen: een strook moet worden met betrekking tot beide ogen, en dit is het belangrijkste plaatsing gebied. Elk oog moeten krijgen 4 LED's, linksboven rechtsonder. Zodra deze locaties zijn gemarkeerd, gesneden kleine gaatjes voor de LED's te doorlopen voordat het snijden van het oog gaten.
 6. 6
  Zodra de ogen zijn geplaatst, meten, mark, en snijd de gaten voor de rest van de strip op een centimeter afstand.
 7. 7
  Leg de volgende strip naast het oog strip, meten, mark, en snijd gaten die ruwweg zijn halfweg tussen de leds op het oog strip.
 8. 8
  Herhaal dit proces voor de rest van de strips.
 9. 9
  Plaats nu een LED in elk gat in elke strip, het uitlijnen van hen, zodat de lange doorlooptijd wordt geconfronteerd altijd op dezelfde manier. De lange lead gaat naar positieve (+) stroom door de weerstand, het korte leiden tot negatief (-).
 10. 10
  Fractie de leds in sets van 8, beginnend met de ogen, waarbij elk oog in een andere groep.
 11. 11
  Met behulp van het koellichaam klemmen, soldeer de lange leidt tot het korte snoertje in de groepen, waarbij de twee uiteinden ongebonden. De bovenkant of onderkant van de LED's rond de ogen moet een doel.
 12. 12
  Gebruik van het koellichaam klemmen opnieuw solderen weerstanden om de lange-lead einde van elke groep.
 13. 13
  Met behulp van het koellichaam klemmen, solderen draden aan de korte uiteinden van elke groep, lang genoeg om de accu te bereiken. Markeer als negatief (-).
 14. 14
  Solderen draden aan de weerstanden op elke groep, lang genoeg om de accu te bereiken. Markeer als positief (+).
 15. 15
  Wikkel alle van de blootgestelde leidingen en draad met isolatietape.
 16. 16
  Wikkelen en zet alle van de steun stroken aan de 'innerlijke' doek.
 17. 17
  Wikkel de groepen van positieve draden in een bundel met isolatietape.
 18. 18
  Wikkel de groepen van negatieve draden in een bundel met isolatietape.
 19. 19
  Snijd een kruis door het centrum van de ogen in de binnenste stof, vouw naar buiten en steken tussen de leds.
 20. 20
  Dek af met de buitenste stof, markeer de LED locaties op de stof, verwijderen, knippen gaten voor de leds, en vervang.
 21. 21
  Naai de buitenste en binnenste doek elkaar tussen de leds. Dit stelt het dragermateriaal als goed, en houdt de LED's in de gaten.
 22. 22
  Snijd een kruis door het centrum van de ogen in de buitenste stof, vouw naar binnen en naai te beveiligen.
 23. 23
  Knippen, zelfs en soldeer samen de positieve draden. (Nu is er een positieve draad).
 24. 24
  Knippen, zelfs en soldeer samen de negatieve draden. (Nu is er een negatieve draad).
 25. 25
  Bouw de accu.
 26. 26
  Sluit de negatieve einde aan de negatieve kant van de verpakking, door middel van een schakelaar, indien gewenst.
 27. 27
  Sluit de positieve einde aan de positieve kant van de verpakking.
 28. 28
  Test met de test camera. De hoofdbedekking moet iets als de zon zitten op iemands schouders naar de camera kijken.

Tips

 • Maak de strips voldoen aan de achterkant van het hoofd, snijd een vertical slice en naai in elastisch om het gemakkelijker maken om op te zetten en uit te trekken.
 • U kunt verschillende strip geometrie om de bovenkant van het hoofd en de kin maakt gemakkelijker dan de beschreven werkwijze.
 • U kunt een aantal van de voedingskabels van de groepen combineren alvorens de draad helemaal naar de accu.
 • U kunt Vasline of Petroleum Jelly wrijven op de lens van de camera naar een uiterst vaag, bijna niet zichtbaar oog te maken aan de exploitant van de camera. De gelei heeft geen geur en is zeer goedkoop.

Waarschuwingen

 • Voldoende hoge helderheid IR kan oogletsel veroorzaken!
 • Niet alle camera's zijn gevoelig voor IR in de eerste plaats.
 • Er zijn filters die voorkomen dat dit werken aan een aantal camera's.
 • Dit is voor juridische zekerheid testen of fictieve misdaad (films, boeken, etc) slechts doeleinden!
 • Deze apparaten kunnen leiden tot een aantal IR-gebaseerde brandmelders.
 • Flits camera's mogen niet misleiden.

Dingen die je nodig hebt

 • Bereken hoeveel IR LED's je nodig hebt.
   1. Een per inch zou voldoende moeten zijn, dus meet uw hoofd over waar je een hoofdband zou dragen. Naar boven afronden.
   2. Meet vanaf de onderkant van je nek naar de top van je hoofd (recht omhoog, het niet volgen van de contouren van uw hoofd). Nogmaals, naar boven afronden.
   3. Vermenigvuldig omtrek nummer door lengte nummer, afgerond naar een geschikte nummer voor inkoop.
   4. (Voorbeeld: als een hoofd is ongeveer 24 "rond, en 12" hoog, dus dat is 288, afgerond op 300 voor de eenvoud, kost 600€ voor een ideale, hoge helderheid groothoek apparaten, tot 60€ voor de lage- end, geen hoek vermeld, zou kunnen werken apparaten)
  1. Weerstanden: Iedere LED heeft een spanningsval, kunnen groepen van LED's aan elkaar worden geregen met een stroombegrenzingsweerstand, dus je hoeft niet per se 300 weerstanden. Met behulp http://ledcalc.com/, voor elke 8 LEDs moeten we een 12ohm weerstand (1/8 Watt), dus ongeveer 40 van hen. Ongeveer 5€. (Ja, drie dollar, US)
  2. Draad: Een groot deel van de afstand tussen de LED's zullen worden gedekt door hun eigen leads, dus een standaard Radio Shack spoel van vastgelopen draad moet genoeg zijn. Vergeet niet dat elke groep van 8 LED's zal opstellen over de 800mA van de huidige, of 0,8 ampère, zodat de bedrading van de voeding van de verlichting moet in staat zijn te hanteren dat.
 • Soldeerbout
 • Twee koellichaam klemmen (gebruikt om warmte schade te voorkomen aan LED tijdens het solderen)
 • Elektrische Tape
 • Batterijen & Battery Holder (10 AA's voor ~ 12v, 20 in twee sets voor meer tijd)
 • Twee lagen van doek om alles in te bouwen in.
 • Naald en draad
 • Ondersteunend materiaal (optioneel)
  • Gebruik een dragermateriaal, omdat het helpt lijn de LED's naar buiten. Dit kan zowat alles zijn, suggestie is dubbelzijdig foam tape, maar karton of zelfs dikke doek zal doen.
 • Test Camera (webcam, videocam, enz.)