Wkunl

Hoe maak je een gekwalificeerde en professionele ethische hacker geworden

In de afgelopen decennia, is er sprake van een toenemende vraag naar ethische hackers (ook wel bekend als white hat hackers) als zij de computersystemen te beschermen tegen gevaarlijke indringers. Ethische hackers zijn technisch geschoolde IT-professionals met een sterke wens om problemen op te lossen en te voorkomen dat kwaadwillende hackers van het veroorzaken van schade aan netwerksystemen.

Om een ​​professionele ethische hacker je motivatie, inzet, initiatief, zelf-onderwijs en formele opleiding in ethisch hacken nodig zijn.

Stappen

Hoe maak je een gekwalificeerde en professionele ethische hacker geworden. Weten over de voors en tegens!
Hoe maak je een gekwalificeerde en professionele ethische hacker geworden. Weten over de voors en tegens!
 1. 1
  Weten over de voors en tegens! van verschillende types van hackers, zoals de White Hat, Grey Hat en Black Hat hackers.
 2. 2
  Zoeken naar kansen op werk voor ethische hackers. Er zijn lucratieve banen beschikbaar in overheidsorganisaties, banken, financiële instellingen, militaire instellingen en particuliere bedrijven.
 3. 3
  Analyseer de basisvereisten om een ethische hacker te worden. Probeer uit te vinden van de gebieden waar moet je echt hard werken.
 4. 4
  Bepaal het gebied waar u liever werken voornamelijk met hardware of software. Denk niet dat gespecialiseerd is in zowel de gebieden. Hoewel de kennis van beide nodig is, maar de beslissing zal helpen om te weten waar te beginnen. U moet zich bewust zijn van elke functie, elk onderdeel van de computer waarop je zal moeten werken.
 5. 5
  Evalueer uw sterke punten en interesses en krijgen een aantal kennis van programmeren, zoals c, of java. Deze programmeertalen aangeleerd kan worden door het nemen van formele programmering cursussen en het lezen van boeken. Het zal u helpen om te lezen en te schrijven code.
 6. 6
  Leer het UNIX-besturingssysteem als het wordt beschouwd als het oorspronkelijke besturingssysteem gebouwd door hackers. Ook leren over Windows en Mac OS.
 7. 7
  Neem een professionele cursus. Er zijn een breed scala van cursussen beschikbaar voor IT-security professionals in 'ethisch hacken "of" Internet Security "die u zou helpen om uw kennis uit te breiden in ethisch hacken.
 8. 8
  Doe de experimenten op uw eigen om de werkelijke happening van een situatie te kennen.
 9. 9
  Gaan experimenteren met hardware en software om te leren hoe de controle van de situaties en hoe u een computer te voorkomen van het krijgen van gehackt te nemen.
 10. 10
  Lees op uw eigen om te weten wat zijn de gebieden waar je moet verbeteren en welke moeten worden geleerd om je focus te verfijnen. Technologie verandert snel, en een goede ethische hacker moet bereid en enthousiast te houden met de nieuwe technologische ontwikkelingen zijn.
 11. 11
  Krijgen gecertificeerd als het zou helpen om te slagen in de voorhoede van uw beroep.
 12. 12
  Blijven door het delen van technische informatie en ideeën verbonden met de hacker community.

Tips

 • Houden u intact in je werk concentreren.
 • Houd altijd nieuwe dingen te leren.
 • Niet gewoon doen voor de lol.
 • Werk altijd binnen de wet en nooit proberen om het te breken.
 • Nooit doen het gewoon voor je geld.

Dingen die je nodig hebt:

 • Computers
 • Ijver om nieuwe dingen te leren
 • Geniet van je werk
 • Be Anonymous.